linkHigh je napisao/la:Nema na čemu, drugovi. Ako kojim slučajem zaglavim u ćuzi, skupite šta para da me izvučete van.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
linkHigh je napisao/la:Nema na čemu, drugovi. Ako kojim slučajem zaglavim u ćuzi, skupite šta para da me izvučete van.
Jašta nego može, radi k'o švicarski sat.High je napisao/la:@raul-zakon, ma mora moći, provjeren link.
radi ovaj sasvim ok. nije ovo prvi put da se soccer pojavi prije najavljenog datuma. slobodno sebi skini ako si fan PES-a.Narin je napisao/la:Zar ne izlazi prva pesoffical verzija 20tog,tj sutra,a ne 19tog?
Slazem se.Pes sam igrao svaki,od keca i dvice na ps1,pa 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 i sad 13 na PCu.fera je napisao/la:radi ovaj sasvim ok. nije ovo prvi put da se soccer pojavi prije najavljenog datuma. slobodno sebi skini ako si fan PES-a.Narin je napisao/la:Zar ne izlazi prva pesoffical verzija 20tog,tj sutra,a ne 19tog?
jest da je evo godinama kvalitet pesa sve slabiji (za ovaj ne znam nisam ga puno igrao) al ja ga igram iz navike neke i jos nikad nisam tu fifu skinuo da vidim valja li
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.