Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZOI84
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZOI84 » 19 sep 2012, 16:28

kastel je napisao/la:Bas bi me interesovale reakcije njegovog visocanstva na ovu izvedbu :D
Pokajao se sto ga uveo, imao je bod prije njegovog ulaska, klupa u iducoj utakmici

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 sep 2012, 16:29

Batko je napisao/la:Mancini je opet briljirao. Prvo je iz vedra neba stvaio momka od 20 godina u odbranu. Dečko debituje u Cityu i to protiv Reala u Madridu. To je stvarno van svake pameti? :?

Dečko jeste talentovan al je sinoć izgorio i nije smio igrati taj meč, direktni je krivac za drugi gol a pravio je i niz grešaka...Njegova karijera u Cityu se praktički završava prije nego što je i krenula....

DŽEKO GIGANT.....Ove sezone je sve tekme odigrao fenomenalno.... 8-)
Zasto bi se zavrsila.Momak pokazao da se radi o super igracu koji ce bit sigurno buducnost obrane Citiya,a stavljanje u takvu utakmicu je samo takticka promjena koja bi Mourinha malo izbacila iz ravnoteze,jel to sigurno nije ocekivao.Momak super odigrao,dobro je Ronalda drzao na uzici,greske je pravio samo zbog neiskustva u takvom takmicenju.
Keep walking.

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 19 sep 2012, 17:02

ZOI84 je napisao/la:
kastel je napisao/la:Bas bi me interesovale reakcije njegovog visocanstva na ovu izvedbu :D
Pokajao se sto ga uveo, imao je bod prije njegovog ulaska, klupa u iducoj utakmici

Ma ne te dvorske lude :D onaj drugi,ako znas koga mislim :idea:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 sep 2012, 17:27

Samo ga vade one roze kopacke ko da mu je hanuma birala
Thomas Müller - Fußballgott

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 sep 2012, 17:36

Begovic napisao ovo na twitteru u momentu kad je Dzeko ulazio u igru:

Asmir Begovic ‏@asmir1
@EdDzeko to score the winner tonight! You heard it here first.

Bio je blizu Asmir :mrgreen:

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 19 sep 2012, 17:50

znali ko koji je ovo dzeko gol u ligi s.
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2012, 18:04

IVICA OSIM je napisao/la:znali ko koji je ovo dzeko gol u ligi s.
Edin Džeko Champions League Stats

Man. City = 6 utakmica 1 gol
Wolfsburg = 6 utakmica 4 gola
Total = 12 utakmica 5 golova

Edin Džeko Europa League Stats

Wolfsburg = 14 utakmica 5 golova
Željezničar = 1 utakmica 0
Man. City =7 utakmica 3 gola
Total = 22 utakmice 8 golova
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 sep 2012, 18:10

Ono je sinoć bilo predobro kad navijači na Bernabeu urlaju ''OOOOOO EDIN DŽEKO OOO'' :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 19 sep 2012, 18:34

grgr je napisao/la:Evo neko je nas sigurno otvorio post na blu mun EDIN DZEKO LEGEND ? Nidje veze ali svejedno , svi pisu da treba vise da igra i to puno vise da zna zabit go ma klasicno ko i nas ba narod koji gleda repku 2 puta u godini pa sere ... Kad ga ne ide pljuvat ce i to je to , ko ih **** bitno je da dzeko rutinski matira golmane pa ce on kupit kofere odatle abd slj ljeto :D
u tome i jest problem što naši idu tamo i predstavljaju se kao navijaci City-a(ono tipa navijam za City od malena), a u stvari su samo fanovi Džeke. to pravim navijačima smeta.pravi navijači će ostati ,a "Lulić Lazio" i kompanija će kada i ako Džeko ode u npr. Bayern samo preći sa bluemoon-a na neki Bayernov forum. Džeku i na tom forumu gotive (neko manje, neko više, to je normalno), ali naši dođu i počnu pričati o Džeki kao o bogu fudbala, a u stvari je za Engleze samo jedan od igrača. mislim jebote dao jedan gol Realu i odmah se neki naš našao da piše kako je Džeko legenda City-a :?

P.S. Mancini, mamu ti žabarsku u usta škrbava :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 sep 2012, 18:38

Kakmo mene nerviraju ovi nasi sto pisu po "plavom mjesecu" kako su samo pristrani.

Bas ofirno pisu ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 19 sep 2012, 18:53

BaDa12 je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:znali ko koji je ovo dzeko gol u ligi s.
Edin Džeko Champions League Stats

Man. City = 6 utakmica 1 gol
Wolfsburg = 6 utakmica 4 gola
Total = 12 utakmica 5 golova

Edin Džeko Europa League Stats

Wolfsburg = 14 utakmica 5 golova
Željezničar = 1 utakmica 0
Man. City =7 utakmica 3 gola
Total = 22 utakmice 8 golova
e bas ti hvala nisam bio bas siguran da mu je ovo bio prvijenac za m.c u chamions league
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 sep 2012, 19:03

Ima li negdje reakcija tzv. trenera nakon sto je Dzeko postigao gol. Je li isti ponovo odmahivao rukama nakon gola ili se radovao. Imam osjecaja da ce Dzeko naredne sezone mozda zavrsiti u Realu, i da ce biti razmijena u kojoj ce Higuain zavrsiti u City-u, jer je tzv. trener previse zaljubljen u njega.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Rios

Post Postao/la Rios » 19 sep 2012, 19:08

maximusdecimus je napisao/la:
grgr je napisao/la:Evo neko je nas sigurno otvorio post na blu mun EDIN DZEKO LEGEND ? Nidje veze ali svejedno , svi pisu da treba vise da igra i to puno vise da zna zabit go ma klasicno ko i nas ba narod koji gleda repku 2 puta u godini pa sere ... Kad ga ne ide pljuvat ce i to je to , ko ih **** bitno je da dzeko rutinski matira golmane pa ce on kupit kofere odatle abd slj ljeto :D
u tome i jest problem što naši idu tamo i predstavljaju se kao navijaci City-a(ono tipa navijam za City od malena), a u stvari su samo fanovi Džeke. to pravim navijačima smeta.pravi navijači će ostati ,a "Lulić Lazio" i kompanija će kada i ako Džeko ode u npr. Bayern samo preći sa bluemoon-a na neki Bayernov forum. Džeku i na tom forumu gotive (neko manje, neko više, to je normalno), ali naši dođu i počnu pričati o Džeki kao o bogu fudbala, a u stvari je za Engleze samo jedan od igrača. mislim jebote dao jedan gol Realu i odmah se neki naš našao da piše kako je Džeko legenda City-a :?

P.S. Mancini, mamu ti žabarsku u usta škrbava :mrgreen:
Ne bih rekao da je ovaj sto je otvorio ovu temu Bosanac,jer je clan foruma cini mi se od 2009 god..Sumnjam da je tada iko pratio City u BiH..Mozda se i varam..A i meni je inace glupo to trcanje na bluemoon pa i na goal i hvalisanje Dzeke..Mislim bezveze je,samo ispadamo smijesni..Al eto... :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 sep 2012, 19:11

te engleske forume ni ne pratim niti znam koji! ali vidim isto na nekim njemackim forumima ,ili bilo gdje drugo kada se uhvate Dzeke ko pijan plota :? :? Svaki drugi komentar Dzeko The Best, ili Bosnien Diamond, itd itd , :lol: :lol: koliko su samo jadni da jadniji nemogu biti! Stidim se samog sebe kad citam :oops: :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 sep 2012, 19:19

LarryDavid je napisao/la:pored toga sto je casillasu dao gol iz pozicije koje cassilas obicno skida, svidio mi se onaj Dzekin potez petom kad je dao tevezu loptu....
Meni se cini da nije.. To je Kolarov bio

Rios

Post Postao/la Rios » 19 sep 2012, 19:21

vrebac86 je napisao/la:te engleske forume ni ne pratim niti znam koji! ali vidim isto na nekim njemackim forumima ,ili bilo gdje drugo kada se uhvate Dzeke ko pijan plota :? :? Svaki drugi komentar Dzeko The Best, ili Bosnien Diamond, itd itd , :lol: :lol: koliko su samo jadni da jadniji nemogu biti! Stidim se samog sebe kad citam :oops: :oops:
Slazem se..Ko i komentari na Dzekine slike na off. FB grupi City-a...Bas pretjerivanje..Jesmo mi svi ponosni na njega i najveca je zvijezda trenutno,ali previse je brate :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 19 sep 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2012, 19:21

vrebac86 je napisao/la:te engleske forume ni ne pratim niti znam koji! ali vidim isto na nekim njemackim forumima ,ili bilo gdje drugo kada se uhvate Dzeke ko pijan plota :? :? Svaki drugi komentar Dzeko The Best, ili Bosnien Diamond, itd itd , :lol: :lol: koliko su samo jadni da jadniji nemogu biti! Stidim se samog sebe kad citam :oops: :oops:
Treba to sve sankcionisati, poslati ih u p.m. na bosanskom na eng. forumu pa bolje da se sa tobom svađaju nego s njima, brukaju nam rod i porod :evil:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 19 sep 2012, 19:38

Rios je napisao/la: Ne bih rekao da je ovaj sto je otvorio ovu temu Bosanac,jer je clan foruma cini mi se od 2009 god..Sumnjam da je tada iko pratio City u BiH..Mozda se i varam..A i meni je inace glupo to trcanje na bluemoon pa i na goal i hvalisanje Dzeke..Mislim bezveze je,samo ispadamo smijesni..Al eto... :)
ok, moja greška. mada nick "kismet" mi sumnjivo zvuči :mrgreen: , vjerovatno je neki arapski fan ManC. ali opet ih ima pun klinac koji se registruju tamo samo radi Džeke, a pretvaraju se da su navijači City-a. oplačem kad vidim Bosanca kako slaže rečenice pomoću google translatora :mrgreen: i uvijek se javljaju kada neko kritikuje Džeku. kao da ga kod nas na forumima nikada ne kritikuju, jbt ovdje ih je par javno izrazavalo nezadovoljstvo zbog Džekinog izbora Amre :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2012, 19:43

maximusdecimus je napisao/la: ok, moja greška. mada nick "kismet" mi sumnjivo zvuči :mrgreen: , vjerovatno je neki arapski fan ManC. ali opet ih ima pun klinac koji se registruju tamo samo radi Džeke, a pretvaraju se da su navijači City-a. oplačem kad vidim Bosanca kako slaže rečenice pomoću google translatora :mrgreen: i uvijek se javljaju kada neko kritikuje Džeku. kao da ga kod nas na forumima nikada ne kritikuju, jbt ovdje ih je par javno izrazavalo nezadovoljstvo zbog Džekinog izbora Amre :lol:
To je neki ženski fan Džeke koji prati turske serije, ili je ipak muško koje je opčinjeno tom glumicom :lol: kako smo mi smiješan narod, pa to je za ne povjerovati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 19 sep 2012, 19:45

maximusdecimus je napisao/la:
Rios je napisao/la: Ne bih rekao da je ovaj sto je otvorio ovu temu Bosanac,jer je clan foruma cini mi se od 2009 god..Sumnjam da je tada iko pratio City u BiH..Mozda se i varam..A i meni je inace glupo to trcanje na bluemoon pa i na goal i hvalisanje Dzeke..Mislim bezveze je,samo ispadamo smijesni..Al eto... :)
ok, moja greška. mada nick "kismet" mi sumnjivo zvuči :mrgreen: , vjerovatno je neki arapski fan ManC. ali opet ih ima pun klinac koji se registruju tamo samo radi Džeke, a pretvaraju se da su navijači City-a. oplačem kad vidim Bosanca kako slaže rečenice pomoću google translatora :mrgreen: i uvijek se javljaju kada neko kritikuje Džeku. kao da ga kod nas na forumima nikada ne kritikuju, jbt ovdje ih je par javno izrazavalo nezadovoljstvo zbog Džekinog izbora Amre :lol:
Ama mozda i nije..Ja sam se vodio logikom da je to neki stari forumas,prije Dzekinog dolaska..Al moze biti Bosanac vrlo lahko..Znam ih ja koji vole Everton,Napoli i sl "manje" klubove,pa moguce da je neko volio City i prije Dzeke :mrgreen: Ma bezveze je to hvalisanje i uzdizanje,svi vec u svijetu znaju ko je Dzeko i kakav je to igrac,nema potrebe da im mi svojim komnetarima to sugerisemo..Samo mozemo postici kontra efekat :lol:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.