Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Lulic na lijevoj strani sto je i ocekivano...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Al grmi forca lazio.. 

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- Goalgetter
- Kontakt:
Al Lula otresu Lennona ko slinu 

Ih trebao je sad dobit asistenciju, ali Klose promasi citavu loptu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
lazio lose stoji,nece ovo na dobro...
Da Klose zna pogoditi loptu Lazio bi do sad' vodio 2:0.
Lulić pored prebrzog' Lennona za sad' dobar.

Lulić pored prebrzog' Lennona za sad' dobar.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
samo da jednom Senci probije i da se ufura heh
lulic koliko je dobar naprijed , toliko je los nazad .
lulicoma dobar i naprijed i nazad! samo neka ovako nastavi..
Ja nisam gledao prvih 15 min ,poslije nisam vidio greske Lulica,trci gore-dole,sasvim solidan...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa i nije bas nesto ovo poluvrijeme, može to on i bolje gledali smo to svi.bosnas_ je napisao/la:lulicoma dobar i naprijed i nazad! samo neka ovako nastavi..
Dragon Town
Naivno je ocekivati neke strahovite prodore od Lulica danas. Igra protiv dvojice ne normalno brzi igraca, Walker i Lennon tako da samo neka vako nastavi. Ono sto me raduje je da se uopste ne plasi i da smije ako treba povuci napad pa cak i probati da se probije po toj "nemogucoj" lijevoj stranici. Ipak on mora raditi duplo dok naprimjer Walker ne treba forsirati previse naprijed jer je tu AL. Sve u svemu dobar dosad nas Senad. Ocekujem iduce godine jos veci transfer! Milan, Inter, Spurs..? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nije loš bio naprijed Lulić u prvom poluvremenu, imao je onu dobru loptu kada je probio po lijevoj strani a koju je morao Klose sprovesti u mrežu da je nije cijelu promašio.
Al je imao 2 kardinalne greške pozadi po njegovoj strani iz kojih su direktno mogli primiti 2 gola, prva je ona izgubljena lopta na sredini terena kada je dao loš pas i uslijedila impresivna kontra kada su vile pronosale obranu Lazia, te još jedno ispadanje na njegovoj strani kada je izašao Lennon na golmana i nije se snašao.
Vidi se da je on miljama daleko od beka, njemu ta pozicija ne leži i to je sve što se treba znati.
Al je imao 2 kardinalne greške pozadi po njegovoj strani iz kojih su direktno mogli primiti 2 gola, prva je ona izgubljena lopta na sredini terena kada je dao loš pas i uslijedila impresivna kontra kada su vile pronosale obranu Lazia, te još jedno ispadanje na njegovoj strani kada je izašao Lennon na golmana i nije se snašao.
Vidi se da je on miljama daleko od beka, njemu ta pozicija ne leži i to je sve što se treba znati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ovaj Hernanes zna s loptom...
Definitivno mu vise lezi krilna pozicija...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- el-fighter
- Kontakt:
Naravno da mu vise lezi da igra krilo, jer se tada puno manje umara i smije slobodnije uci u prodore. Ovako mora strahovati, jer ako izgubi loptu ode Lenon skroz do gola. Veceras je Senad odigrao odlicno na svojoj neprirodnoj poziciji, s obzirom protiv kakvog igraca je igrao. Tesko da ce dobiti priliku da ce ove sezone dobiti priliku da igra svoju prirodnu poziciju, barem dok Hernanes igra dobro i postize golove.gringobih je napisao/la:Definitivno mu vise lezi krilna pozicija...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hernanes igra centralnog veznog, nema on veze sa Lulicem. Problem je sto je u Laciju jedini lijevi bek da valja Radu a on je pocesto povrijedjen i onda Lulic mora nazad da krpi. Da imaju jos nekog dobrog lijevog beka Lulic bi uvijek igrao krilo.el-fighter je napisao/la:Naravno da mu vise lezi da igra krilo, jer se tada puno manje umara i smije slobodnije uci u prodore. Ovako mora strahovati, jer ako izgubi loptu ode Lenon skroz do gola. Veceras je Senad odigrao odlicno na svojoj neprirodnoj poziciji, s obzirom protiv kakvog igraca je igrao. Tesko da ce dobiti priliku da ce ove sezone dobiti priliku da igra svoju prirodnu poziciju, barem dok Hernanes igra dobro i postize golove.gringobih je napisao/la:Definitivno mu vise lezi krilna pozicija...
kristian je napisao/la:lulic koliko je dobar naprijed , toliko je los nazad .
bosnas_ je napisao/la:lulicoma dobar i naprijed i nazad! samo neka ovako nastavi..
Trebali ste ovo drugacije napisat, znate da kod nas ovi iz odjeljenja derpe-a ne prolaze bas najbolje

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
h1a2s3o je napisao/la:kristian je napisao/la:lulic koliko je dobar naprijed , toliko je los nazad .bosnas_ je napisao/la:lulicoma dobar i naprijed i nazad! samo neka ovako nastavi..
Trebali ste ovo drugacije napisat, znate da kod nas ovi iz odjeljenja derpe-a ne prolaze bas najbolje

h1a2s3o je napisao/la:kristian je napisao/la:lulic koliko je dobar naprijed , toliko je los nazad .bosnas_ je napisao/la:lulicoma dobar i naprijed i nazad! samo neka ovako nastavi..

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, greenwood, kakarut, MostarNeretva i 32 gosta.