Postao/la kupus army » 21 sep 2012, 19:19
Zoom088@ U Janji nikad i niti jednom igracu ili treneru se nije psovala cetnicka ili srpska majka,psovki je uvijek bilo i bice,al na nacionalnoj osnovi nikad.Kao prvo u Janji pola ekipe sto igra su momci pravoslavci,pa tako da iz postovanja prema njima to se nikad ne bi dopustilo,tako da je laz od tebe da se Vojvodicu psovala cetnicka majka.Tad je on dobio crveni karton i kad ga je komesar za bezbjednost pokusao da izvede iz terena on tom komesaru poceo da psuje balisku mater,nakon toga je normalno publika poludila i pocela njemu da psuje mater,al bez tog cetnicku,a on je tri prsta dizao kad su izlazili iz ulice gdje je stadion u Janji kad je vec bio u busu,tako da ga tu sigurno niko nije mogao isprovocirati.Ako je on vama dobar trener,meni je jos bolji.Radnicki kao ekipu gotivim zbog Siouxa i dosta prijatelja koje imam tamo,jer sam za vrijeme rata zivio u Lukavcu,normalno da zelim toj ekipi sve najbolje i moj komentar uopste nije bio u cilju da vam unosim nemir,nego samo da znate kakav vam je trener dosao.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!