Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la L'Avvocato » 20 sep 2012, 17:07

Anyways, all I could think of is how Boateng should play like Vidal, that's how he played when he first came, and now he think's he's fucking Totti. :lol: :lol: :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 sep 2012, 19:17

Udineze će protiv Anzhia kao i obično "osvjetlati" obraz Italijanskog fudbala :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 sep 2012, 19:19

[youtube][/youtube]

Ave Lazio !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 20 sep 2012, 19:34

Talijani ko Talijani. Jest da Napoli vodi ali samo im treba pogledati sastav. I Udineseu takodjer. Ne znam u kojem će Lazio biti sastavu ali ne vjerujem da će to biti prva postava. Inter takodjer ne znam. Kada se uvedu odredjene promjene u ovo takmičenje tada će i Talijani mariti za ovim takmičenjem. ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 20 sep 2012, 19:38

L'Avvocato je napisao/la:Napoli u četvrtak odmara gotovo cijelu prvu momčad

Nogometaši Napolija su jedni od favorita ove sezona u natjecanju Europa lige. Dodijeljena im je skupina F, a u 1. kolu će Mazzarijeva momčad, u četvrtak, na svom terenu igrati protiv AIK Stockholma...

Za tu utakmicu je trener Napolija Walter Mazzari najavio da će odmarati većinu svojih igrača iz prve postave, pa će tako ogled s tribina pratiti Edinson Cavani, Cristian Maggio i Gokhan Inler.

Isto tako, Mazzari je najavio da će na klupi ostaviti Hamšika, Pandeva, De Sanctisa...

- Uopće ne podcjenjujem našeg idućeg suparnika, ali naš je raspored natrpan i moram taktizirati oko sastava i na pravilan način odmarati glavne igrače - izjavio je Mazzari.

da se kladioničari ne zalijeću :D
Vodi Napoli i sa drugom postavom :D . Ne znam zasto savez ne uvede neke sankcije klubovima koji igraju sa B sastavima u evropi, pa zar im nije dosta sto su izgubili mjesto u ligi sampiona i to sto je najtragicnije prepustili ga Gladbahu :roll:
I jedna molba za Valenciu i ostale, citav svijet 'zabarima' naziva Francuze, samo se kod naseg neukog stanovnistva iz nekog razloga 'udomacilo' da tako nazivaju Talijane, najezim se kad to procitam ili cujem u drustvu

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 20 sep 2012, 19:41

asr_pd je napisao/la: I jedna molba za Valenciu i ostale, citav svijet 'zabarima' naziva Francuze, samo se kod naseg neukog stanovnistva iz nekog razloga 'udomacilo' da tako nazivaju Talijane, najezim se kad to procitam ili cujem u drustvu
istina i meni je to bilo glupo al hajd sad kreni uvjeravat neuke.Francuzi su uvijek bili "zabari" jer su hamljali te batke. :D
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 20 sep 2012, 19:41

Ma i po postavama drugih klubova iz drugih prvenstava vidi se da to nije prvi tim. Ne žele ljudi riskirati povredu nekog bitnog igrača zbog smiješnog iznosa koji bi dobili u LE.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 20 sep 2012, 19:44

Juvelandia je napisao/la:
asr_pd je napisao/la: I jedna molba za Valenciu i ostale, citav svijet 'zabarima' naziva Francuze, samo se kod naseg neukog stanovnistva iz nekog razloga 'udomacilo' da tako nazivaju Talijane, najezim se kad to procitam ili cujem u drustvu
istina i meni je to bilo glupo al hajd sad kreni uvjeravat neuke.Francuzi su uvijek bili "zabari" jer su hamljali te batke. :D
negdje sam procitao da su Talijani otkupljivali zabe po Vojvodini, pa ih oni poceli tako nazivati, ne znajuci da je to ustvari relativno pogrdan naziv za Francuze, koji su osmislili cini mi se Englezi, pa se vremenom termin prosirio po Jugoslaviji. Za Talijane znam da ih Hrvati nazivaju 'digici', valjda zato sto stalno koriste rijec 'digo' dok nesto objasnjavaju, a usput i bjesomucno mlataraju rukama :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 sep 2012, 20:10

Lazio će igrati u istom sastavu kao i u Serie A. Isto važi i za Tottenham. Dakle, odlična tekma u najavi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 sep 2012, 20:12

asr_pd je napisao/la:

I jedna molba za Valenciu i ostale, citav svijet 'zabarima' naziva Francuze, samo se kod naseg neukog stanovnistva iz nekog razloga 'udomacilo' da tako nazivaju Talijane, najezim se kad to procitam ili cujem u drustvu
:idea:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 20 sep 2012, 20:17

asr_pd je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la:
negdje sam procitao da su Talijani otkupljivali zabe po Vojvodini, pa ih oni poceli tako nazivati, ne znajuci da je to ustvari relativno pogrdan naziv za Francuze, koji su osmislili cini mi se Englezi, pa se vremenom termin prosirio po Jugoslaviji. Za Talijane znam da ih Hrvati nazivaju 'digici', valjda zato sto stalno koriste rijec 'digo' dok nesto objasnjavaju, a usput i bjesomucno mlataraju rukama :D
Frog
(Canada, UK and US) a French person. Prior to 19th century, referred to the Dutch (as they were stereotyped as being marsh-dwellers). When France became Britain's main enemy, replacing the Dutch, the epithet transferred to them,[73][74] due to the French recipe for eating frogs' legs (see comparable French term Rosbif). Also used in Canada to refer to both the French and French Canadians, and occasionally incorrectly as more broadly to people from Quebec who are not, in fact, necessarily French or French speaking
:mrgreen:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 sep 2012, 20:27

Al Vargas ubi ... gazi
★★★

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 20 sep 2012, 20:30

@Juvelandia, hvala na informaciji B)
edit: Kad je prije Hamsik stigao dobiti crveni? :o
FORZA UDINESE :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 sep 2012, 20:54

A sudije Turcina na utakmici Udinese-Anzi, prvo poluvrijeme svira kraj prije isteka 45 minute, a sad u drugom produžio 3, a nakon druge svira kraj :lol: :lol:

Di Natale za veliki bod Udinesea, a i kod gola je golman udinesea bio smiješan.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 20 sep 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BiHSoccer
Kontakt:

Post Postao/la BiHSoccer » 20 sep 2012, 21:04

http://ustre.am/eAxl" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 sep 2012, 00:02

L'Avvocato je napisao/la:Anyways, all I could think of is how Boateng should play like Vidal, that's how he played when he first came, and now he think's he's fucking Totti. :lol: :lol: :lol:
Momka je malo ponijela slava , i ona njegova Melissa Satta :lol:
A zbog "desetke " na leđima misli da je neko i nešto ..
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2012, 00:21

francobaresi je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Anyways, all I could think of is how Boateng should play like Vidal, that's how he played when he first came, and now he think's he's fucking Totti. :lol: :lol: :lol:
Ma ja sam se bas slatko nasmijao na ovo .. inače, naletio sam na to na milanmania forumu ... prejak komentar.
★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 sep 2012, 01:06

L'Avvocato je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:
Ma ja sam se bas slatko nasmijao na ovo .. inače, naletio sam na to na milanmania forumu ... prejak komentar.
I više nego dobar komentar , čak i istinit , jer Boateng je stvarno igrao kao zvijer prvu pa i većinu druge sezone , ali ove je potpuno zakazao bar u ovih prvih 4-5 utakmica .
-Rui Costa-

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 21 sep 2012, 01:09

Boa i Nocerino rasturali jer su protivnici uglavnom svu pažnju preusmjeravali na Ibru i tako su ova dvojica imali prostora, sad kad nema Ibre odmah i protivnik više pažnje pridodaje Boatengu i Nocerinu i odmah im je teže igrati.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 sep 2012, 01:16

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=91554" onclick="window.open(this.href);return false; P$G je našao riješenje za Financial Fair Play :lol:
Potpisat' će lagano sponzorski ugovor na 4 god. sa bankom iz Katra , ugovor je vrijedan 100 miliona € po sezoni 8-)
Ljudi se špdraju sa Platiniem u njgovoj Francuskoj :lol: Naravno i City će nešto slično da uradi sa Etihadom :!:
A Galliani neka i dalje "prdi " o nemogućnosti trošenja , za sve postoji riješenje ako si spreman ulagati :D
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.