to je jer si skinuo SKIDROW verziju koja crusha svako malo...Adelin je napisao/la:Adelin je napisao/la:Imam problem izbacuje me iz PES -a ! Nmg igrat nista samo Copa Libertadores i pise Windows checking problem !
Fifu igram na normalno ???

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
to je jer si skinuo SKIDROW verziju koja crusha svako malo...Adelin je napisao/la:Adelin je napisao/la:Imam problem izbacuje me iz PES -a ! Nmg igrat nista samo Copa Libertadores i pise Windows checking problem !
Ma nisam ni skido mrsko mi bilo cekat , jutros kupio al et valjda je ta SKIDROW verzija ! Nista idem zamijenit sutra !silenT je napisao/la:to je jer si skinuo SKIDROW verziju koja crusha svako malo...Adelin je napisao/la:Adelin je napisao/la:Imam problem izbacuje me iz PES -a ! Nmg igrat nista samo Copa Libertadores i pise Windows checking problem !
PES6 je kralj igrica... dobar je meni i ovaj PES al mi se ne sviđa bas iz razloga jer su slicniji fifi nego prije. ne moze tebi soccer valjati nikako kad ti godinama igras fifu isto je meni tako sa fifom... sve je to manje vise stvar ukusa i onoga sta neko zeli od igre... meni je prosli PES bio najgori ikad i izbrisao sam ga nakon par sati i igrao šesticu sve dok nije izasao ovaj PES 13. promjena ima u svim segmentima igre koliko sam ja primjetio.neurofunk je napisao/la:Evo ja sam bas po YT malo gameplay gledao i fakat sam se iznenadio kako lose animacije imaju, npr kod sprinta, igrači izgledaju neprirodno, fizika nije urađena dobro pa se ima osjecaj kao da igraci trce u mjestu, ocekivao sam da se u tom segmentu bar malo priblize FIFI. I nekoliko puta sam primjetio da se lopta cudno ponasa (fizika) iako su najveca poboljsanja najavljivali bas u tom segmentu. Komentatore da ne spominjem, povraca mi se kad cujem onu dvojicu (ako ih se uopste moze cuti s obzirom na mali broj komentara koji imaju vec godinama). I još nesto sto sam procitao na gamespotu je to da ni ove godine nema poboljsanja u Singleplayer modovima. Bez ubacivanja dodatnog sadržaja svake godine neće baš oboriti rekorde po prodaji al to je njihova briga.
Taj sam ja iskoristio..High je napisao/la:SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73
Hvala prijatelju, prvi pa radi odmaToxicity je napisao/la:Taj sam ja iskoristio..High je napisao/la:SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73
e upravo tako, sve je to stvar ukusa. kazem opet ni meni se fifa ne sviđa pa je nigdje ne pljujem. fifa je po meni napravljena za malo mlađu generaciju i ljude koji su gameri a meni se licno ne da peglati sa svim tim.nanek je napisao/la:Ma nema mi nista gore kad dodju ljudi i pocnu da malo kake po pesu.Brate ne idem ni ja srat po fifi, al gore igrice jos nisam igrao.Jedino ako vi pod igrom smatrate komentatore, zongliranje po terenu,game modes i tako to.
Sve je stvar ukusa, o tome se ne raspravlja.
U to prvo..Red or Dead je napisao/la:Ovaj Pesedit patch gdje treba instalirat ? u my comp/prog.fil./konami..... ili u my documents/konami ??
kako si raspakovo? meni izbacuje neki eror kad hocu da ga extract ?? :SRed or Dead je napisao/la:Ovaj Pesedit patch gdje treba instalirat ? u my comp/prog.fil./konami..... ili u my documents/konami ??
Gdje sam ja to pljuvao po igri ? Samo sam naveo neke loše strane koje sam primjetio gledajuci gameplay. I zaboli mene sto ti ne pises o FIFI, ja hoću da pišem o PESU. Vidis kako povrsno gledas stvari, cuj zongliranje na terenu, fazon FIFA-e ti je da igra dozvoljava igracima da je igraju kako oni zele, ako neko hoce da radi finte nek radi, ako neko hoce da igra normalno moze da igra normalno, ako neko hoce da zonglira na centru nek zonglira. U tome je ljepota igre, sto nudi toliko izbora i slobode. Ako se mogu radit finte i zongliranje jel to znaci da ti to MORAS raditi !?nanek je napisao/la:Ma nema mi nista gore kad dodju ljudi i pocnu da malo kake po pesu.Brate ne idem ni ja srat po fifi, al gore igrice jos nisam igrao.Jedino ako vi pod igrom smatrate komentatore, zongliranje po terenu,game modes i tako to.
Sve je stvar ukusa, o tome se ne raspravlja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.