Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nanek je napisao/la:Drugoligasi ustanite mirno kad spominjete sveto ime.Ipak je to najtrofejniji klub u BIH!
A sto se tice kazni, mi to redovno placamo.Al sigurno ne izazivamo opsti haos na terenu bijemo se, trener nam skace na sudiju, prekidamo tekmu i opet na kraju izgubimo.I ocekujemo da prodjemo nekaznjeno.Eeee NEDA BABO!
nanek je napisao/la:Drugoligasi ustanite mirno kad spominjete sveto ime.Ipak je to najtrofejniji klub u BIH!
A sto se tice kazni, mi to redovno placamo.Al sigurno ne izazivamo opsti haos na terenu bijemo se, trener nam skace na sudiju, prekidamo tekmu i opet na kraju izgubimo.I ocekujemo da prodjemo nekaznjeno.Eeee NEDA BABO!
Ma yebo njih oni uopste nisu vazni u BH fudbalu, bar ih vise niko ne dozivljava da su neko i nesto. Sukob interesa, veze rodbinske i ostalo.19Tuzla87 je napisao/la:Ja sam ih spomenuo zbog kazni ,jer nas kažnjavaju kad zapalimo baklju na tribini a babo Osim ništa Seljovce ne kažnjava i to je to.SaltCityAttack je napisao/la:nanek je napisao/la:Drugoligasi ustanite mirno kad spominjete sveto ime.Ipak je to najtrofejniji klub u BIH!
ja ne znam ko je vas ovdje spominjao?...koga boli qurac ba za vama?..hajde zdravo produzi uzivaj osvajajte titule, ali slavi ih negdje drugo ne ovdje
Prvo, mogli se malo pratiti i Premijer ligu, kaznjava se svako ciji navijaci bacaju baklje, pa cak i Zeljo. Znaci prvo se informisati, pa onda pisati po forumu.Probisvjet je napisao/la:Ma yebo njih oni uopste nisu vazni u BH fudbalu, bar ih vise niko ne dozivljava da su neko i nesto. Sukob interesa, veze rodbinske i ostalo.19Tuzla87 je napisao/la:Ja sam ih spomenuo zbog kazni ,jer nas kažnjavaju kad zapalimo baklju na tribini a babo Osim ništa Seljovce ne kažnjava i to je to.SaltCityAttack je napisao/la:
ja ne znam ko je vas ovdje spominjao?...koga boli qurac ba za vama?..hajde zdravo produzi uzivaj osvajajte titule, ali slavi ih negdje drugo ne ovdje
nece..ispast ce u drugu federalnu il vec gdje....i tamo ce punit stadione...a vi cete i dalje bit mali seljacki klubcic pun kompeksa...zato..zavuci se u svoj brlog i psstttseven je napisao/la:hoće li Sloboda uspjeti izboriti opstanak u 1. ligi FBIH
druze nemoras zbog nekog seljaka omlazavat cijeli Gradačac i Zvijezdu, vidis da je doso da provocira i pustiga vazda se pravi pametan i na nasoj temistaragarda je napisao/la:nece..ispast ce u drugu federalnu il vec gdje....i tamo ce punit stadione...a vi cete i dalje bit mali seljacki klubcic pun kompeksa...zato..zavuci se u svoj brlog i psstttseven je napisao/la:hoće li Sloboda uspjeti izboriti opstanak u 1. ligi FBIH
u pravu si..izvinjavam se svim istinskim navijacima Zvijezde...malo me prenjelo jer je ONO doslo nesto kao provocirat..da ONO nesto malo pita....mirzard je napisao/la:druze nemoras zbog nekog seljaka omlazavat cijeli Gradačac i Zvijezdu, vidis da je doso da provocira i pustiga vazda se pravi pametan i na nasoj temistaragarda je napisao/la:nece..ispast ce u drugu federalnu il vec gdje....i tamo ce punit stadione...a vi cete i dalje bit mali seljacki klubcic pun kompeksa...zato..zavuci se u svoj brlog i psstttseven je napisao/la:hoće li Sloboda uspjeti izboriti opstanak u 1. ligi FBIH
Pa nije ti niko kriv što si seljaknanek je napisao/la:Za ovu dvojcu gore sto vrijedjaju.Drugoligasi iz grada soli tuzla vas voli.Druga liga ! Cao !