Talijani ko Talijani. Jest da Napoli vodi ali samo im treba pogledati sastav. I Udineseu takodjer. Ne znam u kojem će Lazio biti sastavu ali ne vjerujem da će to biti prva postava. Inter takodjer ne znam. Kada se uvedu odredjene promjene u ovo takmičenje tada će i Talijani mariti za ovim takmičenjem.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
L'Avvocato je napisao/la:Napoli u četvrtak odmara gotovo cijelu prvu momčad
Nogometaši Napolija su jedni od favorita ove sezona u natjecanju Europa lige. Dodijeljena im je skupina F, a u 1. kolu će Mazzarijeva momčad, u četvrtak, na svom terenu igrati protiv AIK Stockholma...
Za tu utakmicu je trener Napolija Walter Mazzari najavio da će odmarati većinu svojih igrača iz prve postave, pa će tako ogled s tribina pratiti Edinson Cavani, Cristian Maggio i Gokhan Inler.
Isto tako, Mazzari je najavio da će na klupi ostaviti Hamšika, Pandeva, De Sanctisa...
- Uopće ne podcjenjujem našeg idućeg suparnika, ali naš je raspored natrpan i moram taktizirati oko sastava i na pravilan način odmarati glavne igrače - izjavio je Mazzari.
da se kladioničari ne zalijeću
Vodi Napoli i sa drugom postavom . Ne znam zasto savez ne uvede neke sankcije klubovima koji igraju sa B sastavima u evropi, pa zar im nije dosta sto su izgubili mjesto u ligi sampiona i to sto je najtragicnije prepustili ga Gladbahu
I jedna molba za Valenciu i ostale, citav svijet 'zabarima' naziva Francuze, samo se kod naseg neukog stanovnistva iz nekog razloga 'udomacilo' da tako nazivaju Talijane, najezim se kad to procitam ili cujem u drustvu
asr_pd je napisao/la:
I jedna molba za Valenciu i ostale, citav svijet 'zabarima' naziva Francuze, samo se kod naseg neukog stanovnistva iz nekog razloga 'udomacilo' da tako nazivaju Talijane, najezim se kad to procitam ili cujem u drustvu
istina i meni je to bilo glupo al hajd sad kreni uvjeravat neuke.Francuzi su uvijek bili "zabari" jer su hamljali te batke.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Ma i po postavama drugih klubova iz drugih prvenstava vidi se da to nije prvi tim. Ne žele ljudi riskirati povredu nekog bitnog igrača zbog smiješnog iznosa koji bi dobili u LE.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
asr_pd je napisao/la:
istina i meni je to bilo glupo al hajd sad kreni uvjeravat neuke.Francuzi su uvijek bili "zabari" jer su hamljali te batke.
negdje sam procitao da su Talijani otkupljivali zabe po Vojvodini, pa ih oni poceli tako nazivati, ne znajuci da je to ustvari relativno pogrdan naziv za Francuze, koji su osmislili cini mi se Englezi, pa se vremenom termin prosirio po Jugoslaviji. Za Talijane znam da ih Hrvati nazivaju 'digici', valjda zato sto stalno koriste rijec 'digo' dok nesto objasnjavaju, a usput i bjesomucno mlataraju rukama
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
asr_pd je napisao/la:
negdje sam procitao da su Talijani otkupljivali zabe po Vojvodini, pa ih oni poceli tako nazivati, ne znajuci da je to ustvari relativno pogrdan naziv za Francuze, koji su osmislili cini mi se Englezi, pa se vremenom termin prosirio po Jugoslaviji. Za Talijane znam da ih Hrvati nazivaju 'digici', valjda zato sto stalno koriste rijec 'digo' dok nesto objasnjavaju, a usput i bjesomucno mlataraju rukama
Frog
(Canada, UK and US) a French person. Prior to 19th century, referred to the Dutch (as they were stereotyped as being marsh-dwellers). When France became Britain's main enemy, replacing the Dutch, the epithet transferred to them,[73][74] due to the French recipe for eating frogs' legs (see comparable French term Rosbif). Also used in Canada to refer to both the French and French Canadians, and occasionally incorrectly as more broadly to people from Quebec who are not, in fact, necessarily French or French speaking
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
L'Avvocato je napisao/la:Anyways, all I could think of is how Boateng should play like Vidal, that's how he played when he first came, and now he think's he's fucking Totti.
Momka je malo ponijela slava , i ona njegova Melissa Satta
A zbog "desetke " na leđima misli da je neko i nešto ..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
L'Avvocato je napisao/la:Anyways, all I could think of is how Boateng should play like Vidal, that's how he played when he first came, and now he think's he's fucking Totti.
Ma ja sam se bas slatko nasmijao na ovo .. inače, naletio sam na to na milanmania forumu ... prejak komentar.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma ja sam se bas slatko nasmijao na ovo .. inače, naletio sam na to na milanmania forumu ... prejak komentar.
I više nego dobar komentar , čak i istinit , jer Boateng je stvarno igrao kao zvijer prvu pa i većinu druge sezone , ali ove je potpuno zakazao bar u ovih prvih 4-5 utakmica .
-Rui Costa-
Boa i Nocerino rasturali jer su protivnici uglavnom svu pažnju preusmjeravali na Ibru i tako su ova dvojica imali prostora, sad kad nema Ibre odmah i protivnik više pažnje pridodaje Boatengu i Nocerinu i odmah im je teže igrati.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=91554" onclick="window.open(this.href);return false; P$G je našao riješenje za Financial Fair Play
Potpisat' će lagano sponzorski ugovor na 4 god. sa bankom iz Katra , ugovor je vrijedan 100 miliona € po sezoni
Ljudi se špdraju sa Platiniem u njgovoj Francuskoj Naravno i City će nešto slično da uradi sa Etihadom
A Galliani neka i dalje "prdi " o nemogućnosti trošenja , za sve postoji riješenje ako si spreman ulagati
-Rui Costa-