Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jel ove sedmice naredne liga kup il ne znam kako se zove? imal šanse da Jack debituje protiv Sitija???
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jesi ti meni lud. Bog te maznuo lik se tek vratio treninzima sa prvim timom, godinu i po' nije igrao i očekuješ da debituje protiv shittya? Da je supermen ne bi mogao to. Igrat će 3-4 tekme u rezervama pa će onda sa prvim timom nastupit.nedim1993 je napisao/la:Jel ove sedmice naredne liga kup il ne znam kako se zove? imal šanse da Jack debituje protiv Sitija???
- vedofeelgood
- Kontakt:
To ti zamjenio Djouroua kao insajdera ?frankqqqqq je napisao/la:Jesi ti meni lud. Bog te maznuo lik se tek vratio treninzima sa prvim timom, godinu i po' nije igrao i očekuješ da debituje protiv shittya? Da je supermen ne bi mogao to. Igrat će 3-4 tekme u rezervama pa će onda sa prvim timom nastupit.nedim1993 je napisao/la:Jel ove sedmice naredne liga kup il ne znam kako se zove? imal šanse da Jack debituje protiv Sitija???

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jack Wilshere....nedim1993 je napisao/la:Jel ove sedmice naredne liga kup il ne znam kako se zove? imal šanse da Jack debituje protiv Sitija???
Wenger says he wants to give Jack Wilshere 10 training days beofre his first game and says he needs a few reserve games.
Rođen s tobom da budem
smiri se liče fino sam pito'frankqqqqq je napisao/la:Jesi ti meni lud. Bog te maznuo lik se tek vratio treninzima sa prvim timom, godinu i po' nije igrao i očekuješ da debituje protiv shittya? Da je supermen ne bi mogao to. Igrat će 3-4 tekme u rezervama pa će onda sa prvim timom nastupit.nedim1993 je napisao/la:Jel ove sedmice naredne liga kup il ne znam kako se zove? imal šanse da Jack debituje protiv Sitija???

@Faraon hvala na odg.
Vođa zna.
evo jedan video pred tekmu sa cityom, da malo podignemo atmosferu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jel ima neko ovdje da je isao u Drugu gimnaziju u Sarajevu u skolu, ili da ide ?
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ima nas koji smo isli,sta treba razabu.vedofeelgood je napisao/la:Jel ima neko ovdje da je isao u Drugu gimnaziju u Sarajevu u skolu, ili da ide ?

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- frankqqqqq
- Kontakt:

Jokeri

Inače, zapostavili smo Bosscienlya, ako oni počnu sa Aguerom i Tevezom u napadu tandem bi trebali Thomas i Boss činiti, dosta je pokretljiviji od Pera, a to nam u ovoj utakmici treba.
http://www1.skysports.com/football/news ... g-Llorente" onclick="window.open(this.href);return false;
OH STAHP! previše bi bilo dobro, iako se shitty interesuje, samo nije lud čojk da ode u klub gdje imaš 4 strašna napadača

- HighburyHigh
- Kontakt:
Steve Bould je uradio reparaciju odbrane, i sada je poprilicno drugaciji stil igre tu sto se i osjeti. Igra sa jednim visokim i jednim brzim i snaznim odbrambenim, u ovom slucaju Per i Tv. Primjetio si i sam kako je sada prekid igra dosta sigurnija nego prosle sezone i takdjer Per je jako napredovao u skok sto je bilo i vrijeme s obzirom na njegovu visinu. Obojica su u jako jako dobroj formi i do sada rade ogroman posao. Zao mi je vidjeti Koscielnog na klupi jer znamo svi sta je on uradio za Arsenal prosle sezone, ja sam za da se testira taj stari tandem i da se barem malo uigra, jer sigurno nece citavu sezonu biti fit i Per i Tv, bit ce tu padova i uspona, nadajmo se ovog drugog vise.frankqqqqq je napisao/la: Inače, zapostavili smo Bosscienlya, ako oni počnu sa Aguerom i Tevezom u napadu tandem bi trebali Thomas i Boss činiti, dosta je pokretljiviji od Pera, a to nam u ovoj utakmici treba.
Victoria Concordia Crescit.
- vedofeelgood
- Kontakt:
SA1946 je napisao/la:Ima nas koji smo isli,sta treba razabu.vedofeelgood je napisao/la:Jel ima neko ovdje da je isao u Drugu gimnaziju u Sarajevu u skolu, ili da ide ?

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Kos i Verma individualno strasni, ali njih 2 u tandemu nikako ne idu, zasto, niko ne zna. Zato ne bih da njih 2 igraju protiv citya, zasad tandem Pero-Verma odlicno funkcionise, neka njih protiv zabara.
- LarryDavid
- Kontakt:
Mancini je uzimo trofeje sa rosterom slabijim od ovog arsenalovog...a bilo je i drugih trenera koji su postizali velike uspjehe sa slabijim igracima...npr Oto Rehegel..tako da je sve do Wengera, a ne do igraca koje ima...vedofeelgood je napisao/la: Zamisli da Wenger ima roster kakav ima Mancinigdje bi mu kraj bio
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma gdje je to uzimaoLarryDavid je napisao/la:Mancini je uzimo trofeje sa rosterom slabijim od ovog arsenalovog...a bilo je i drugih trenera koji su postizali velike uspjehe sa slabijim igracima...npr Oto Rehegel..tako da je sve do Wengera, a ne do igraca koje ima...vedofeelgood je napisao/la: Zamisli da Wenger ima roster kakav ima Mancinigdje bi mu kraj bio

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ispade Mancini bolji od Arsenea po ovom, o yebote.
meni se vise Soldado svidja iz Valensije, mogao bi se za manje para od Lorentea da dovede.
Isca malog treba ganjat, ono ce bit igracina svoje klase.
A sto se tice Kos.i TW-a pa oni i nisu mogli nesto da se uigravaju prosle sezone, sve su vise igrali osim prirodnih pozicija da tako kazem, mislim da bi ove mogli da rade zajedno u odbrani i to da bude top odbrana.
City ima brze igrace, Kos.je tu idealno rjesenje, al ajd ga znaj, Mert nema brzinu ali zna da cita igru i postavlja se dobro.
Isca malog treba ganjat, ono ce bit igracina svoje klase.
A sto se tice Kos.i TW-a pa oni i nisu mogli nesto da se uigravaju prosle sezone, sve su vise igrali osim prirodnih pozicija da tako kazem, mislim da bi ove mogli da rade zajedno u odbrani i to da bude top odbrana.
City ima brze igrace, Kos.je tu idealno rjesenje, al ajd ga znaj, Mert nema brzinu ali zna da cita igru i postavlja se dobro.
Cao raja , sta ima ? ja dugo nisam bio ovdje ..
Cujem nesto za Richardsa iz Shitya , idealno rijesenje za Sagnu .. Jos sam cuo i da navija za Arsenal ( super ) .
Sta jos ima , ovi povrijedzeni nes' , momze neko da me uputi kad je danas tekma i da mi da link ?
Cujem nesto za Richardsa iz Shitya , idealno rijesenje za Sagnu .. Jos sam cuo i da navija za Arsenal ( super ) .
Sta jos ima , ovi povrijedzeni nes' , momze neko da me uputi kad je danas tekma i da mi da link ?
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Utakmica je na programu sutra, odmah nakon derbya LFC/ManU. Dakle, u 17:00. 

This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.