Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

bparena
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la bparena » 21 sep 2012, 19:15

Sta je sad istina ? Jel fan na sibiru umro ili je sukob klanova. Daj dogovorite se vise da znamo pravi razlog - "svi slave samo legenda na golu ne". :roll:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-realu ... lasa/88309" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 21 sep 2012, 19:20

bparena je napisao/la:Sta je sad istina ? Jel fan na sibiru umro ili je sukob klanova. Daj dogovorite se vise da znamo pravi razlog - "svi slave samo legenda na golu ne". :roll:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-realu ... lasa/88309" onclick="window.open(this.href);return false;
Nez što bi tebe to trebalo zanimat. Valjda si negdje pročitao da je razlog zbog smrti onog malca iz posljske. Tako je i sam napisao na svom profilu. Eto. Jel ti sad srce na mjestu?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2012, 19:54

U biti me i ne interesuju toliko iscenirani vec dani i mjeseci glupim jeftinim trikovima - Ronaldo razocaran jer mu je godisnjica babine smrti. Iker se ne raduje jer je umro fan u prohladnom Sibiru, a u stvari sakrivati prljavi ves pred razocarenjem od Inijestinog uzimanja trofeja i ovolikog zaostatka u samo nekoliko kola za vodecom Barcelonom - to se sakriti ne moze. Ok je nervoza i nemoc, ali morace oni jos natuc glupih prica i halabuke kako bi se prikrio pravi razlog svega sto se skriva. Digni buku i samo galami kako se ne bi cula naka druga strana koja ne pase. Jeftini firaunovi trikovi. No ovo sam samo ponovio naslov sa SS da malo ohanete s tim srceparajucim sapunicama. Cuj umro babo, umrlo djete. ooooooooooooooojjjjjjjj sramote.... :oops: Svadza u redovima madrizana- i to je za ljude.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 sep 2012, 19:58

Hvala ti na istini.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2012, 20:10

Nail for Real je napisao/la:Hvala ti na istini.
Evo slagorta - Ramos pojeo pet sarmi i sad je dobro zasmrdilo u Murinjovoj svlacionici.

a vani -8 :o

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 21 sep 2012, 20:11

bparena je napisao/la: Cuj umro babo, umrlo djete. ooooooooooooooojjjjjjjj sramote.... :oops:
Nek te stid bude.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 sep 2012, 20:16

Ovakve ti izjave @bparena nisu na čast ;).. Šta ti znaš kako je Ikera to pogodilo i je li ga uopće pogodilo da mi ovdje raspravljamo o tome.. Možda mu se stvarno nisu slavili golovi radi tog dečka..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 21 sep 2012, 21:24

Toxicity je napisao/la:Ovakve ti izjave @bparena nisu na čast ;).. Šta ti znaš kako je Ikera to pogodilo i je li ga uopće pogodilo da mi ovdje raspravljamo o tome.. Možda mu se stvarno nisu slavili golovi radi tog dečka..
Kakve gluposti nek oni igraju ba sta se zamarate dali je homić tuzan jel doruckovao,dali je dobro kresnuo Irinu sinoc itd itd..Sta mislis kad bi ovi hahari iz Bosne poceli kukat sta bi tek bilo :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 sep 2012, 21:46

@ado kakve ti homiće gledaš i koga oni krešu nije problem navijača Madrida,ako si htio ispast smiješan mogo si se provalit na pdf-u vicevi .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 21 sep 2012, 22:03

Ado1921 je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Ovakve ti izjave @bparena nisu na čast ;).. Šta ti znaš kako je Ikera to pogodilo i je li ga uopće pogodilo da mi ovdje raspravljamo o tome.. Možda mu se stvarno nisu slavili golovi radi tog dečka..
Kakve gluposti nek oni igraju ba sta se zamarate dali je homić tuzan jel doruckovao,dali je dobro kresnuo Irinu sinoc itd itd..Sta mislis kad bi ovi hahari iz Bosne poceli kukat sta bi tek bilo :D
:|

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2012, 22:06

Prvo ako treba - onda i firaun treba zalit ko i Iker, ali sta glumite - kakve srceparajuce sapunice. Pokuso firaun biti veci od legende Ikera i naravno - zakacili se. Klasicna svadza koju ne treba da pokrivaju glupostima....

ulje na vatru -8. :D

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 sep 2012, 22:17

evo veceras procitah da je ovaj FFP maslo reala i barce da sprece druge da im jedu prihod od tv prava...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 sep 2012, 22:19

Čitam sad ovaj Šljivak što je napisao članak o Madridu,nakon onakve predstave u utorak pisati o podjeli u klubu je neozbiljno,(valjda se smije komentarisati šta novinari pišu),šta je cilj ovakvog članka nemam pojma samo ne bi bilo loše da je napisao izvor tih svojih insiderskih infoa(sukob Moua i Ramosa) ,ne znam ali ovakve stvari se svakodnevno mogu pročitati i ovdje na ovom pdf-u.
Naravno u taboru culesa je sve idilično ,ovih 8 bodova je dopustilo da napokon se mogu opustiti i pušiti jedni drugima po cijele dane u trening kampu :lol:
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2012, 22:29

Zlatna lopta biće dodijeljena 7. januara

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zlatna- ... uara/88320" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 21 sep 2012, 22:34

madridist je napisao/la:Čitam sad ovaj Šljivak što je napisao članak o Madridu,nakon onakve predstave u utorak pisati o podjeli u klubu je neozbiljno,(valjda se smije komentarisati šta novinari pišu),šta je cilj ovakvog članka nemam pojma samo ne bi bilo loše da je napisao izvor tih svojih insiderskih infoa(sukob Moua i Ramosa) ,ne znam ali ovakve stvari se svakodnevno mogu pročitati i ovdje na ovom pdf-u.
Naravno u taboru culesa je sve idilično ,ovih 8 bodova je dopustilo da napokon se mogu opustiti i pušiti jedni drugima po cijele dane u trening kampu :lol:
hahahah kako si ga samo suknuo ee :lol: :lol: :lol:...Opusti se ba k'o na šlaufu hahahahahahahah
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 sep 2012, 22:36

,hebo te šlauf bolje na trosjedu ,nije mi bila namjera šuknut al ako sam drago mi je da ti se svidja,
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2012, 23:06

madridist je napisao/la:,hebo te šlauf bolje na trosjedu ,nije mi bila namjera šuknut al ako sam drago mi je da ti se svidja,
Hajde ba sve je ovo samo forum - malo ozbiljno malo zayebancije. Samo bez psovki i sve je ok. pozz

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 22 sep 2012, 20:17

madridist je napisao/la:Čitam sad ovaj Šljivak što je napisao članak o Madridu,nakon onakve predstave u utorak pisati o podjeli u klubu je neozbiljno,(valjda se smije komentarisati šta novinari pišu),šta je cilj ovakvog članka nemam pojma samo ne bi bilo loše da je napisao izvor tih svojih insiderskih infoa(sukob Moua i Ramosa) ,ne znam ali ovakve stvari se svakodnevno mogu pročitati i ovdje na ovom pdf-u.
A nisi mogao prokomentarisati Šljivka i njegova piskaranja, a da ne pomeneš culese :mrgreen: :D cuj puše jednim drugima po cijele dane :D :lol: i onda se Areni nešto prigovara u vezi glupiranja :mrgreen: a ne ide nikako jbm miša :P

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 22 sep 2012, 20:45

Ne mogu sad editovat pisem preko mobilnog ne bi bilo lose da procitas unatrag stranicu dvije da vidis da je moj post komican u odnosu na ludjacke konstatacije i provokacije pojedinih uvrnutih umova, cim dodjem s posla brisem taj dio o culesima
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la ripper » 22 sep 2012, 20:49

madridist je napisao/la:Ne mogu sad editovat pisem preko mobilnog ne bi bilo lose da procitas unatrag stranicu dvije da vidis da je moj post komican u odnosu na ludjacke konstatacije i provokacije pojedinih uvrnutih umova, cim dodjem s posla brisem taj dio o culesima
Ma zezam se ba :mrgreen: :D šta ti je, ništa ne briši....ovo i jest tema predviđena za šukove :lol: vec mi šega kako napisa da puše jedni drugima po citave dane :mrgreen: :lol: :lol:

Joj sad kad vam se Arena natovari sad na kosti :lol: 8-) :P nemoj da bude kukanja kasnije :D

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.