Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la calcio » 19 sep 2012, 00:05

Ako im preporuci Zukanovica umjesto Companija onda mislim da svi znamo ko je :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 sep 2012, 00:05

Dzeko po obicaju zabija al opet ce na klupi, nazalost!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 19 sep 2012, 00:11

slika

Ma legenda. Neka i on jednom pokaze to prezime :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 19 sep 2012, 00:14

Cartman je napisao/la:Ma nije Susic od Tirane bio pussy, nekad bi mogao i malo vise bit pussy. Tako da nisam ja. :D
preostaje samo jedan osumnjenik za taj post :mrgreen: gringobih uz tebe smo :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2012, 00:17

Al ga brat Yahija pronadje,sad mu treba serbe kupit.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 19 sep 2012, 00:22

Ehh da je Dzeko napadac Reala veceras bi zabio 3 minimalno 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 sep 2012, 00:23

Ne moze bolje. Dzeko postigao gol, a City izgubio. U narednoj utakmici od strane tzv. trenera Dzeko ce biti nagradjen klupom.

Ovo me podsjeca na period kada je Mensur Bajramovic vodio kosarkasku reprezentaciju. Teletovic postize koseve, a on ga vadi iz igre, a publika sa tribina dobacuje nemoj Mirza vise postizati koseve zavrsices na klupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2012, 00:27

slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2012, 00:32

harishp je napisao/la:Al ga brat Yahija pronadje,sad mu treba serbe kupit.
Hare jesi li ti na blue moonu? :D

"Your microwave is broken". :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 sep 2012, 00:39

Cartman je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 19 sep 2012, 00:41

delko je napisao/la:znate kako, Dzeko je dobar fudbaler, al je Manchini trenerska velicina pa ce ga ipak zadrzati i dalje na klupi :S :S

ako ga poslije ovog ne stavi da igra, treba dzekson naci drugi klub u kom ce napraviti najsjajnije trenutke karijere ;) recimo Milan bi mu bio dobar, igrao bi stalno a klub je sa renomeom ;)

Trebao je on u Rossonere ranije.Sada u njih preovladava raspad sistema.Anderlechta kuci ne mogu tuci.Samo bi se uklopio u sivilo ekipe.Bolja je opcije Juve ali otom-potom.Vidjeti cemo koliko ce mu zabar minuta pruziti u narednom mecu,kada ce mu oba gaučosa biti spremna.
Chelsea F.C.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2012, 00:44

Mancini je osvojio ligu (bljak) i ne moze mu se puno prigovarat barem do maja, ali stvarno ima neke cudne izjave i odnose prema igracima. Evo na primjer veceras o Hartu:
"Ne znam šta se dogodilo kod trećeg gola. Umjesto da mirno privedemo utakmicu kraju, mi smo se izgubili. Hart je trebao samo raditi svoj posao..."
A lik ih spasavao citavu utakmicu. I da nije, ovako stavit krivicu na jednog igraca...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 sep 2012, 00:47

Cartman je napisao/la:Mancini je osvojio ligu (bljak) i ne moze mu se puno prigovarat barem do maja, ali stvarno ima neke cudne izjave i odnose prema igracima. Evo na primjer veceras o Hartu:
"Ne znam šta se dogodilo kod trećeg gola. Umjesto da mirno privedemo utakmicu kraju, mi smo se izgubili. Hart je trebao samo raditi svoj posao..."
A lik ih spasavao citavu utakmicu. I da nije, ovako stavit krivicu na jednog igraca...
Ljiga od covjeka...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 19 sep 2012, 01:01

Manchini je prilicno nezahvalan. Nije ni cudo sto *ebe Dzeku, pa Hart je kriv sto Manchini nije dozivio potop. Uostalom, kaze trebao bi raditi svoj posao, pa kada bi golmani radili svoj posao na nacin na koji on ocekuje onda bi svaka utakmica zavrsila 0:0.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 19 sep 2012, 01:08

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mancini je osvojio ligu (bljak) i ne moze mu se puno prigovarat barem do maja, ali stvarno ima neke cudne izjave i odnose prema igracima. Evo na primjer veceras o Hartu:
Ljiga od covjeka...
tipicno za tog imbecila. umjesto da krivi citavu odbranu i vezni red koji se nisu u stanju zatvoriti kad vode 2-1 on trazi zrtvenog jarca u jednom igracu :shock:

presmijesni su ovi huligani citya koji ga brane na forumu jer je kazu "igrao u Madridu protiv VELIKOG REALA" a zatvaraju oci sto se tice forme i lose igre reala u pocetku sezone. pa ovaj real ce i borussia poderati zivi bili pa vidijeli

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 19 sep 2012, 02:24

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Ljiga od covjeka...
Ko da ga je Ćiro pravio.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2012, 05:31

Cartman je napisao/la:

I don't use microwave,i believe only in pec na drva and cumur.
Nego sta kaze h-avaz jel i Yahji porijeklo iz Capljine k'o i Kolasincu,da ga zemnemo :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 sep 2012, 06:25

Svaka cast za Edina. Mentalno izgleda zna da ima padova na krace periode al na duzi rok kao da je robot. Ono sto se desava trenutno je da sa svojim igrama , govorom tijela i cijelim ponasanjem rusi te neke mentalne barijere okoline. Ljud i koji su u njega sumnjal i koji ga nisu poznavali kao igraca ovi na Ostrvu pocinju da ga shvataju za ozbiljno.

Danas impresionirao putanjama kretananja u sva kom momentu kada City ima loptu. Zaista ima fantazija kretanje i nema da hoda na petama kao prosle sezene u pojedinim utakmicama. Impresivno djeluje i onaj njegov sprint sa sredine gdje ga u 40 metara nisu mogli stici igraci Reala a nisu bas tako spori.

Super scenario ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2012, 06:59

Al fakat Mancinijevo preseravanje na Harta ne da nije normalno nego je totalno umobolno.
Hajde sto su sa ulaskom Dzeke tek nakon sat vremena imali prvi direktni sut na gol i odmah naravno gol,nego su Realovci cak 22 puta sutali na gol a od toga pola u okvir,tri su zaustavili odbrambeni igraci a cak osam cistih je imao Hart .
I na kraju da mu kaze da ovaj treba da obavlja svoj posao,sta je onda sa Srancinijevim poslom.
Pravo bi ga na Hartovom mjestu hraknuo u facu pred kamerama,pa nek ga mijenja sa Pantelijom ako smije.
Dzeko u nenormalnoj formi ako protiv Arsenala stavi rovitog Kuna ili polucoravog balotelija umjesto Dzeke fakat bi Srancini morao na neurohirurgiju (spasavati mu mali mozak posto velikog ocito nema)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 19 sep 2012, 08:14

Kad komentarises izjave barem postavi tu izjavu, jer ovako se svi pitaju mozda je Mancini upravu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, perun i 33 gosta.