FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jes'. Najvažnije, na udarnom mjestu. Ima i onaj nedavno urađeni u Nedžarićima, također jaka stvar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeste Kobilja, a ja zivim odmah ispod mjesto Hotonj.hilmo je napisao/la:Kobilja, jel tako?
U svakom slučaju lijepo za vidjeti!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- HannahMontana
- Kontakt:
Zar je Hotonj ispod Kobilje??DevilS je napisao/la:Jeste Kobilja, a ja zivim odmah ispod mjesto Hotonj.hilmo je napisao/la:Kobilja, jel tako?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- molotovljev
Puno toga zavisi od utakmice u Trebinju...Samo pobjeda dolazi u obzir.
Kakva je situacija sa kartonima?
Kakva je situacija sa kartonima?
F.K.SARAJEVO
Pitari jel vidite od kakve smo mi ekipe ispali(Maribor) igraju se sa grckim velikanom!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
kad smo vec kod hotonja , jesam jednu malo ubio ku...mHannahMontana je napisao/la:Zar je Hotonj ispod Kobilje??DevilS je napisao/la:Jeste Kobilja, a ja zivim odmah ispod mjesto Hotonj.hilmo je napisao/la:Kobilja, jel tako?

onaj HZ Novi Grad ?High je napisao/la:Jes'. Najvažnije, na udarnom mjestu. Ima i onaj nedavno urađeni u Nedžarićima, također jaka stvar.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da, da.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
iako je jos rano govoriti o mnogo cemu, sutrasnji susret ce biti ispit koji ce nam odgovoriti na mnoga pitanja
remi je dobar u Trebinju, a pobjeda bi bila pravi poziv navijacima za naredno kolo
jedva cekam mec sutra
remi je dobar u Trebinju, a pobjeda bi bila pravi poziv navijacima za naredno kolo
jedva cekam mec sutra

- Evolution87
- Kontakt:
Sutra nas ceka veoma teska utakmica. Ovo je prekratnica ove sezone, vrijeme je da i njih dobijemo dole. 0-2 Beli i Husejinovic
Leotar-Sarajevo
Sudija: Bureković Muamer Zenica
A 1: Širko Momir Banja Luka
A 2: Bečirević Zlatan Mramor
Delegat: Kraljević Željko - Ljubuški
Posm.suđenja:Liščinski Vlado - Prijedor
4: Čuić Tomislav Tomislavgrad

Leotar-Sarajevo
Sudija: Bureković Muamer Zenica
A 1: Širko Momir Banja Luka
A 2: Bečirević Zlatan Mramor
Delegat: Kraljević Željko - Ljubuški
Posm.suđenja:Liščinski Vlado - Prijedor
4: Čuić Tomislav Tomislavgrad
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kod: Označi sve
Fudbalski klub Sarajevo danas je sportski kolektiv s najviše registrovanih članova u Bosni i Hercegovini (3.000 članova), a do početka naredne godine, taj broj će rasti i do 3.500.
''Organizacioni smo najbolji u državi, na terenu nam također dobro ide i možemo samo reći da lijepa vremena dolaze za ljubitelje bordo boje'', govore iz sarajevskog kluba.
Naredni veliki projekat koji FK Sarajevo sprema jeste organizacija Bordo day-a, koji će se uz veliki broj iznenađenja, održati 29. septembra na trgu Alije Izetbegovića u Sarajevu.

Zadnja izmjena: Dzonii, dana/u 21 sep 2012, 16:18, ukupno mijenjano 2 puta.
ESTRANEI ALLA MASSA
Nisam u toku ali pročitao sam na forumu kona nesto u vezi Irfana R. Nesto ga napadaju ..pa ako može da mi kaže o čemu se radi ??
YES.WE.DID.
- theprodigy
- Kontakt:
evo procitaj brate moj iz pejtonapayton je napisao/la:Nisam u toku ali pročitao sam na forumu kona nesto u vezi Irfana R. Nesto ga napadaju ..pa ako može da mi kaže o čemu se radi ??
http://www.****/sport/fudbal/mancini ... -tottenham" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste.HannahMontana je napisao/la:Zar je Hotonj ispod Kobilje??DevilS je napisao/la:Jeste Kobilja, a ja zivim odmah ispod mjesto Hotonj.hilmo je napisao/la:Kobilja, jel tako?

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 21 sep 2012, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.
- molotovljev
Do kada je prolongiran pocetak radova na zapadnoj tribini, odnosno postavljanje 12.000 stolica?
Ili ce prica o stolicama ponovo biti aktuelna tamo nekad u julu naredne godine?!
Sramota, sramota sta se radi u ovoj drzavi. Nevjerovatno je, ali istinito da nas fudbal sve vise tone.
Obratite paznju molim vas na ekipe iz bivseg SSSR-a, ili recimo pogledajte koliko su napredovali
Helsinborg ili Cluj, za kratko vrijeme.
Meni licno titula nije dovoljna ako cemo odigrati max. 4 utakmice u Evropi, ili 6 svejedno.
Ili ce prica o stolicama ponovo biti aktuelna tamo nekad u julu naredne godine?!
Sramota, sramota sta se radi u ovoj drzavi. Nevjerovatno je, ali istinito da nas fudbal sve vise tone.
Obratite paznju molim vas na ekipe iz bivseg SSSR-a, ili recimo pogledajte koliko su napredovali
Helsinborg ili Cluj, za kratko vrijeme.
Meni licno titula nije dovoljna ako cemo odigrati max. 4 utakmice u Evropi, ili 6 svejedno.
F.K.SARAJEVO
Evropska fudbalska federacija (UEFA) kaznila je Levski sa 30.000 eura zbog rasističkog ponašanja navijača bugarskog kluba na utakmici Levski - Sarajevo.
Navijači bugarskog kluba na utakmici 2. pretkola Evropske lige između Levskog i Sarajeva vrijeđali su navijače bordo momčadi na nacionalnoj osnovi, te su uzvikivali parole kojima se veličaju ratni zločinci Ratko Mladić i Željko Ražnatović - Arkan.
Pored toga navijači Levskog okačili su na tribinama transparent u kojem se spominju pomenuti Mladić i Arkan, a za ovako njihovo divljačko ponašanje UEFA nije imala milosti.
Čelnici Levskog pozvali su svoje navijače da se u budućnosti ponašaju sportki.
"Pozivamo navijače da shvate kako će klub biti odgovoran za njihove ekstremističke akcije", između ostalog se navodi u saopštenju Levskog. Edit:tako i treba debilima!!!
Navijači bugarskog kluba na utakmici 2. pretkola Evropske lige između Levskog i Sarajeva vrijeđali su navijače bordo momčadi na nacionalnoj osnovi, te su uzvikivali parole kojima se veličaju ratni zločinci Ratko Mladić i Željko Ražnatović - Arkan.
Pored toga navijači Levskog okačili su na tribinama transparent u kojem se spominju pomenuti Mladić i Arkan, a za ovako njihovo divljačko ponašanje UEFA nije imala milosti.
Čelnici Levskog pozvali su svoje navijače da se u budućnosti ponašaju sportki.
"Pozivamo navijače da shvate kako će klub biti odgovoran za njihove ekstremističke akcije", između ostalog se navodi u saopštenju Levskog. Edit:tako i treba debilima!!!

-
- Kontakt:
Desole je napisao/la:iako je jos rano govoriti o mnogo cemu, sutrasnji susret ce biti ispit koji ce nam odgovoriti na mnoga pitanja
jedva cekam mec sutra
Istina je da ce sutrasnja tekma reci dosta o nama ali isto tako i ako izgubimo ne mora znaciti odma ne valjamo kurcu itd...Leotar je uzimao dole i jace ekipe od nas i sampione i koga vec sve ne.
4 boda iz sljedece 2 tekme MENI DOSTA !
Da bog da mu se ruka osušila ko baklju zapali pa dosta je više zar ne vidite koliko nas košta što materijalno što ljudi stradaju
Sarajevo ljubavi moja!
Pa dobro je Irfan rekao, ne znam sta se pale na tu izjavu kada je tacna i precizno upucena, i kako treba i kome treba.
"Na utakmici protiv Gradine, u utorak, Denis Čomor zadobio je rupturu prednjeg križnog ligamenta. Nakon operacije, njegov oporavak će trajati između 5 i 6 mjeseci
. Medicinski tim FK Sarajevo, uraditi će sve, kako bi Denisa što prije vidjeli na terenu.", kazao fizoterapeut FK Sarajevo, Ismar Hadžibajrić.
Puno u pizdu materinu

Puno u pizdu materinu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk, PapakIzSa i 31 gost.