Real nije totalno van forme, kao sto je Johnny napisao. Hmaljevi nisu van forme. Tako da.
Opet ako zelis poredit te famozne forme, pogledas tabelu Primere i tabelu Premier lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
slazem se...ali ne bi da skrecemo s teme, preformulisacu pitanje: ako je sa toliko jacom ekipom murinho pobjedio mancinija samo sa 1 razlike, sta nam to govori o kvaliteti 2 trenera i koliku prevagu oni donose na terenu...?tyler durden je napisao/la:Ne postoji izraz "zamalo pobjedio" , ni ti se nisi "zamalo rodio"![]()
zasto samo gledati tabelu lige? to bi bilo subjektivno jer je razlicita kvaliteta protivnika, a i protiv Barce u superkupu su bili nikad bolji, zatim protiv granade 3:0, jedina mrlja na formu je mali kiks protiv seville gdje su nesretno izgubili sretnim golom seville i nesretnim fulanjem zicera..tyler durden je napisao/la: Real nije totalno van forme, kao sto je Johnny napisao. Hmaljevi nisu van forme. Tako da.
Opet ako zelis poredit te famozne forme, pogledas tabelu Primere i tabelu Premier lige
fazon i jeste da se rezultat gleda, a ne igra, da je po Igri Barca bi bila vazeci prvak i primere i LP zadnjih par godina...a Italija bi imala 4 SP manje na kontu...ek0 je napisao/la:Halo demagogzasto okreces teze uvijek sebi u korist iako je jasno da nisi u pravu. Hajmo ovako, za*ebi rezultat, nemoj ga ni gledati, Real jeste i rezultatski pobijedio ali zaboravi na rezultat. Fokusiraj se samo na igru, na kreirane prilike, na opasnosti pred golom City-ja i na opasnosti pred golom Reala i onda reci na skali od 1 do 10 na kojoj stepenici je bio Real, a na kojoj City ?!

da li mi se to cini ili ti stalno skreces s teme?...nisam ja uopste govorio da je city bio odlican nego da su mancini i murinho ravni po trenerskom umjecu...obzirom da je real puno bolji po igrackom kadru vajda je i trener trebao donjeti neku prevagu....tj pobjeda reala morala je biti mnogo ubjedljivija....naravno ne moze se iz jedne utakmice vaditi zakljucakek0 je napisao/la:Ok, naravno da se gleda rezultat, ali ti samo na osnovu rezultata pises da je City bio dobar/odlican, a ne gledas igru. Onda ti ja mogu komotno reci, ispusili ste i po rezultatu i po igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.