Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 19 sep 2012, 22:47

Buffon - doktor
Barzagli - solidno odigrao, malo je ''spor'' za brze krilne napadače ali Barza je king
Bonucci - odbila se lopta nesretno, nije tako loše odigrao po mom sudu
Chiellini - solidna partija, dobro čuvao napadače
Asamoah - zadatak obavio odlično
Licht - standardna njegova partija
Vidal - man of the match
Pirlo - lošiji bio i na ovoj tekmi, gubio dosta lopti što nije uobičajeno za njega
Marchisio - kakva lopta za Fabia :o
Giovinco - nije nešto ekspresno pokazao
Vučinić - pukovnik pa pokojnik.. nonšalancije ne smije biti u onakvim prilikama, ipak je Vučina no 1 trenutno od naših napadača

Quagliarela - svaka čast za gol (neko napisa ovdje ''serem se sam sebi u usta'' i ja bih rekao za sebe isto) 8-)
Isla - odlično odradio ono malo
Matri - malo proveo na terenu
Generalno je pokaz da smo sa više muda i boljim Pirlom mogli vjerovatno do tri bobe u ovoj tekmi

Za nešto više kad se utisci slegnu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 19 sep 2012, 22:47

Super rezultat, vjerovao sam nekako u Quaglin povratak, jos da udje precka aaaaaaaaaaaaa
Puna mi kuca komsiluka, a kad ga Quaglia dade skocio sam pred tv, lupio šakom u pod, svi se ušutiše i gledaju u mene....AAAA nisam se odavno ovoliko radovao :D

Ljudi ovo je super, prvih 45 min. je bila trema, i vise toga nema u narednim utakmicama, prva tekma najteza, barem nama poslije pauze. Sad ce sve da ide lakse i lakse, prebrodili smo najtezi dio..

Ja i dalje nisam za 3-5-2 jer u napadu su nam 2 polušpica a ne klasicni centarfori razbijaci, ili barem jedan od dvojice.
Iduce ljeto kupiti stopera i napadaca..a Vucka i Sebu rotirati, barem u 3-5-2..
Mislim da trebamo u torinu igrati 4-3-3 i rezultat ce biti jos povoljniji.

Sve u svemu, super je protekla ova vecer, idemo sad dalje..

FORZA JUVE!
Zadnja izmjena: beki, dana/u 19 sep 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 sep 2012, 22:51

HarisJuve je napisao/la:Vucko i Gio veceras nisu imali svoje trenutke, da li trema ili neiskustvo u ovakvim igrama, nesto je uticalo na njihovu igru, prije svega tu mislim na Sebastiana. ;)
Gio nažalost ima problem, a to su fizikalije, to je posebno izraženo u ovakvim mečevima, a Englezi su uvijek fizički top.

Ali pošto znam da će po njemu biti kritika i ok, ne sporim, ali je bilo i dobrih stvari, 3-4 puta je sjajno davao okomite lopte, posebno Lihtu, to se moglo bolje iskoristiti.

U drugom dijelu je bio dobar, pogotovo kada pređe lijevo, on treba igrati povučenije i krenuti okomito ka golu, to se vidjelo večeras, a i komentatori, kakvi su da su, to su primijetili, a ja to govorim već neko vrijeme. ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 19 sep 2012, 22:51

slika
slika
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 19 sep 2012, 22:53

Desilo se ono čega sam se najviše pribojavao, naše iskustvo je presudilo, da nije bilo straha i treme ovu utakmicu smo mogli dobiti i to bez primljenog gola.

Na kraju zadovoljan sam ovim bodom sa postignutim golovima u gostima, očekivao sam ovakav rezultat ili pobjedu.

Dobar start u CL, vratiti se na gostovanju kod prvaka Europe nakon 0:2 mogu samo velike ekipe.

VOLIM TE, JUVE :!:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 sep 2012, 22:53

Po mom misljenu Gio je bio ok veceras, bit ce on jos bolji samo da nastavi igrati ..

A sta ne unidje ona lopta.... :evil:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 19 sep 2012, 22:53

Objašnjava. :)

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 19 sep 2012, 22:55

Al navijačaaaa.....AAAAAAA 8-)
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

HarisJuve
Kontakt:

Post Postao/la HarisJuve » 19 sep 2012, 22:56

Oxygen je napisao/la:
HarisJuve je napisao/la:Vucko i Gio veceras nisu imali svoje trenutke, da li trema ili neiskustvo u ovakvim igrama, nesto je uticalo na njihovu igru, prije svega tu mislim na Sebastiana. ;)
Gio nažalost ima problem, a to su fizikalije, to je posebno izraženo u ovakvim mečevima, a Englezi su uvijek fizički top.

Ali pošto znam da će po njemu biti kritika i ok, ne sporim, ali je bilo i dobrih stvari, 3-4 puta je sjajno davao okomite lopte, posebno Lihtu, to se moglo bolje iskoristiti.

U drugom dijelu je bio dobar, pogotovo kada pređe lijevo, on treba igrati povučenije i krenuti okomito ka golu, to se vidjelo večeras, a i komentatori, kakvi su da su, to su primijetili, a ja to govorim već neko vrijeme. ;)
Tacno tako, vidjeli smo u prvom poluvremenu kako su stojali na terenu nasi napadaci, po mome nekom misljenju totalno zamjenjene uloge, mada je Vucko odlicno odradjivao posao pozadi, ali meni kao navijacu se to ne svidja jer covjeku je mjesto u napadu, al' hajde! :) Vazna je igra, i naravno rezultat, jos jednom, SVAKA CAST RAGAZZI! ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 19 sep 2012, 22:56

Svaka cast momcima na karakteru.. Navijaci odlicni , engleske uslje se nisu cule.. Steta sto smo se u prvom bili malo sasrali , igralo se u grcu.. Nakon neiskoristenih prilika stigla nam je kazna.. Ali ipak ovo je JUVE koji se nikad ne predaje.. Vidal za mene igrac utakmice. Povrijedjen igrao, zabio i borio se. Pravi lav.. Pirlo mi nije bio na nivou, par losih pasova,, Gio nije mogao protiv one odbrane.. Bezveze je proklinjanje Bonucia, ipak je momak zelio najbolje (iako sam i ja svjestan da on cesto zna kiksat). Pokusao je izblokirat, da je pustio bilo bi sto nisi blokirao.. Nadam se da vise nece imati preveliki respekt prema protivnicima u LP kao prvih pola sata ove utakmice..

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 19 sep 2012, 22:56

Svaka cast momcima, ponosam sam biti navijac Juventusa :) Mogli smo i dobit' al ne treba gledat konju u zube :D ovo je k'o macija guza. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 19 sep 2012, 22:57

Jedino što se igračima može i mora zamjeriti što su u pojedinim trenucima igrali ko da izvinite pi*ke i to teške.

Od igrača samo ću pohvaliti Chiellinija, Barzaglija i Vidala. Jedini su bili na svom nivou. Svi ostali su se usrali. Počeli tek igrati kada kad smo izjednačili.

Koji bolan Hazard!? Koji? Je li igrao taj večeras? 8-) :lol: :lol:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 sep 2012, 22:57

kako nam je Pirlo falio vcrs, jednostavno neprepoznatljiv..vjerujem da je Konte bio na klupi bilo bi tu hrabrosti da se on izvadi a ubaci Djaks na sredinu, ako nista dobili bi na brzini i agresivnosti, Vidal je i onako i onako igrao i za sebe i za Pirla.

Pored Pirla najvise me razocarao Seba, i dalje mislim da on nije za ovaj nivo posebno protiv fizicki jacih odbrana, nose ga ljudi, dok se Asamoa popravio malo u drugom poluvremenu, ali Bane ga je ustopao maestralno...odbrana solidna ali jeftini su ono golovi, moramo poraditi na skok igri...jednostavno da je Pirlo bio na 50% svog nivoa mi bi uzeli ovu tekmu, ili da je bilo hrabrosti da ga se mijenja....

sto se tice Vidala nemam rijeci, vcrs je pokazao evropi ono sto mi odavno znamo a to je o kakvoj se klasi radi.

ps navijacima kapa do poda, grmi SB.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HarisJuve
Kontakt:

Post Postao/la HarisJuve » 19 sep 2012, 22:58

Oxygen je napisao/la:Objašnjava. :)

slika
Hahaha, mnogi se pitaju isto! :D
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 sep 2012, 22:58

Fenomenalan povratak u utakmicu ... nakon 2:0 sam imao vjeru da možemo doći do barem remija, ali samo ako zabijemo gol odmah na početku drugog poluvremena. Kako ej vrijeme odmicalo kontao sam da je to to jer se Chelsea odlično postavio u odbrani. Međutim, Conteov stroj opet pokazuje zašto smo tako jaki ... psiha je sve! Mentalitet pobjednika, nikad ne odustaj i nikad ne reci gotovo je. Ovo je sve Conteova zasluga, ali bukvalno sve.

Kakva borba na sredini terena ... Pirla su zatvorili skor ali nisu računali na to da imamo Vidala i Marchisia koji znaju i dodati i zabiti. Nisu očito računali ni na ovu našu fzičku spremu jer smo izdominirali maksimalno u drugom poluvremenu. 10 kilometara više pretrčali od domaćina, e to je ono što uvijek volim vidjeti. Kad trče do zadnjeg atoma snage, za navijače, za klub, za pare koje uzimaju od kluba. To je ono što se mora cijeniti.

Šteta što nismo pobijedili, bili smo veoma dobri, ali dobro je ... remi na engleskom tlu mi je uvijek dobar rezultat.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 19 sep 2012, 22:59

Jedna stvar je vidljiva a to je da konacno jednom za sva vremena Bonucci prestane da igra playmakera i da ne pravi protivnicima lake kontre pokusvajuci one duge pasove kroz sredinu.To je frustrirajuce za napadace i konstanto se snaga trosi na bezpotrebno trcanje nazad jer eto Bonucci se zajebaje a nema tehniku niti mekocu pasa.Nabij je i zdravo.Stoper si samo kontre pravis a kad tad ces tako i primit gol.Totalno balans ekipe sjebe sa tim stvarima.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 19 sep 2012, 23:00

Mene je najvise impresionirao taj karakter pobjednicki duh gubis 2-0 i dalje grizes i vracas se u utakmicu a to mogu samo velike ekipe,samo malo muski da smo odigrali prvo poluvrijeme mogli smo ovo i dobiti al nisam razocaran prva utakmica nakon 2 godine u LP i trema je ucinila svoje i sigurno cemo iz utakmice u utakmicu biti opusteniji i bolji :D :D :D :D
FIZICKI SMO STRASNI ONAKO PRETRCATI CHELSEA :o :o :D :D :D :D

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 19 sep 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 sep 2012, 23:01

Mrsko mi je vracati i citati ali vidim osula se paljba po Bonucciu, on nista nije kriv kod prvog gola, tu je vise faktor (ne)srece uticao on je isao iz najbolje namjere da izblokira medutim ode on iza leda Buffona ako su ove kritike uopste i bile za ovaj prvi sto ga primismo. Sto se tice tekme mogli smo i bolje proci a mogli smo vala i gore nakon 2-0 ipak ekipa pokazuje karakter i ocekujem da prvi budemo u grupi 8-)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 sep 2012, 23:01

GaziHusrevbeg je napisao/la:Jedino što se igračima može i mora zamjeriti što su u pojedinim trenucima igrali ko da izvinite pi*ke i to teške.

Od igrača samo ću pohvaliti Chiellinija, Barzaglija i Vidala. Jedini su bili na svom nivou. Svi ostali su se usrali. Počeli tek igrati kada kad smo izjednačili.

Nije mu Lich dao da poigra... :mrgreen:

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 19 sep 2012, 23:02

SoloJuve26 je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Jedino što se igračima može i mora zamjeriti što su u pojedinim trenucima igrali ko da izvinite pi*ke i to teške.

Nije mu Lich dao da poigra... :mrgreen:
Joj bas gledam utakmicu i otrese Chielo Hazarda ono nidje faula al sudija svira i kontam, a vidi ovaj igra :D
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Riziko i 3 gosta.