FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MinjonKocka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MinjonKocka » 21 sep 2012, 15:16

Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 sep 2012, 15:20

Eto onda imate vise od 24 sata da napravite neke streamove :twisted: :D
ZELJEZNICAR 1921!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 21 sep 2012, 15:29

oooooooooooo hocemo taj stream na na na na na, za nas napravi ga :P

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 sep 2012, 15:32

Ljudi nema potrebe raspravljati o Irfanovoj izjavi,svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i Amar i on,meni je mnogo bitnije kako ko radi svoj posao.Tacno je da Amar nije bio neki extra igrac ali se kao trener pokazao kao najkvalitetniji u BiH poslije rata o Irfanovim menadzerskim kvalitetima dovoljni pokazatelji bi trebali biti neki veliki transferi medjutim sve sto je iole vrijedno pomena je Dzeko i to najvise zahvaljujuci Pliseku.Tacno je i to da je prije bio mnogo vise bio vezan za Zelju(normalno iz interesa i lova u mutnom) ali dolaskom Amara je p.....o pa zato mu ne valja.
I za kraj Irfan je dobro rekao da neko prima platu u Sitiju neko u Saupt. a neko u Zelji ali je trebao kao clan uprave jednog kluba reci da li je primaju u tom klub ili im jos uvjek isplacuju u suhomesnatim proizvodima.
Sve dok treneri,menadzeri,igraci,ostali uposlenici kao i mi navijaci ne pocistimo svoj prag vec razmisljali o tudjem fudbal i liga ce nam biti na ovakvom nivou.
Zato Irfane mozez kritikovati Amara privatno ali nema razloga da spominjes Zelju i plate uposlenika u nasem klubu zbog toga sto ti se njegova izjava nije svidjela.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 21 sep 2012, 15:35

MinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....
Jel 100% sigurno, otkud ti ta informacija :?:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 21 sep 2012, 15:36

Je li sigurno to za Moju tv ?

ps. Sretan rodjendan Josipu Kvesicu !
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 21 sep 2012, 15:36

MinjonKocka je napisao/la:Tekmu ce prenositi Moja Tv, eh da smo se prije organizovali, platno okaciti na pomocni i navijati....

i to da se placa kako bi se iskupili za ovu situaciju.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 sep 2012, 15:41

ZZtop10 je napisao/la: ps. Sretan rodjendan Josipu Kvesicu !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 sep 2012, 16:17

hamzaTM87 je napisao/la:Eto onda imate vise od 24 sata da napravite neke streamove :twisted: :D
Vise od 48 sati.. Bice stream ako ovi budu prenosili 100%..
BUDI ŽELJO !!!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 sep 2012, 16:19

Koji je više qrac ovom savezu, jesu navalili na nas u pm :?

Utakmica Željezničar-Borac
Direktor FK“Borac“, Radmilo Šipovac, zbog kršenja kodeksa ponašanja i neprimjerenog komentarisanja suđenja u medijima kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500,00 KM.

Komesar za bezbjednost FK „Željezničar“, Erdijan Pekić, zbog neodgovornog ponašanja i vrijeđanja službenih osoba tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 2.000,00 KM.
Šef Stručnog štaba FK „Željezničar“, Amar Osim, zbog neodgovornog i uvredljivog ponašanja prema službenim osobama tokom utakmice, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM.
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 21 sep 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 sep 2012, 16:21

Sto BABO kazni sina. :lol: :lol:
Steta sto zbog par IDIOTA moraju ispastati ostali navijaci koji su stalno tu na tribini. Raspored i dogadjaji su htjeli tako da cemo tek nakon dva mjeseca i sedam dana gledati domacu utakmicu Zelje na tribinama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 sep 2012, 16:22

FK“Radnik“,zbog propusta u organizaciji utakmice i isticanja slike Ratka Mladića i nacionalističkog skandiranja tokom utakmice kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 4.000,00 KM.

FK“Borac“, zbog propusta u organizaciji utakmice i uvredljivog, nacionalističkog navijanja vlastitih navijača tokom utakmice kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 KM.
Zasto nekima ovakve kazne a nama trostruko vece :?: :?:

Cudo nisu i Cviku kaznili zbog pritisaka koje je vrsio iz Belgije..

Iz kluba obavezno poslati protestno pismo ovima u savezu..
BUDI ŽELJO !!!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 21 sep 2012, 16:30

E moj Zeba tako ti je kad imaš čudne ljude na tribinama.
Majstor Karatea

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 21 sep 2012, 16:31

amerosm je napisao/la:Sto BABO kazni sina. :lol: :lol:
Steta sto zbog par IDIOTA moraju ispastati ostali navijaci koji su stalno tu na tribini. Raspored i dogadjaji su htjeli tako da cemo tek nakon dva mjeseca i sedam dana gledati domacu utakmicu Zelje na tribinama.
Nadam se da ce se pojedini opametiti, ali cisto sumnjam, nece me cuditi ako na prvoj utakmici odmah ne dodje do nekog belaja...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 21 sep 2012, 16:57

PL BiH -1 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la: I promjene koje ce se do nove godine i poslije nove godine dogoditi ce izdici klub iznad svih. Strpite se, radi se u Zelji fino, i postepeno.
fino si sve obrazlozio,uostalom kao i amar,al kako njega ne shvatise,nece ni tebe druze.jos jednom,gori smo mi sto se pravdamo nesto i objasnjavamo,pusti nek psi laju

Nego,citirani dio mi je upao u oci,hajde ti nama fino malo poblize objasni o cemu je rijec,sto se tice promjena?
Makar to bilo i bacanje koske,taman da malo skrenemo temu na sta pozitivnije
irh je napisao/la:Uh, daje svoje i nikada nije uzeo. Sve ću ti potpisati, ali nemoj to molim te. Pa prošli put vam je uzeo s kamatama. Sudska presuda. Daj, evo, sve potpisujem, ali nemojmo pretjerivati.
Sta god da uzme ili uradi,nikad ne moze onoliko koliko je dao zelji. Ima Amar i previse "Kredita" u Želji,na zalost mnogih dusebriznika 8-)
Rijec je o stvarima profesionalne struke. Znaci marketing i neke stvari koje su kod nas za sad puki pojam. Bice i nekih novih sponzora i nekih novih ljudi. A 90% se vec sad zna ko bi mogao Zuju naslijediti ali glupost je sad to pisati ako nista nije fer novinarima posao oduzimati nego neka se sad malo zadaju i krenu ceprkati pa neka vas oni obraduju.
Bitno je da nas obraduju :D
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 sep 2012, 17:08

babuka :)

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 21 sep 2012, 17:32

Trening pocinje
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 sep 2012, 17:34

Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 sep 2012, 17:39

Alipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
Vala i n e treba da nas interesuje koga ce oni dobiti.Ja bi nesto volio da mi izvucemo pitare za KUP,cisto iz jednog razloga da ih postavimo tamo gdje im je i mjesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 sep 2012, 17:41

Alipasino je napisao/la:Hajmo i 100 maruna da ce pitari dobiti najlakseg protivnika u kupu a mi po usima ko uvjek.Samo seru da nama savez steli a vidite raspored u zadnje 3 godine i koga smo sve morali izbacit iz kupa do finala i sve ce vam bit jasno.Sarajevo je taj klub koji zadnje 3 godine dobija najbolji raspored sto u ligi sto u kupu,ko kaze da raspored nema veze grdno se vara.
oni dobiju na pocetku lake utakmice, 5 od 6 u sarajevu, al kasnije im dolaze teze utakmice gdje se pokaze ili jesu ili nisu, dok se meni vise svidja ovo nase, ispucas vecinu jakih u prvih 6-7 kola i onda kasnije ti dolaze lakse utakmice
a sto se tice kupa, pa mi uvijek sve haman izbacimo, jer zadnje 3 god dolazimo do finala :D da je capljinu dobit, valjalo bi pravo da se ne trose igraci jer ce biti utakmice u ligi poslije kupa, zato ne bi valjalo da nekog tezeg dobijemo, al koga god dobijemo, mislim da bi smo trebali proci, al ima jos do toga, pa cemo pricekati
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], knoa, lakilone i 45 gostiju.