FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
rutinska pobjeda,kross odlican danas,kada se vrati alaba mislim da bi on trebao pucati penale
Šta?geronimo je napisao/la:Nije ispravno.

napisano ime, ili ne daj Bože ovo drugo?

I to kakav!geronimo je napisao/la:Vasa pobjegulja zabi gol.

Šta ćeš kad ne znaju, trebao je biti njihova uzdanica, 'ta vidiš da i sad zna.
A bila je ispravna dok je pogađ'o?geronimo je napisao/la:Jupova odluka da Djilkos puca penal nije ispravna.

Kad se vrati trebao bi da bude Mariano, no nešto miriše na olandeza, ponovno.geronimo je napisao/la:Ko je sljedeci izvodjac?

2 gola i nesviran penal, a ovaj drugi nisam baš izbliže vidio, nekako mi se učini da ćelo čudno padegeronimo je napisao/la:Laganaaa tekma i isto takva pobjeda.

Sudija je još dosta sjeckao igru, imao greškica i grešaka, no hoćemo li mu zamjeriti

Kroos igra, igra ki preporođen, Danteu se desila grškica, jedna jedina, no Boa bijaše tu da zaustavi ono najgore, i to kod 1:0, a inače dosta su sigurni.
Lahma i ne pominjemo, samo eto možda i vama zanimljivo kao meni ono bacanje iz ravnoteže alija, ne naravno Muhameda svjetskog prvaka

Jakako!geronimo je napisao/la:Moc je evidentna

Valenciini igrači razmijenjuju iskustava iz ove utakmice:"Pa ovaj Bayern mnogo jak, igrali smo i protiv barce, i protiv Reala, ali ovdje ni jednog ni drugog, nego svega pomalo, mogli bi do kraja, vrlo izvjesno.
Ne znam za vas, ali meni ne preostaje ništa nego da se složim s njima.

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 19 sep 2012, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Bayern podhitno mora dovesti neku konkurenciju Lahmu, jer isti sto se tice defanzivnih zadataka ostavlja protivnicima dosta prostora - to je cak i spominjao Hummels nakon Austrije. Danas je u par navrata Boateng morao izlaziti na na beka kako bi zatvorio Lahmove rupe.
Bayern ce biti jos jaci kada se vrati Alaba koji je klasicni bek za razliku od Badstubera koji je igru prema naprijed dosta usporavao.
Bayern ce biti jos jaci kada se vrati Alaba koji je klasicni bek za razliku od Badstubera koji je igru prema naprijed dosta usporavao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
sto bolan milutine?zlatandr je napisao/la:Al cudna mi postavka Jupa, sto su mu u napadu igrali pizaro i Kros iza njegaKros igracina, nema sta, prejak igrac.

kroos postade (najednom) igracina, okej to. ali sta fali pizarru u napadu?
uli mu pojacao klupu, ekipa djeluje dosta uigrano i bio bi zaista idiot da ne isproba sve moguce varijante i formacije.
za tebe je cudno, za neke je hrabar (izbaciti tri igraca - müllera, gustava i mandzukica) i to kada je tim totalno uigran i pokazuje dobre rezultate.
valjda je pizzi dao priliku za jubilejum

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gledao sam drugo poluvrijeme, pa bih molio one koji su od pocetka gledali da mi malo predstave sliku prvih 45 minuta i zbog cega je Ribery zamijenjen?
Ono sto sam ja vidio je dosta rutinski, bez puno muke i napora iako je na samom kraju meca bilo dosta uzbudljivo.
Ponovo primljen gol, sto bas ne raduje ako se zna da se u posljednjih nekoliko godina mnogo ulagalo u tu odbranu, ali sve dok napad daje vise nego sto odbrana prima onda je sve za 5.
Mandza je propustio priliku da udje u Bayernovu historiju, a malo mu je falilo.
Ono sto sam ja vidio je dosta rutinski, bez puno muke i napora iako je na samom kraju meca bilo dosta uzbudljivo.
Ponovo primljen gol, sto bas ne raduje ako se zna da se u posljednjih nekoliko godina mnogo ulagalo u tu odbranu, ali sve dok napad daje vise nego sto odbrana prima onda je sve za 5.
Mandza je propustio priliku da udje u Bayernovu historiju, a malo mu je falilo.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 19 sep 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne bih se složio ni pod razno.amerosm je napisao/la:Bayern podhitno mora dovesti neku konkurenciju Lahmu, jer isti sto se tice defanzivnih zadataka ostavlja protivnicima dosta prostora - to je cak i spominjao Hummels nakon Austrije. Danas je u par navrata Boateng morao izlaziti na na beka kako bi zatvorio Lahmove rupe.

Logično je kad bek ode naprijed(što mu je i zadaća) da u protivničkom protiv-udaru ostane prostora, stoga su tu ostali da to nadomjeste, ovo je timska igra.

Najjači bek svijeta, neprelazan, a imao je ko reći, Hummels da lahmu traži greške, neprocijenjivo

Ovu ste Valenciju trebali nakantati.Ipak su igrali bez 7 prvotimaca.Kljuc ove ekipe je bio otsutan a opet se nisu obrukali.
Mathieu,Banega,Canales,Gago,Piatti su jedni od najvaznijih igraca.
Bayern je ovo rutinski rijesio.Mada mislim da vam se na Mestalli pise crno u koliko ostrci fit tim Valencije.
Mathieu,Banega,Canales,Gago,Piatti su jedni od najvaznijih igraca.
Bayern je ovo rutinski rijesio.Mada mislim da vam se na Mestalli pise crno u koliko ostrci fit tim Valencije.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Krivo mi zbog primljenog gola al et valjda je negdje neki nesretnik uzeo pare na 3+
Kako je mocno kad si jak pa svi protiv tebe bunker furaju

Thomas Müller - Fußballgott
povreda nije jer je sjedio na klupi tokom drugog poluvremena ... valjda jer nije imao snage za drugo poluvrijeme a i dobro se natrčao za 45 min ...Omerbavarac je napisao/la:zbog cega je Ribery zamijenjen?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U redu. Ispravno. Dovoljno!Johny je napisao/la: Bayern je ovo rutinski rijesio.
Hahahahahha. Dzoni, moze nesto za laku noc?Johny je napisao/la:Mada mislim da vam se na Mestalli pise crno u koliko ostrci fit tim Valencije.
u koliko

Moze Reufe?

Klare, zao mi je druze, zaista nemam vremena.
Eto naglabaj sa Reufom ili slicnim njemu.

ps: za kroosa pusa. drma kuronja bas muski. konacno pametne upute ili pak sretne okolnosti.
Vom Jäger zum Gejagten
kao sto sam rekao tekma rutinski odradjena bio sam blizu da pogodim rezultat ali manjdo usra stvar
ali najbitnije je da smo uzeli tri boda kad sam vec kod mandze ocigledno se vidi da bayern daleko brze igra kada je mandzo na terenu brze se sanse kreiraju malo sam se iznenadio sto je on suto penal pored robena bas pomisli e ovo ti je sansa buraz da popravis samopuzdanje od proslogodinjeg tragicnog finala ocigledno je da ga jos pritisce ima taj neki strah
dalje sta reci za krosa 10 dalje nema svinja odlican martinez pokazuje vec i odplacju svoje milione ocigledno se vidi da je svanji daleko vise slobodniji prema napred manje je aktivniji u def.naravno tu je martinez koji kao sto reko pokazuje vec i odplacju svoje milione ovo je tek pocetak sigurno jos bolje ce partije u buducnosti pruzati i dokaz onima koji su sumnjali u martineza da nema potrebe za tim ,sta reci za produzni vidi se koliko alaba fali mani se strudal corava posla nije bekovska poz.for you
sve u svemu u odigrali smo taman toliko koliko nam je potrebno da osvojimo tri boda to je nabitnije bez forsiranja potukli smo ih u svim segmentima momacki sto bi rekli sledi buraz borisov takodje ocekujem tri sve ostalo je iznenadjenje i razocarenje,u subotu sledi tekam protiv sabketa melem za oci bice zestoko mada ja u nase momke ne sumnjam .

dalje sta reci za krosa 10 dalje nema svinja odlican martinez pokazuje vec i odplacju svoje milione ocigledno se vidi da je svanji daleko vise slobodniji prema napred manje je aktivniji u def.naravno tu je martinez koji kao sto reko pokazuje vec i odplacju svoje milione ovo je tek pocetak sigurno jos bolje ce partije u buducnosti pruzati i dokaz onima koji su sumnjali u martineza da nema potrebe za tim ,sta reci za produzni vidi se koliko alaba fali mani se strudal corava posla nije bekovska poz.for you

- legenda reala
- Kontakt:
Ooo kako si čika Gero jesi se obradovo večeras, što si mi nešto samouvjeren
Pa uvijek je ovaj Kroos imo šutinu(što reko Zoran Šuko), pa ko djete sa 16 godina je zabijo iz dalekometnih šuteva
Što izvede Martineza onako rano, jel to zakazo

Pa uvijek je ovaj Kroos imo šutinu(što reko Zoran Šuko), pa ko djete sa 16 godina je zabijo iz dalekometnih šuteva

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
merakdon_burza je napisao/la:Krivo mi zbog primljenog gola al et valjda je negdje neki nesretnik uzeo pare na 3+![]()

- anelbavarac
- Kontakt:
Definitivno smo osteceni za penal nad Kroosom,Ribery nije toliko mogao sam probijati po strani,Alaba puno fali po toj lijevoj strani da pomaze Billalu,primili smo bez veze gol prakticno iz nicega,ali sta je tu je idemo dalje ceka nas sigurno najteza utakmica do sada vec u subotu idemo Schalkeu,koji je u odlicnoj formi.
- roy_makaay
- Kontakt:
Bayernova mašina se zahuktava.Kroos,kakav šut,kakva tehnika,rođena desetka,samo se džaba troši kad igra na defanzivnom veznom.Schweini diže formu.Badstuber ispočetka usporavao napade,kasnije se popravio.Odbrana samo jednom zakazala,srećom Boateng je ispravio Danteovu grešku.4 mjeseca su prošla od tragedije,večeras su udareni dobri temelji da se klempo digne krajem maja na Wembleyu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
legenda reala je napisao/la:Ooo kako si čika Gero jesi se obradovo večeras, što si mi nešto samouvjeren![]()
Ma Martinez je stroj !
Samo jos one Svabske motorike da se u njeg metne

- schweinsteiger
- Kontakt:
kakvi zakaz'olegenda reala je napisao/la: Što izvede Martineza onako rano, jel to zakazo

samo,ono prva utakmica,pa ne moze mu odma dat' da odigra svih 90

inace,Martinez za svaku oduzetu loptu dobio aplauz publike,jer sve ide nekako krajnjim naporom,ne stedi se momak ni sekunde

imao i par dobrih pasova,steta sto ne prodje onaj traumpass za Robbena

Badstuber definitivno za stopera,nikako za beka,ali upisa momak asistenciju

#miasanmia
@GAL, tačka, zarez, enter, bilo šta?
Jbt oznojih se čitajući tvoje postove
Jbt oznojih se čitajući tvoje postove

Jedna zanimljivost
Pele je dao izjavu za Svabske medije i reakao da je okom igracke karijere imao od Milana i Reala al da je najkonkretnija bila ona od Bayerna medjutim odbio je sve jer je htio ostat u Brazilu
zamisli onu bayernovu ekipu iz 70-ih i dodas Pelea tu
Pele je dao izjavu za Svabske medije i reakao da je okom igracke karijere imao od Milana i Reala al da je najkonkretnija bila ona od Bayerna medjutim odbio je sve jer je htio ostat u Brazilu

zamisli onu bayernovu ekipu iz 70-ih i dodas Pelea tu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.