Ja se nadam da ce biti dobra utakmica, fer i korektna sa obadvije strane i ko god pobjedi da nebude vrijedzanja po forumu, prepucavnja i sale moze proci jel u dure redsi?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ti ne možeš izgubiti nikako. Liverpool, United, Chelsea ili Arsenal, neko će sigurno ovog vikenda pobjediti. Nego se ti drži podalje naše teme, tako će biti lahko svima nama.DevilS je napisao/la:Jos pa malo najveci derbi u EPL.![]()
Ja se nadam da ce biti dobra utakmica, fer i korektna sa obadvije strane i ko god pobjedi da nebude vrijedzanja po forumu, prepucavnja i sale moze proci jel u dure redsi?
tko jos vidio derbi bez prepucavanja?Nije to to jarane ako se ne svadjamo (barem malo)DevilS je napisao/la:Jos pa malo najveci derbi u EPL.![]()
Cemu to ja sam fino rekao a ti odmah napadas bezveze stvarno uredu necu ti se ni obracati.Henderson je napisao/la:Ti ne možeš izgubiti nikako. Liverpool, United, Chelsea ili Arsenal, neko će sigurno ovog vikenda pobjediti. Nego se ti drži podalje naše teme, tako će biti lahko svima nama.DevilS je napisao/la:Jos pa malo najveci derbi u EPL.![]()
Ja se nadam da ce biti dobra utakmica, fer i korektna sa obadvije strane i ko god pobjedi da nebude vrijedzanja po forumu, prepucavnja i sale moze proci jel u dure redsi?I da, podalje o pametovanju o Sušiću.
http://www1.skysports.com/football/news ... s-priority" onclick="window.open(this.href);return false;As a result captain Steven Gerrard, Luis Suarez, Jose Reina, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Joe Allen and Martin Kelly have all been left behind for Thursday's Europa League clash with Swiss side Young Boys.
pošto nema reine i škrtela vjerovatno ćemo primiti manje od 2 gola, znači najviše jedanVolimLiverpool je napisao/la:Moja prognoza za večeras je 0:0,a očekujem 2:2Šalim se ,mislim da neće biti puno golova,samo jedan ili slučajno dva,eventualno nijedan
mogao bi morgan poceti umjesto yesila ako je otputovao sa ekipom u svicarskuOTNYS_YNWA je napisao/la:Večeras vjerovatno:
..................Jones................
Wisdom..Carra...Coates..Downing
....Shelvey...Henderson..Sahin.....
....Pacheco.....Yesil.....Oussama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.