Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2009, 20:19

lejla je napisao/la:
Knele je napisao/la:
lejla je napisao/la:slika
Neka si sebe stavila u gornji desni ugao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mislila sam sebe na ovu jednu veliku, al odustala sam :mrgreen:
Trebala si Lejla :-)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 okt 2009, 20:20

lejla je napisao/la:
Knele je napisao/la:
lejla kako je krenulo ti ces se udat za seju....
:D :D :D :D :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 06 okt 2009, 20:22

ahmic je napisao/la:
lejla je napisao/la: mislila sam sebe na ovu jednu veliku, al odustala sam :mrgreen:
Trebala si Lejla :-)
dovoljno sam exponirana na ovom sajtu... :lol: :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2009, 20:24

hehe,eto ja prvi put vidjeh nik ....

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 06 okt 2009, 20:25

ahmic je napisao/la:hehe,eto ja prvi put vidjeh nik ....
gdje ti zivis?? :D :D :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

THE MESENGER
Kontakt:

Post Postao/la THE MESENGER » 06 okt 2009, 20:26

lejla, lejla ...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2009, 20:27

Kod Seje Salihovica ,kuca do njegove :-)

THE MESENGER
Kontakt:

Post Postao/la THE MESENGER » 06 okt 2009, 20:30

pa priznaj te simpatije prema seji javno.slobodan je kao i džeko... :oops:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2009, 20:33

Ama drugar nemoj mene u te tamo simpatije...Eto Lejla ,nek ona ...:-)

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 06 okt 2009, 21:11

ahmic je napisao/la:Ama drugar nemoj mene u te tamo simpatije...Eto Lejla ,nek ona ...:-)
I love Sejo!!
Didier Drogba

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 okt 2009, 03:55

:shock: Salihovic trebao biti podvrgnut operaciji prepona.
Ali je nas momcina to odbio i prolongovao za decembar.
Respect Sejo-bombarder nas. 8-)
P.S nije Spahic jedini ,,manijak,, u nasoj repci.Naravno ne mislim na zeljine. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 07 okt 2009, 08:38

harishp je napisao/la::shock: Salihovic trebao biti podvrgnut operaciji prepona.
Ali je nas momcina to odbio i prolongovao za decembar.
Respect Sejo-bombarder nas. 8-)
P.S nije Spahic jedini ,,manijak,, u nasoj repci.Naravno ne mislim na zeljine. :lol:
Svi su oni manijaci. Svi do jednog. Masa ih se do sada vraćala izubijana u klub pa ih onda tamo ko svaki poslodavac peglaju što to rade.
Nismo mi velika reprezentacija pa da možemo priuštiti sebi da se neko šlepa na terenu.
Svi ginu jer da ne ginu ne bi mi bili gdje jesmo
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 okt 2009, 10:12

Sejad Salihović najveća je briga selektora Blaževića. Iz sata u sat stižu nove informacije iz Minhena gdje se veznjak Hoffenheima nalazi na ljekarskim pregledima. Dok su jučer njemački doktori, za koje kažu da su najbolji na svijetu Salihovću operaciju zakazali za sljedeću sedmicu, nakon konsultacija sa ljekarskim timom Hoffenheima u Hotel Hercegovina prije nekoliko minuta stigla je sjajna vijest. "Salihović će na operaciju tek u decembru nakon završene polusezone!"

ma sta su ovi na sporti sport.ba objevili da salihovic nece igrat..evo sejo igra brisite to...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 okt 2009, 23:16

Salihović odgodio operaciju

Presretan sam što će Sejad Salihović ipak biti u kombinaciji za Estoniju i Španiju, rekao je juče Miroslav - Ćiro Blažević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Iako je nakon ljekarskog pregleda obavljenog u Berlinu stigla vijest da će igrač Hofenhajma morati propustiti posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za plasman sa Svjetsko prvenstvo, juče je selektor Blažević potvrdio da Salihović dolazi na pripreme, koje su počele u ponedjeljak u Sarajevu.

"Salihović je lično zahtijevao da operacija bude odgođena, jer želi dati svoj puni doprinos reprezentaciji BiH. Karakter njegove povrede je takav da operacija može sačekati. To je banalna operacija, što potvrđuje i činjenica da je kompletnu prošlu utakmicu odigrao za svoj klub. Od početka sam vjerovao da će se on pojaviti i bila bi šteta da propusti Estoniju i Španiju, jer je u izvrsnoj formi. Njegov dolazak u Sarajevo očekujem danas u večernjim satima (utorak) ili u srijedu ujutru", istakao je Blažević.

No, i pored toga što će 10. oktobra u Talinu na raspolaganju imati gotovo najjači sastav, selektor BiH juče nije krio da se plaši ove istorijske utakmice. Ulog je veliki, jer pobjeda donosi plasman u baraž.

"Moram priznati da se strahovito plašim. Naime, na mene su Turci u prošloj utakmici u Zenici s nama ostavili dojam jednako jake reprezentacije kao što je Španija. Dakle, Turci su zaista jaki, oni su treći u Europi, ali nisu bili u stanju pobijediti Estonce u Talinu. Znači, Estonci imaju potencijal da ugroze i najjače. Sjećam se da mi je utakmica sa Estonijom bila najteža u kvalifikacijam još dok sam vodio ekipu Hrvatske, koja je bila treća u svijetu. Zato ne treba da se zavaravamo našom uvjerljivom pobjedom u Zenici nad Estonijom od 7:0. Analizirao sam Estonce, prikupio sam brojne informacije i znam da reprezentacija BiH u svom izvrsnom izdanju može donijeti povjesnu radost", rekao je Blažević.

Stručni štab raduje potpuni oporavak golmana Kenana Hasagića, koji će sigurno stajati na golu od prve minute u duelu sa Estonacima.

"Hasagića gledam kao Vladimira Bearu. On je vrhunski golman i ja znam šta on svojim autoritetom donosi za moju zadnju liniju. Tako nema nikakve dvojbe da će Hasagić braniti. Na prvom treningu napravio sam neke testove i konstatirao da je Hasagić zdrav", naglasio je Blažević.

Emir Spahić žali se na povredu aduktora, ali je Ćiro juče bio isključiv da će kapiten takođe biti od prve minute u sastavu.

"Ljekari su ocijenili da Spahić ima delikatnu povredu. Pojavio se hematom, koji je nedostupan. To je pokazala magnentna rezonanca, ali će taj mladić biti na visini zadatka, bez obzira na poteškoće", kaže Blažević.

Iako zbog žutih kartona u Talinu neće moći računati na Miralema Pjanića, "trener svih trenera" siguran je da će igrač Liona biti spreman za Španiju.

"On je rođen za Španiju. Vrhunski je igrač, koji bi mogao i igrati u Španiji", dodao je Blažević.

Senijad Ibričić, prvotimac Hajduka, naglasio je da pitanje plasmana u baraž mora biti riješeno u Talinu.

"Ne smijemo sebi dozvoliti da pitanje baraža rješavamo u utakmici s evropskim prvakom Španijom. Dakle, moramo sve završiti pobjedom nad Estonijom. To, naravno, ne znači da ne treba da se potrudimo i u duelu sa Španijom da ostvarimo dobar rezultat, ali će sigurno biti dosta lakše igrati u Zenici nakon sva tri boda iz Talina", naglasio je Ibričić.

Test sa Bosnom
Fudbalska A reprezentacija BiH večeras će, s početkom u 19 sati, na "Koševu" odigrati test utakmicu sa niželigašem Bosnom.

"Odmaraću većinu ključnih igrača. Spahić sigurno neće igrati. Našem glavnom maseru rekao sam da ne mrda od Spahića. Moje ranije iskustvo me naučilo da sam mogao izgubiti karijeru zbog toga što nisam znao odmarati igrače. Ovoga puta se to neće desiti, jer svaka utakmica nosi opasnost. U utakmici sa Bosnom glavni igrači će se odmarati", kaže Ćiro.

Reprezentativci ispraćaju Puljića
Sahrani Vedrana Puljića, tagično nastradalog navijača FK Sarajevo, koja će vjerovatno biti obavljena u četvrtak, prisustvovaće i reprezentativci BiH.

"Niko ne može ostati imun na nesreću koja se dogodila u Širokom Brijegu. Zato će naši igrači, zajedno sa mnom, prisustvovati sahrani Vedrana Puljića. To je najmanje što možemo uraditi u ovom trenutku. Svaka riječ je suvišna u ovakvoj tragediji", rekao je Miroslav - Ćiro Blažević.

Nadarević: Samo da ne primimo gol
Safet Nadarević, reprezentativac BiH, optimista je pred gostovanje u Talinu. "U Estoniji je najbitnije da ne primimo gol. Oduševilo me što sam na prvom treningu mogao vidjeti da su Edin Džeko i Vedad Ibišević ponovo u velikoj formi i siguran sam da će oni napraviti nekoliko prilika koje će morati rezultirati pogotkom za nas", rekao je Safet Nadarević i dodao:

"Sve nas je obradovala informacija da će Salihović ipak biti u kombinaciji. S njim ćemo biti mnogo jači. On je važna karika u ekipi. Siguran sam da, ako uđemo u utakmicu maksimalno požrtvovano, onda ni rezultat neće izostati. Naravno, moramo biti mnogo opezniji nego u Zenici, jer domaćini nemaju šta izgubiti i mogu igrati rasterećeno", dodao je Nadarević.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 07 okt 2009, 23:31

Žil Kretenie je napisao/la:Za Pjanića je Španska liga, i mislim da bi tu pokazao najviše.
CeMa je napisao/la:"On je rođen za Španiju. Vrhunski je igrač, koji bi mogao i igrati u Španiji", dodao je Blažević.
Ja, pa Ćiro. :lol: :lol:
Kahva, Kava, Kafa!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2009, 00:06

Žil Kretenie je napisao/la:Ja, pa Ćiro. :lol: :lol:
A slavuj? :P :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 08 okt 2009, 00:39

Virtu4l je napisao/la:
Žil Kretenie je napisao/la:Ja, pa Ćiro. :lol: :lol:
A slavuj? :P :mrgreen:
To se podrazumijeva.
Porucio bi da je Slavuj glavni kandidat za predstavnika u NSBIH. :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 okt 2009, 15:32

Sretan rodjendan Salihaga.... :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 08 okt 2009, 15:35

lejla je napisao/la:
Knele je napisao/la:
joj lejla ti si meni odnekud poznata to nije normalno negdje sam ti vidjao majke mi
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 08 okt 2009, 15:38

lejla je napisao/la:ne zaboravite njegov rodjendan!!!

8. oktobar ;) ;)
rodjendan mu kao u moje seke bih majek mi joj zaboravio cestitati da ne vidjo 8 oktobar
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, BHFreak, Dinhooo, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Laudrup, maho_sa, Mocvara1991, Proximic, riki46, stokastoka23 i 71 gost.