FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MinjonKocka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
oooooooooooo hocemo taj stream na na na na na, za nas napravi ga 

Ljudi nema potrebe raspravljati o Irfanovoj izjavi,svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i Amar i on,meni je mnogo bitnije kako ko radi svoj posao.Tacno je da Amar nije bio neki extra igrac ali se kao trener pokazao kao najkvalitetniji u BiH poslije rata o Irfanovim menadzerskim kvalitetima dovoljni pokazatelji bi trebali biti neki veliki transferi medjutim sve sto je iole vrijedno pomena je Dzeko i to najvise zahvaljujuci Pliseku.Tacno je i to da je prije bio mnogo vise bio vezan za Zelju(normalno iz interesa i lova u mutnom) ali dolaskom Amara je p.....o pa zato mu ne valja.
I za kraj Irfan je dobro rekao da neko prima platu u Sitiju neko u Saupt. a neko u Zelji ali je trebao kao clan uprave jednog kluba reci da li je primaju u tom klub ili im jos uvjek isplacuju u suhomesnatim proizvodima.
Sve dok treneri,menadzeri,igraci,ostali uposlenici kao i mi navijaci ne pocistimo svoj prag vec razmisljali o tudjem fudbal i liga ce nam biti na ovakvom nivou.
Zato Irfane mozez kritikovati Amara privatno ali nema razloga da spominjes Zelju i plate uposlenika u nasem klubu zbog toga sto ti se njegova izjava nije svidjela.
I za kraj Irfan je dobro rekao da neko prima platu u Sitiju neko u Saupt. a neko u Zelji ali je trebao kao clan uprave jednog kluba reci da li je primaju u tom klub ili im jos uvjek isplacuju u suhomesnatim proizvodima.
Sve dok treneri,menadzeri,igraci,ostali uposlenici kao i mi navijaci ne pocistimo svoj prag vec razmisljali o tudjem fudbal i liga ce nam biti na ovakvom nivou.
Zato Irfane mozez kritikovati Amara privatno ali nema razloga da spominjes Zelju i plate uposlenika u nasem klubu zbog toga sto ti se njegova izjava nije svidjela.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Jel 100% sigurno, otkud ti ta informacijaMinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....

Je li sigurno to za Moju tv ?
ps. Sretan rodjendan Josipu Kvesicu !
ps. Sretan rodjendan Josipu Kvesicu !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
MinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....
i to da se placa kako bi se iskupili za ovu situaciju.
ZZtop10 je napisao/la: ps. Sretan rodjendan Josipu Kvesicu !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Vise od 48 sati.. Bice stream ako ovi budu prenosili 100%..hamzaTM87 je napisao/la:Eto onda imate vise od 24 sata da napravite neke streamove![]()
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Koji je više qrac ovom savezu, jesu navalili na nas u pm 
Utakmica Željezničar-Borac
Direktor FK“Borac“, Radmilo Šipovac, zbog kršenja kodeksa ponašanja i neprimjerenog komentarisanja suđenja u medijima kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 KM.
Komesar za bezbjednost FK „Željezničar“, Erdijan Pekić, zbog neodgovornog ponašanja i vrijeđanja službenih osoba tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 KM.
Šef Stručnog štaba FK „Željezničar“, Amar Osim, zbog neodgovornog i uvredljivog ponašanja prema službenim osobama tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM.

Utakmica Željezničar-Borac
Direktor FK“Borac“, Radmilo Šipovac, zbog kršenja kodeksa ponašanja i neprimjerenog komentarisanja suđenja u medijima kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 KM.
Komesar za bezbjednost FK „Željezničar“, Erdijan Pekić, zbog neodgovornog ponašanja i vrijeđanja službenih osoba tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 KM.
Šef Stručnog štaba FK „Željezničar“, Amar Osim, zbog neodgovornog i uvredljivog ponašanja prema službenim osobama tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM.
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 21 sep 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sto BABO kazni sina.
Steta sto zbog par IDIOTA moraju ispastati ostali navijaci koji su stalno tu na tribini. Raspored i dogadjaji su htjeli tako da cemo tek nakon dva mjeseca i sedam dana gledati domacu utakmicu Zelje na tribinama.

Steta sto zbog par IDIOTA moraju ispastati ostali navijaci koji su stalno tu na tribini. Raspored i dogadjaji su htjeli tako da cemo tek nakon dva mjeseca i sedam dana gledati domacu utakmicu Zelje na tribinama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- champions1921
Zasto nekima ovakve kazne a nama trostruko veceFK“Radnik“,zbog propusta u organizaciji utakmice i isticanja slike Ratka Mladića i nacionalističkog skandiranja tokom utakmice kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 4.000,00 KM.
FK“Borac“, zbog propusta u organizaciji utakmice i uvredljivog, nacionalističkog navijanja vlastitih navijača tokom utakmice kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 KM.

Cudo nisu i Cviku kaznili zbog pritisaka koje je vrsio iz Belgije..
Iz kluba obavezno poslati protestno pismo ovima u savezu..
BUDI ŽELJO !!!
Nadam se da ce se pojedini opametiti, ali cisto sumnjam, nece me cuditi ako na prvoj utakmici odmah ne dodje do nekog belaja...amerosm je napisao/la:Sto BABO kazni sina.![]()
![]()
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Bitno je da nas obradujuPL BiH -1 je napisao/la:Rijec je o stvarima profesionalne struke. Znaci marketing i neke stvari koje su kod nas za sad puki pojam. Bice i nekih novih sponzora i nekih novih ljudi. A 90% se vec sad zna ko bi mogao Zuju naslijediti ali glupost je sad to pisati ako nista nije fer novinarima posao oduzimati nego neka se sad malo zadaju i krenu ceprkati pa neka vas oni obraduju.SarajlijaTM je napisao/la:fino si sve obrazlozio,uostalom kao i amar,al kako njega ne shvatise,nece ni tebe druze.jos jednom,gori smo mi sto se pravdamo nesto i objasnjavamo,pusti nek psi lajuPL BiH -1 je napisao/la: I promjene koje ce se do nove godine i poslije nove godine dogoditi ce izdici klub iznad svih. Strpite se, radi se u Zelji fino, i postepeno.
Nego,citirani dio mi je upao u oci,hajde ti nama fino malo poblize objasni o cemu je rijec,sto se tice promjena?
Makar to bilo i bacanje koske,taman da malo skrenemo temu na sta pozitivnije
Sta god da uzme ili uradi,nikad ne moze onoliko koliko je dao zelji. Ima Amar i previse "Kredita" u Želji,na zalost mnogih dusebriznikairh je napisao/la:Uh, daje svoje i nikada nije uzeo. Sve ću ti potpisati, ali nemoj to molim te. Pa prošli put vam je uzeo s kamatama. Sudska presuda. Daj, evo, sve potpisujem, ali nemojmo pretjerivati.

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
babuka 

-
- Kontakt:
Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
Vala i n e treba da nas interesuje koga ce oni dobiti.Ja bi nesto volio da mi izvucemo pitare za KUP,cisto iz jednog razloga da ih postavimo tamo gdje im je i mjesto.Alipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
oni dobiju na pocetku lake utakmice, 5 od 6 u sarajevu, al kasnije im dolaze teze utakmice gdje se pokaze ili jesu ili nisu, dok se meni vise svidja ovo nase, ispucas vecinu jakih u prvih 6-7 kola i onda kasnije ti dolaze lakse utakmiceAlipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
a sto se tice kupa, pa mi uvijek sve haman izbacimo, jer zadnje 3 god dolazimo do finala

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 89 gostiju.