Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
za ova dva termina susic treba samo pozvat' kolasinca... baza igraca je dovoljno siroka iz prethodnih utakmica, da moze reagovat' na svaku situaciju...kolasincu barem treba uputit' poziv... neka momak zna da se na njega racuna... ako nema papire sad, imace ih za neku prijateljsku mozda u novembru ili februaru... sto se tice kvaliteta, forme, nastupa mislim da to u ovom momentu nije toliko ni bitno.. potencijal ima sigurno i sada je samo bitno da nas savez osigura da on taj svoj potencijal iskoristi u dresu BiH 

Gledam ove evropske kupove,i imas sta vidjeti
Jucer i prekjucer jedino nam Dzeko odigra pola sata,danas od 24 utakmice i 48 klubova samo jos dvojica reprezentativaca
A mi k'o fol hocemo da se prosetamo grupom u kvalifikacijama,aha kako da ne.

Jucer i prekjucer jedino nam Dzeko odigra pola sata,danas od 24 utakmice i 48 klubova samo jos dvojica reprezentativaca

A mi k'o fol hocemo da se prosetamo grupom u kvalifikacijama,aha kako da ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
to potpuno moze biti nevazno primjer slovenija u proslostiharishp je napisao/la:Gledam ove evropske kupove,i imas sta vidjeti![]()
Jucer i prekjucer jedino nam Dzeko odigra pola sata,danas od 24 utakmice i 48 klubova samo jos dvojica reprezentativaca![]()
A mi k'o fol hocemo da se prosetamoa grupom u kvalifikacijama,aha kako da ne.

Izvinjavam se ali gdje igra taj Kolasinac?
shalkesedra je napisao/la:Izvinjavam se ali gdje igra taj Kolasinac?

dinoze je napisao/la: Sve to stoji, ali ovdije se radi o cistom kvalitetu. Salke 3 puta jaci od Olympiakosa.
A mi nismo 3 puta jaci od Grcke, milsim da smo na istom nivou kao oni, samo sto su oni iskusniji i veci borci od nasih.

Ja sam samo rekao ukoliko postoje realne šanse, a ne da se ide tamo kao da im dolazi Španija i da se mi smatramo Španijom, mislim da nisi shvatio poentu moga posta apsolutno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nisam tebi repliciraozizu1991 je napisao/la:dinoze je napisao/la: Sve to stoji, ali ovdije se radi o cistom kvalitetu. Salke 3 puta jaci od Olympiakosa.
A mi nismo 3 puta jaci od Grcke, milsim da smo na istom nivou kao oni, samo sto su oni iskusniji i veci borci od nasih.3 puta jači od Olympiakosa
, ko je to u današnjem nogometu osim Španije 3 puta jači od Grčke
?
Ja sam samo rekao ukoliko postoje realne šanse, a ne da se ide tamo kao da im dolazi Španija i da se mi smatramo Španijom, mislim da nisi shvatio poentu moga posta apsolutno.

Salke je za nijansu jačiSalke 3 puta jaci od Olympiakosa

Vidim na kiosku na naslovnici avazovog sporta preko čitavog lista piše "Safet mora napasti u Grčkoj!",jel ko čitao,baš me zanima zašto Safet mora napasti u Grčkoj 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa zato sto ima napad(vodenih ospica)od svakojakih selektora i glupih pitanja.Dylan Dog je napisao/la:Vidim na kiosku na naslovnici avazovog sporta preko čitavog lista piše "Safet mora napasti u Grčkoj!",jel ko čitao,baš me zanima zašto Safet mora napasti u Grčkoj
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da ih moramo napasti, mozda bi kao alternativa i napad bio jedna opcija, ili ako cemo ici vise na neku posebnu taktiku onda bi i totalni preofanzivni napad bio mozda jos jedna mogucnost.
Sa onom nasom defenzivom se braniti, gdje su nam L&L dali po gol.
Nedaj boze, pa da mi strahu salivaju poslije utakmice ili da me infarkt strefi.
Napad! Napad! Napad! Napad!....
Sa onom nasom defenzivom se braniti, gdje su nam L&L dali po gol.
Nedaj boze, pa da mi strahu salivaju poslije utakmice ili da me infarkt strefi.
Napad! Napad! Napad! Napad!....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ako se budemo smatrali ko Spanija onda smo najebali, jedva ljudi pobijede Gruzijuzizu1991 je napisao/la:dinoze je napisao/la: Sve to stoji, ali ovdije se radi o cistom kvalitetu. Salke 3 puta jaci od Olympiakosa.
A mi nismo 3 puta jaci od Grcke, milsim da smo na istom nivou kao oni, samo sto su oni iskusniji i veci borci od nasih.3 puta jači od Olympiakosa
, ko je to u današnjem nogometu osim Španije 3 puta jači od Grčke
?

Gledam onu ligu prvaka,pa vidim na popisu substitutions pod brojem 35 SEAD KOLASINAC nesto mi srce zaigra...Jedino Džeko igra LP,i ovaj momak koji možda nikad neće biti naš..Prošle godine JAhić i Džeko,predprošlih Pjanić u Lyonu..nemamo mi nekih vanserijskih igrača,al ovo što imamo trebamo cijeniti,poštovati i boriti se za njih..Ako bi momak pješke došao u Sarajevo onda tu nema šta da se priča,ja bi pješke otišao po njega...
Eh moj @Zgembo, da meni i tebi daju da vodimo te stvari oko papirologije .... davno bi za nas mnogi zaigrali, al nam ne daju ... dušmani ....
Šalim se, al ozbiljno, na momka treba računati, dati mu do znanja da ima nešto, da se nada, a ne da s*ebu stvari, ovakav potencijal ne smije ostati ne primjećen, mi nemamo igrača " na bacanje " tako da je svako ime dobrodošlo

Šalim se, al ozbiljno, na momka treba računati, dati mu do znanja da ima nešto, da se nada, a ne da s*ebu stvari, ovakav potencijal ne smije ostati ne primjećen, mi nemamo igrača " na bacanje " tako da je svako ime dobrodošlo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imam neki dobar osjećaj da bismo mogli ovaj put iznenaditi Grčku. Znam da je malo nerealno, ali sa dobrom igrom sve je moguće 

-
- Kontakt:
Ljudi moji ako se budemo branili donji smo i glat gubimo zato po meni treba igrati za gol vise pa kako bude
i ja isto tako mislimsejodz je napisao/la:Imam neki dobar osjećaj da bismo mogli ovaj put iznenaditi Grčku. Znam da je malo nerealno, ali sa dobrom igrom sve je moguće

Čak mislim da će nam u Zenici biti još teže sa njima

Bas me zanima kakav osjecaj ima Susic pred ovo gostovanje?! 

Mah, ja sam to odavno govorio, ali "pametnjakovići" i stručnjaci govore da, ako već ima želju, da se javi Jagodiću, no na kraju ispade da nema pravo nastupa za mlade, nego samo za A tim. Mislim, glupo je ne iskoristiti priliku ako već momak igra DF i još sve ozbiljnije računaju na njega u Schalkeu. Dakle, pozvati ga i dati mu nekoliko minuta protiv recimo Litvanije (ili Grčke ako bude sve po planu) i to je to. Imam osjećaj da bi mogao izrastiti u dobro i stamenog stopera, kakav nama i treba. Neće ni Spaha vječno igrati, a znamo kako izgleda odbrana kad njega nema i Vranješ - Pandža (ili Jahić
) budu glavni tandem. K'o švicarski sir, propušta sa svih strana. Da ne bude zabune, isto ovo vrijedi i za Hadžića, Zukanovića i druge.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.