FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Momci su igrali onoliko koliko je bilo potrebno za pobjedu i drago mi je da ne srljaju previse. Vidjeli smo protiv Stuttgarta svu snagu ove ekipe, a onda u zadnje dvije utakmice su igrali tacno onoliko, koliko je potrebno za pobjedu. Ovo je jos uvijek samo zagrijavanje za teske utakmice koje slijede i ne treba se previse zamarati. U LP treba ocekivati tesku utakmicu tek po prolasku grupe, a do tada treba igrati lagano i isto tako izboriti plasman u naredni krug.
Operacija "Valencia" je uspjesno odradjena, a ako sam dobro upratio sada gostujemo Schalkeu u Bundesligi sto ce vec biti malo teza utakmica. Naravno ocekujem pobjedu, ali i to da se momci posteno oznoje dok dodju do nje.
Operacija "Valencia" je uspjesno odradjena, a ako sam dobro upratio sada gostujemo Schalkeu u Bundesligi sto ce vec biti malo teza utakmica. Naravno ocekujem pobjedu, ali i to da se momci posteno oznoje dok dodju do nje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne znam jeste li znali da je Bayern samo 2001 zabiljezio 6 pobjeda u nizu.
A znamo svi da smo te 2001 osvojili LP i Bundesligu,zaista ovaj podatak govori sam za sebe,zamislite da se ponovi 2001,za Bundesligu sam siguran da ce biti nasa ove godine,ali Liga Prvaka.?
A znamo svi da smo te 2001 osvojili LP i Bundesligu,zaista ovaj podatak govori sam za sebe,zamislite da se ponovi 2001,za Bundesligu sam siguran da ce biti nasa ove godine,ali Liga Prvaka.?
Mah sve to stoji, ali budimo realni, Lahmu je tesko naci dostojnog konkurenta.amerosm je napisao/la:Bayern podhitno mora dovesti neku konkurenciju Lahmu, jer isti sto se tice defanzivnih zadataka ostavlja protivnicima dosta prostora - to je cak i spominjao Hummels nakon Austrije. Danas je u par navrata Boateng morao izlaziti na na beka kako bi zatvorio Lahmove rupe.
Bar ne za sada

Pobjeda zaslužena, znao sam da će ih biti u početku teško probit....Dominirali smo svo vrijeme, Valencia faktički skoro i nije bila opasna, ništa joj nismo dozvolili, ali onda....Onda taj finiš i primljen gol koji me jeste do određene mjere iznervirao, jer takvo te opuštanje nekad može skupo koštat...Te neka golove, bezvezne, tu povremenu uspavanost u finišu moramo riješit. I sad je definitivno da je određene traume Schweinsteiger dobro prevazišao, igra dobro, dirigira igrom, zabija golove, ev njegovi golova i u Bundeski a i u Ligi prvaka. Od traume nema traga. Jedna druga trauma se nastavlja, a to su penali. To se mora riješit, pa mi prije s tim nismo imali problema, ali et od finala Lige prvaka imamo. Doduše počeli su ti problemi malo već i prije 2 godine, kad su nam se malo češće dešavale fule, ali onda smo imali dobro izvođenje penala protiv Gladbacha u kupu i protiv Reala u Ligi prvaka, a onda se javi taj problem protiv Chelsea i postade ozbiljan a možda i hroničan. Treba to riješit i taj maler u glavi razbit. Mandžo nije loš izbor za penale, ali et zaheba penal večeras.
Inače za sad sve ide po planu, ove neke negativne stvari kad se riješe, onda smo baš još veći beton. Nije to ništa krupno , nerješivo, ali greške treba popravljat na vrijeme. Fantastično je to što se ne osjeti ak mi po dvojicu, trojicu bitnih igrača ostavimo na klupi. Širina u kadru je nevjerovatna, strašno je kadar izjednačen, skoro da je ista kvaliteta ak igraju npr. Schweini i Gustavo ili Schweini i Martinez, a isto bi moglo biti i s kombinacijom Martinez i Gustavo, skoro da se ne osjeti kad ne igraju Ribery i Robben, to smo imali za vikend. Naravno da će ova dvojica igrača biti bitna u velikim utakmicama, posebno Ribery, ali sad stvarno skoro svaki igrač može pružit mnogo i dostojan je prve postave. Jedino je tu sad skroz u pozadinu pao Tymo, a i Buyten.
Pizarro još treba proradit, jedino je u kupu zabio, ali meni je dovoljno što on onoliko radi, bori se, što je rastrčan, za sad je jedino u kupu zabio, ali zabit će on tokom sezone par golova još, u to sam uvjeren.
Kroos mi se više sviđa sada nego prošle sezone, večeras mi je bio jako dobar i jako mi se svidio protiv Stuttgarta, ostale partije su mu bile solidne. Sad je opasan opet po gol protivnika, to se traži, zato Kroos za sad zaslužuje pohvale, ak sam ga znao kritikovat, onda ga sad moram i pohvalit i nadam se da će sad imati tu konstantnost.
A Badstuber je dobar na koju ga god poziciju stavi trener, sjajno koliko je doprinosio danas ofanzivi, ne znam što neki kod njega na beku vide kritičke tačke. I tu je prilično dobar.
Ribery je izmijenjen je ima muskularni problema, bolovi su se javili u butnom mišiću i nije 100 % da će biti spreman za subotu. To je bio razlog izmjene, radi se o problemu koji se javio još za vrijeme kvalifikacioni utakmica. Nadam se da on neće pasti u probleme s povredama, jer prošle sezone je bio jako konstantan i gotovo da i nije pauzirao nešto posebno zbog povreda.
Inače za sad sve ide po planu, ove neke negativne stvari kad se riješe, onda smo baš još veći beton. Nije to ništa krupno , nerješivo, ali greške treba popravljat na vrijeme. Fantastično je to što se ne osjeti ak mi po dvojicu, trojicu bitnih igrača ostavimo na klupi. Širina u kadru je nevjerovatna, strašno je kadar izjednačen, skoro da je ista kvaliteta ak igraju npr. Schweini i Gustavo ili Schweini i Martinez, a isto bi moglo biti i s kombinacijom Martinez i Gustavo, skoro da se ne osjeti kad ne igraju Ribery i Robben, to smo imali za vikend. Naravno da će ova dvojica igrača biti bitna u velikim utakmicama, posebno Ribery, ali sad stvarno skoro svaki igrač može pružit mnogo i dostojan je prve postave. Jedino je tu sad skroz u pozadinu pao Tymo, a i Buyten.
Pizarro još treba proradit, jedino je u kupu zabio, ali meni je dovoljno što on onoliko radi, bori se, što je rastrčan, za sad je jedino u kupu zabio, ali zabit će on tokom sezone par golova još, u to sam uvjeren.
Kroos mi se više sviđa sada nego prošle sezone, večeras mi je bio jako dobar i jako mi se svidio protiv Stuttgarta, ostale partije su mu bile solidne. Sad je opasan opet po gol protivnika, to se traži, zato Kroos za sad zaslužuje pohvale, ak sam ga znao kritikovat, onda ga sad moram i pohvalit i nadam se da će sad imati tu konstantnost.
A Badstuber je dobar na koju ga god poziciju stavi trener, sjajno koliko je doprinosio danas ofanzivi, ne znam što neki kod njega na beku vide kritičke tačke. I tu je prilično dobar.
Ribery je izmijenjen je ima muskularni problema, bolovi su se javili u butnom mišiću i nije 100 % da će biti spreman za subotu. To je bio razlog izmjene, radi se o problemu koji se javio još za vrijeme kvalifikacioni utakmica. Nadam se da on neće pasti u probleme s povredama, jer prošle sezone je bio jako konstantan i gotovo da i nije pauzirao nešto posebno zbog povreda.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nego sta je bilo sa Sudkurve ?
Nisu gledali tekmu na stadionu

Thomas Müller - Fußballgott
Bio je problem sa jednim fan klubom, nije dozvoljen iz nekih razloga ulazak nekolicini navijača i onda je cijeli taj fan klub bojkotovao utakmicu, zato je na Sudkurve bila određena, nesvakidašnja praznina.don_burza je napisao/la:Nego sta je bilo sa Sudkurve ?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Mandzukic propustio sansu prestici Dietera Hoennesa i rekord 7 golova u 6 utakmica.
Bate Borisov zabiljezio prvu pobjedu u LP u svojoj historiji.
Bate Borisov zabiljezio prvu pobjedu u LP u svojoj historiji.
[youtube][/youtube]
Sto se Uli prepao.

Sto se Uli prepao.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ufff,nakon sto je Ribery izasao Valencia je preuzela sredinu terena i bila dostojan protivnik. Te je utakmica lagano mogla otici i na njihovu stranu.
Sjecam se tako je isto bilo i protiv Reala, RIbery izlazi Real nas ubija na sredini!!!
Pobjedi ne treba gledati u zube,ali brate mili pa ima li iko da kod nas zna penal zabiti? Ja kontam sad ce ga Robben uzet da zabije,ali nishta daje se prilika Mandzuki (kojeg imam na tiketu da ce dat go) i on hop i fula..
Sjecam se tako je isto bilo i protiv Reala, RIbery izlazi Real nas ubija na sredini!!!
Pobjedi ne treba gledati u zube,ali brate mili pa ima li iko da kod nas zna penal zabiti? Ja kontam sad ce ga Robben uzet da zabije,ali nishta daje se prilika Mandzuki (kojeg imam na tiketu da ce dat go) i on hop i fula..
Stern des Südens
Jesi li ti baš siguran u ovo?proFCB je napisao/la:Ufff,nakon sto je Ribery izasao Valencia je preuzela sredinu terena i bila dostojan protivnik. Te je utakmica lagano mogla otici i na njihovu stranu.
Mi smo i dalje u drugom poluvremenu imali dominaciju i kontrolu igre, Valencia nije opšte dolazila do značajnijeg posjeda, zato ne znam sad šta si tačno mislio pod ovim. Da su donekle , ali smao donekle i u pojedinim fazama drugog poluvremena bili dostojan protivnik to donekle stoji, ali u suštini puna kontrola lopte , utakmice i šanse su bile na našoj strani i u drugom poluvremenu.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nezz,jbg to je moje vidjenje utakmice bilo...
Recimo prvo i drugo poluvrijeme se ne mogu nikako porediti!!! U prvom poluvremenu Valencia na prste jedne ruke moze izbrojati koliko su puta presli centar!!! Cak mi se cini da nisu ni jedan jedini korner izveli u toku prvog poluvremena,a u drugom se to malo promijenilo.
Jesmo mi kontrolisali i dalje utakmicu,ali nismo je kontrolisali kao sto smo to radili tokom prvog poluvremena! To sam htio da kazem,a to vidim kao rezultat toga sto je Ribery izasao!!!
Recimo prvo i drugo poluvrijeme se ne mogu nikako porediti!!! U prvom poluvremenu Valencia na prste jedne ruke moze izbrojati koliko su puta presli centar!!! Cak mi se cini da nisu ni jedan jedini korner izveli u toku prvog poluvremena,a u drugom se to malo promijenilo.
Jesmo mi kontrolisali i dalje utakmicu,ali nismo je kontrolisali kao sto smo to radili tokom prvog poluvremena! To sam htio da kazem,a to vidim kao rezultat toga sto je Ribery izasao!!!
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Koju si ti utakmicu gledao?
- Rekordmeister
- Kontakt:
Svaki dan sam na forumu,i stvarno pokusavam da ne ulazim u raspravu sa djecurlijom i pubertetlijama koji neznaju gdje da izabce svoj bjes i visak energije pa dolaze ovdje da provociraju i sere na temi.8O% njih nije pogledalo 5 minuta utakmice sinoc i onda dodju kazu da su SISMSI dominirali u 2 poluvremenu jel dominacija 2 suta na gol i 3 preci centar u 45 minuta dok ti protivnik stalno opsjeda polovinu i radi dar-mar u sesnestercu??? Fkt ste plitki nadjite sebi cure,zene hebite nesto kani te se gluposti provokacija neki prate nogomet samo da bi ispoljili visak energije ovdje plitki ste ko Čajin potok djeco!
pa cak se i neki bavarci slazu s tom konstatacijom. ne znam sto se nalazis uvrijedjen. nije sramota izgubiti bitku na sredini. valencija je odlicna.
pi.
Nema potrebe pridavati znacaj postovima koji nemaju veze s mozgom.
Dakle, Bavarci ne nasijedajte na to
Dakle, Bavarci ne nasijedajte na to

- moustapha
- Kontakt:
Nije bolest sve sto boli.Tweeds_10 je napisao/la:valencia je dominirala u drugom poluvremenu.

#divovi
Tweeds_10 je klasični troll i spamer, s obzirom da je spam na forumu zabranjen, treba samo prijavit lika ako nastavi biti dosadan, piše nesadržajne postove, krši time pravila, a na njegove postove se ne treba obazirat, nego ih samo ignorisat. Meni bilo prošli put mrsko da prijavljujem i mislio sam dijete neko, pa reko škola će ga malo zabavit sada.....
A s druge strane rijetko se time bavim, mrsko mi se s tim peglat, a neki postovi su mu imali sadržaj, pa bi bilo kao subjektivno viđenje da su tada postovi prijavljeni i da smo rekli da je spam i trolanje. Ali kada lik 10 puta napiše post od jednu rečenicu u cilju nerviranja drugih, onda je to nesadržajan post i kršenje pravila.
Samo treba ga za sad na ignore stavit i vidjet do kad će.....

Samo treba ga za sad na ignore stavit i vidjet do kad će.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe sa
procitaj postove @proFCB i vidices da se u 5 % razlikuje od onoga sto sam ja napisao. dakle nisam jedini koji je primjetio.
spameri se ne drze tematike, ja u ovoj temi pisem iskljucivo o bayernu i utakmicama istog kluba. dakle opet baljezgas bez argumenata i krivo me optuzujes. ozbiljno razmisljam o tome da ti prijavim sljedeci post.
procitaj postove @proFCB i vidices da se u 5 % razlikuje od onoga sto sam ja napisao. dakle nisam jedini koji je primjetio.
spameri se ne drze tematike, ja u ovoj temi pisem iskljucivo o bayernu i utakmicama istog kluba. dakle opet baljezgas bez argumenata i krivo me optuzujes. ozbiljno razmisljam o tome da ti prijavim sljedeci post.
pi.
Nema to s tim veze, par tvojih od prije je za prijavu. Tako samo ti nastavi.......Pročitaj pravila, gdje piše da post treba biti sadržajan, a ja ću naći tvojih 5 nesadržajni....Pozdrav moj junačeeeTweeds_10 je napisao/la:effe sa

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.