FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sutra svoj debi u LP na mecu Bayern-Valencia ima turski sudac Firat Aydenus,koji je poznat po lakom dijeljenju kartona.
Robben i Ribery su obojica prema Heynckesu dobro trenirali i spremni su za sutrašnji susret, s tim da će Robben počet susret sa klupe. Martinez najvjerovatnije u prvoj postavi.
A pošto tražite i izvore...U ovom slučaju evo ga: http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 13977.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A pošto tražite i izvore...U ovom slučaju evo ga: http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 13977.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa zar je bitno da su spremni za ovu utakmicu?
Neka uzmu odmora još ovu, čisto da ne bude baš dosadno, je li tako effe?
Možda je pravi trenutak za Martineza, a ono da se Gusta odmori za vikend, i tamo nas čeka važna utakmica.
Ma čitam Hejku, redovna rotacija će biti Gusta
Martinez, a dosta slabije, samo ponekad Martinez-General.
Biće rotacije u odbrani između ova 3 stopera, zatim po krilima, u napadu, ma svugdje, a što je najbitnije ne gubi se puno na kvaliteti, sem onda kada Mandžukić mijenja Gomeza, e tu smo za 40% slabiji.
Neka, neka, kud ste navrli, ne bijte me.
A evo i Robben bi uzeo stvar u svoje ruke
, pa čičko-mičko ako si i dalje brz i sposoban za one rabote, šta čekaš, nikom ne daj loptu, idemo, idemo, jer takav si najubojitiji igrač na svijetu.
Al' stvarno kad čovjek gleda malo sa strane ove ostale Evropske klubove, gigante, e tek onda vidiš koliko su ta krila, ti veliki igrači ispod Riberya.
Ne možete se nadati da će Badstuber tako lako preuzeti tu kapitensku traku, jer sve dok igraju Lahm i Bastian njemu tu mjesta nema, a to je 7 godina, najmanje, a Lahm može kao Zanetti, nije trpio povrede, zdravo tijelo, zdrav duh, velika legenda.
Bayernovo vrijeme je došlo, krizni period od 10 godina, vraćanje dugova i konsolidacija redova uspješno obavljena.
Ovaj tim za razliku od odtalih ima čvrstu podlogu u svojoj školi, a pritom još i financijsku moć.
Uživajmo!!!

Neka uzmu odmora još ovu, čisto da ne bude baš dosadno, je li tako effe?

Možda je pravi trenutak za Martineza, a ono da se Gusta odmori za vikend, i tamo nas čeka važna utakmica.
Ma čitam Hejku, redovna rotacija će biti Gusta

Biće rotacije u odbrani između ova 3 stopera, zatim po krilima, u napadu, ma svugdje, a što je najbitnije ne gubi se puno na kvaliteti, sem onda kada Mandžukić mijenja Gomeza, e tu smo za 40% slabiji.
Neka, neka, kud ste navrli, ne bijte me.

A evo i Robben bi uzeo stvar u svoje ruke

Al' stvarno kad čovjek gleda malo sa strane ove ostale Evropske klubove, gigante, e tek onda vidiš koliko su ta krila, ti veliki igrači ispod Riberya.

Ne možete se nadati da će Badstuber tako lako preuzeti tu kapitensku traku, jer sve dok igraju Lahm i Bastian njemu tu mjesta nema, a to je 7 godina, najmanje, a Lahm može kao Zanetti, nije trpio povrede, zdravo tijelo, zdrav duh, velika legenda.
Bayernovo vrijeme je došlo, krizni period od 10 godina, vraćanje dugova i konsolidacija redova uspješno obavljena.
Ovaj tim za razliku od odtalih ima čvrstu podlogu u svojoj školi, a pritom još i financijsku moć.
Uživajmo!!!

Idemo i mi sutra sa pobjedom otvoriti ovo takmicenje,stvarno ne vidim nacina na koji nas Valencia moze zaustaviti! Konacno da sva tri predstavnika krenu pobjedama u takmicenje!
Stern des Südens
samo na brzaka
cukera je uvatila njegova luda. ovdje je procitan i s vremenom je postao adzo.
tako da s njim moramo domacinski razgovarati, drugim rijecima....
sutra bayceka oslabljen, kao i ovi sismisi. dva razlike neka normalna mjera.
najveci teret i ponajveci problem ovoj ekipi ce biti baciti u zaborav ono finale sa arene.
za protivnike se ne bojim.
usput, kup takmicenje nase ss.ba lige treba odigrati.
ribery?

cukera je uvatila njegova luda. ovdje je procitan i s vremenom je postao adzo.

tako da s njim moramo domacinski razgovarati, drugim rijecima....

sutra bayceka oslabljen, kao i ovi sismisi. dva razlike neka normalna mjera.

najveci teret i ponajveci problem ovoj ekipi ce biti baciti u zaborav ono finale sa arene.
za protivnike se ne bojim.
usput, kup takmicenje nase ss.ba lige treba odigrati.
ribery?

Vom Jäger zum Gejagten
Evo ko hoce za avatara gospodina Skupo Zadovoljstvo 

Thomas Müller - Fußballgott
Samo da kazem da ce Bayern ove godine tesko i do polufinala.Kad god je Lahm najavljivao neke uspjehe,stalno se desavalo suprotno!A eno ga opet niko bolji od nas. 

kad ti kastel tako kažeš onda će to svi navijači Bajerna shvatiti kao "Ozbiljno"
Shvati kako hoces,ja sam samo rekao kako je u proslosti bilo s Lahmom i njegovim izjavama! 

Veceras ce biti izuzetno tesko protiv Valencie . Dobra je to ekipa koja moze pomrsiti racune svima. Mi smo favoriti bilo skim da igramo na AA
Ostaje da vidimo dal igraju RobRib u prvih 11 a sa druge strane oni dolaze oslabljeni
Nadam se da ce Martinez biti u prvih 11 da ga malo vise vidimo na djelu
Ostaje da vidimo dal igraju RobRib u prvih 11 a sa druge strane oni dolaze oslabljeni
Nadam se da ce Martinez biti u prvih 11 da ga malo vise vidimo na djelu

Thomas Müller - Fußballgott
Ja sam ubijedzen da cemo veceras Valenciju otresti ko slinu, imam neki feeling koji me ne vara u zadnje vrijeme, isto tako Valenciji fali par bitnih igraca, dobijamo ih sa dva razlike minimalno a ako nas bude krenulo onda se lose pise spancima ima da ih obrukamo, pa ako ima kladionicara slobodno odigrajte hendikep tj. da cemo ih dobiti sa 2 razlike ili vise.
Valencia lijepa sjećanja budi, pa čak i njihov sadašnji trener Pellegrino, jer on je fulio odlučujuči penal u finalu 2001. godine, kada mu je TITAN fenomenalno odbranio....
Inače Valencia je treća snaga u Španiji odmah iza Reala i Barce i radi se o dosta kvalitetnoj ekipi, prije svega jako su kompaktni i često znaju biti nezgodni, pa eto Real se i u ovoj sezoni mučio s njima odigrao neriješeno, tu sam utakmicu gledao, poslije mislim da ih više nisam gledao. Naravno najopasniji im je Soldado, zanimljivi igrači svakako Tino Costa, Cissokho....Ipak večeras jesmo favoriti, jer individualno smo puno jači, ako nas dobro krene, može se desit pravo uništavanje protivnika, a ako duže Valencia sačuva nulu onda može biti guravije. Ja se nadam ovoj prvoj varijanti, te nastupu Martineza i nadam se dobrom nastupu.
Spominje se i da bi Pizarro možda mogao startat, pa vidjet ćemo....
Inače Valencia je treća snaga u Španiji odmah iza Reala i Barce i radi se o dosta kvalitetnoj ekipi, prije svega jako su kompaktni i često znaju biti nezgodni, pa eto Real se i u ovoj sezoni mučio s njima odigrao neriješeno, tu sam utakmicu gledao, poslije mislim da ih više nisam gledao. Naravno najopasniji im je Soldado, zanimljivi igrači svakako Tino Costa, Cissokho....Ipak večeras jesmo favoriti, jer individualno smo puno jači, ako nas dobro krene, može se desit pravo uništavanje protivnika, a ako duže Valencia sačuva nulu onda može biti guravije. Ja se nadam ovoj prvoj varijanti, te nastupu Martineza i nadam se dobrom nastupu.
Spominje se i da bi Pizarro možda mogao startat, pa vidjet ćemo....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
momci no sikiriki veceras bit ce to rutinska tekma u kojoj ce bayern slaviti molje misljenje 2:0 ili 3:1 po meni tesko da valensija sta moze puno uraditi ribery igra đerdan mjenja robena najvjerovatnije da moyda nece igrati ni ovu tekmu martiney starta u prvoj momcadi ali dobro to je jupi takticki rayradio neka malo da javiu prostora da pokaye sta yna bice tu uvijek rotacija gustavo martinez u vel.br.tekmi a svakako promjenom formacije yaigraju i obojica gusta martinez i svajni hhhhhhhhh strah me napisati 

- amel10071988
- Kontakt:
podesi tastaturu na bosanskiGAL je napisao/la:momci no sikiriki veceras bit ce to rutinska tekma u kojoj ce bayern slaviti molje misljenje 2:0 ili 3:1 po meni tesko da valensija sta moze puno uraditi ribery igra đerdan mjenja robena najvjerovatnije da moyda nece igrati ni ovu tekmu martiney starta u prvoj momcadi ali dobro to je jupi takticki rayradio neka malo da javiu prostora da pokaye sta yna bice tu uvijek rotacija gustavo martinez u vel.br.tekmi a svakako promjenom formacije yaigraju i obojica gusta martinez i svajni hhhhhhhhh strah me napisati

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- schweinsteiger
- Kontakt:
Grupa F
Bajern Minhen, Valensija, Lil i Bate Borisov.
Bavarska aždaja je ljuta, već godinama su u vrhu, već godinama imaju strašan tim ali im u domaćem prvenstvu testise razvlači simpatična Borusija, a u Ligi Šampiona Interi i Čelziji, Milito i Drogbe. Koliko su popizdili najbolje svedoči to da su racionalni Njemci za nedovoljno afirmisanog baskijskog zadnjeg veznog/štopera dali, za njih suludih, 40 miliona evra. Doveli su i dvadesetogodišnjeg kosovskog emigranta sa švajcarsim pasošem Džerdana Šaćirija da zameni Robena kad ovome broj dodavanja saigračima po meču padne ispod tri ili kad mu se muda po običaju sparuše na gabarit ženke buba-mare. Stigao je i Mandžukić koji će u formaciji sa jednim napadačem ipak Mariju Gomezu grejati klupu da mu se ne pre’ladi prostata kad sedne na nju u 83. minutu. Lil je napustio verovatno najbolji mladi igrač u poslu, što će oni teško prevazići, tako da uvek konkretna Valensija može da se nada rutinskom prolazu dalje sa drugog mesta na tabeli i jedno sedam bodova manje o Bajerna. Bate Borisov nam je drag, imamo osećaj da smo sa njim jednom pili u kafani na srpsko-rumunskoj granici i da je povraćao u klozetu, ali mu ipak ne dajemo šanse ni za to treće mesto koje vodi u Ligu Evrope.

Bajern Minhen, Valensija, Lil i Bate Borisov.
Bavarska aždaja je ljuta, već godinama su u vrhu, već godinama imaju strašan tim ali im u domaćem prvenstvu testise razvlači simpatična Borusija, a u Ligi Šampiona Interi i Čelziji, Milito i Drogbe. Koliko su popizdili najbolje svedoči to da su racionalni Njemci za nedovoljno afirmisanog baskijskog zadnjeg veznog/štopera dali, za njih suludih, 40 miliona evra. Doveli su i dvadesetogodišnjeg kosovskog emigranta sa švajcarsim pasošem Džerdana Šaćirija da zameni Robena kad ovome broj dodavanja saigračima po meču padne ispod tri ili kad mu se muda po običaju sparuše na gabarit ženke buba-mare. Stigao je i Mandžukić koji će u formaciji sa jednim napadačem ipak Mariju Gomezu grejati klupu da mu se ne pre’ladi prostata kad sedne na nju u 83. minutu. Lil je napustio verovatno najbolji mladi igrač u poslu, što će oni teško prevazići, tako da uvek konkretna Valensija može da se nada rutinskom prolazu dalje sa drugog mesta na tabeli i jedno sedam bodova manje o Bajerna. Bate Borisov nam je drag, imamo osećaj da smo sa njim jednom pili u kafani na srpsko-rumunskoj granici i da je povraćao u klozetu, ali mu ipak ne dajemo šanse ni za to treće mesto koje vodi u Ligu Evrope.

#miasanmia
Je li Robben u prvoj??? Ima li najava? Negdje sam cak citao da bi i Martinez mogao biti u prvoj!!!
Stern des Südens
nadam se da ce igrati mandžukić da srusi rekord dietera hoenessa
Veceras ocekujem da Bayern na AA rutinski odradi posao i tako okonca odlicnu sedmicu za Bundesligu u LP. Samo se nadam da utakmica iz Maja vise nije u glavama igraca i da nece igrati u nekom grcu i iskreno tu jedino vidim sansu za Valanciu, jer je kvalitet na strani Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anelbavarac
- Kontakt:
Martinez u prvoj postavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.