Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

amho
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la amho » 20 sep 2012, 09:42

za ova dva termina susic treba samo pozvat' kolasinca... baza igraca je dovoljno siroka iz prethodnih utakmica, da moze reagovat' na svaku situaciju...kolasincu barem treba uputit' poziv... neka momak zna da se na njega racuna... ako nema papire sad, imace ih za neku prijateljsku mozda u novembru ili februaru... sto se tice kvaliteta, forme, nastupa mislim da to u ovom momentu nije toliko ni bitno.. potencijal ima sigurno i sada je samo bitno da nas savez osigura da on taj svoj potencijal iskoristi u dresu BiH ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2012, 21:09

Gledam ove evropske kupove,i imas sta vidjeti :mrgreen:
Jucer i prekjucer jedino nam Dzeko odigra pola sata,danas od 24 utakmice i 48 klubova samo jos dvojica reprezentativaca :roll:
A mi k'o fol hocemo da se prosetamo grupom u kvalifikacijama,aha kako da ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 20 sep 2012, 21:14

harishp je napisao/la:Gledam ove evropske kupove,i imas sta vidjeti :mrgreen:
Jucer i prekjucer jedino nam Dzeko odigra pola sata,danas od 24 utakmice i 48 klubova samo jos dvojica reprezentativaca :roll:
A mi k'o fol hocemo da se prosetamoa grupom u kvalifikacijama,aha kako da ne.
to potpuno moze biti nevazno primjer slovenija u proslosti ;) al ovako recimo u nasem timu ovo sa sigurnoscu mogu da kazem je najbolja atmosfera kako kod navijaca tako i unutar repke bez i jednog incidenta i decki se ponasaju kao braca e to nas cini jacim od drugih a vidite problema u susjeda hr.. sa selektorom a u srbiji gdje da igraju jer u beogradu zvizde i td a evo sjetih se kad je markovic , alihodzic , avdic becirovic firic i td igrali kao braca za repku da smo najjaci bili a ni jedan nije igrao u nekom top klubu ;)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 20 sep 2012, 21:37

Izvinjavam se ali gdje igra taj Kolasinac?

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 20 sep 2012, 21:49

sedra je napisao/la:Izvinjavam se ali gdje igra taj Kolasinac?
shalke :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 20 sep 2012, 22:18

Hvala!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 sep 2012, 22:25

dinoze je napisao/la: Sve to stoji, ali ovdije se radi o cistom kvalitetu. Salke 3 puta jaci od Olympiakosa.
A mi nismo 3 puta jaci od Grcke, milsim da smo na istom nivou kao oni, samo sto su oni iskusniji i veci borci od nasih.
:shock: 3 puta jači od Olympiakosa :shock: , ko je to u današnjem nogometu osim Španije 3 puta jači od Grčke :shock: ?
Ja sam samo rekao ukoliko postoje realne šanse, a ne da se ide tamo kao da im dolazi Španija i da se mi smatramo Španijom, mislim da nisi shvatio poentu moga posta apsolutno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 21 sep 2012, 11:26

zizu1991 je napisao/la:
dinoze je napisao/la: Sve to stoji, ali ovdije se radi o cistom kvalitetu. Salke 3 puta jaci od Olympiakosa.
A mi nismo 3 puta jaci od Grcke, milsim da smo na istom nivou kao oni, samo sto su oni iskusniji i veci borci od nasih.
:shock: 3 puta jači od Olympiakosa :shock: , ko je to u današnjem nogometu osim Španije 3 puta jači od Grčke :shock: ?
Ja sam samo rekao ukoliko postoje realne šanse, a ne da se ide tamo kao da im dolazi Španija i da se mi smatramo Španijom, mislim da nisi shvatio poentu moga posta apsolutno.
Nisam tebi replicirao ;) Nego gosp. Rahmanu.

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 21 sep 2012, 12:14

Salke 3 puta jaci od Olympiakosa
Salke je za nijansu jači :roll: kakvi 3 put..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 sep 2012, 18:56

Vidim na kiosku na naslovnici avazovog sporta preko čitavog lista piše "Safet mora napasti u Grčkoj!",jel ko čitao,baš me zanima zašto Safet mora napasti u Grčkoj :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2012, 19:02

Dylan Dog je napisao/la:Vidim na kiosku na naslovnici avazovog sporta preko čitavog lista piše "Safet mora napasti u Grčkoj!",jel ko čitao,baš me zanima zašto Safet mora napasti u Grčkoj :mrgreen:
Pa zato sto ima napad(vodenih ospica)od svakojakih selektora i glupih pitanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 sep 2012, 20:25

Mislim da ih moramo napasti, mozda bi kao alternativa i napad bio jedna opcija, ili ako cemo ici vise na neku posebnu taktiku onda bi i totalni preofanzivni napad bio mozda jos jedna mogucnost.

Sa onom nasom defenzivom se braniti, gdje su nam L&L dali po gol.
Nedaj boze, pa da mi strahu salivaju poslije utakmice ili da me infarkt strefi.

Napad! Napad! Napad! Napad!....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 21 sep 2012, 20:52

zizu1991 je napisao/la:
ako se budemo smatrali ko Spanija onda smo najebali, jedva ljudi pobijede Gruziju :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 sep 2012, 22:47

Gledam onu ligu prvaka,pa vidim na popisu substitutions pod brojem 35 SEAD KOLASINAC nesto mi srce zaigra...Jedino Džeko igra LP,i ovaj momak koji možda nikad neće biti naš..Prošle godine JAhić i Džeko,predprošlih Pjanić u Lyonu..nemamo mi nekih vanserijskih igrača,al ovo što imamo trebamo cijeniti,poštovati i boriti se za njih..Ako bi momak pješke došao u Sarajevo onda tu nema šta da se priča,ja bi pješke otišao po njega...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 sep 2012, 23:04

Eh moj @Zgembo, da meni i tebi daju da vodimo te stvari oko papirologije .... davno bi za nas mnogi zaigrali, al nam ne daju ... dušmani .... :D
Šalim se, al ozbiljno, na momka treba računati, dati mu do znanja da ima nešto, da se nada, a ne da s*ebu stvari, ovakav potencijal ne smije ostati ne primjećen, mi nemamo igrača " na bacanje " tako da je svako ime dobrodošlo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sejodz
Kontakt:

Post Postao/la sejodz » 21 sep 2012, 23:46

Imam neki dobar osjećaj da bismo mogli ovaj put iznenaditi Grčku. Znam da je malo nerealno, ali sa dobrom igrom sve je moguće :)

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 sep 2012, 00:01

Ljudi moji ako se budemo branili donji smo i glat gubimo zato po meni treba igrati za gol vise pa kako bude

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 sep 2012, 12:01

sejodz je napisao/la:Imam neki dobar osjećaj da bismo mogli ovaj put iznenaditi Grčku. Znam da je malo nerealno, ali sa dobrom igrom sve je moguće :)
i ja isto tako mislim :)
Čak mislim da će nam u Zenici biti još teže sa njima :roll:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 sep 2012, 13:36

Bas me zanima kakav osjecaj ima Susic pred ovo gostovanje?! :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 sep 2012, 13:54

Mah, ja sam to odavno govorio, ali "pametnjakovići" i stručnjaci govore da, ako već ima želju, da se javi Jagodiću, no na kraju ispade da nema pravo nastupa za mlade, nego samo za A tim. Mislim, glupo je ne iskoristiti priliku ako već momak igra DF i još sve ozbiljnije računaju na njega u Schalkeu. Dakle, pozvati ga i dati mu nekoliko minuta protiv recimo Litvanije (ili Grčke ako bude sve po planu) i to je to. Imam osjećaj da bi mogao izrastiti u dobro i stamenog stopera, kakav nama i treba. Neće ni Spaha vječno igrati, a znamo kako izgleda odbrana kad njega nema i Vranješ - Pandža (ili Jahić :? ) budu glavni tandem. K'o švicarski sir, propušta sa svih strana. Da ne bude zabune, isto ovo vrijedi i za Hadžića, Zukanovića i druge.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.