"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
STEVIE je napisao/la:ovi iz st.etiennea su zaista odlicni
Malo je reci odlicni.Po meni najbolji,pa pogledaj koreografija,bakljade,brojka.Svaka cast
jos bi tu samo dodao i njihovu lojalnost koja ocigledno nema kraja. dok se druge grupe po' francuskoj maltene gase(psg i donekle marseille) oni nastavljaju po' svome
Varate se BG su najjaci u Francuskoj
U gostima protiv najvecih rivala upravo tih za koje pricate
Kad god je gradski derbi između Palmeiraša i Korintijansa makar jedno pogine i to bude upucan iz pištolja ( navijači Korintijansa nose pištolje ) zato i jeste koreografija od Palmeiraša pištolj i prekriženo.
nožom???zna li se ko ih je rokno jesu li huligani ili obični narod de to malo opširnije ako je moguće.
Ja koliko znam ne vezano za fudbal u Napulju obicnog naroda nema, tacnije ima nekih 5% ostalo cine pripadnici mafije vecinom koji su ujedno i navijaci. Nije ovo prvi put a vjerovatno na zalost ni zadnji da ovo rade Napolitanci. Napoli mi je pravo drag klub ali nozevi
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
diego_TM je napisao/la:
Ma ispustih dio recenice ugl kao klub su mi dragi pravo ali navijacki ovo sa nozevima sramota
Eh to je sasvim druga stvar,a ja ih pak ne gotivim ni sto se kluba tice a pogotovo navijaca Al svako svoje ima.Pozdrav druze
po mom misljenju kod zabara imas tri navijacke grupe sto valjaju sada, pomenuti napoli, hellas verona i donekle lazio
Emir ZENICA je napisao/la:al od te tri nekako lazio ima +
STEVIE je napisao/la:
po mom misljenju kod zabara imas tri navijacke grupe sto valjaju sada, pomenuti napoli, hellas verona i donekle lazio
Ma dobro sad,ti udje bas dublje,al od te tri nekako lazio ima +
Meni se Lazio ne svidja zbog nacistickih zastava i to jbg ali kod Italijana se ne razumijem pretjerano sto se tice organizacije i to pa ne mogu pametovat
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid