Dodji sebi ako nemas komeM4kaveli je napisao/la:Smijesan je City ispao veceras, pogotovo u prvom poluvremenu.
A Mourinho je napravio od Mancinija levatinu ..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Dodji sebi ako nemas komeM4kaveli je napisao/la:Smijesan je City ispao veceras, pogotovo u prvom poluvremenu.
A Mourinho je napravio od Mancinija levatinu ..
Koji je to kloc nije normalnocalcio je napisao/la:Mancini krivi Harta za poraz http://www.itv.com/sport/football/artic ... o-his-job/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko ih je samo puta ovaj momak spasio, pa i veceras bi bez njega Real vodio na poluvremenu
Ja lijepo objasnih svoju tvrdnju @Oxygen.Oxygen je napisao/la:Korektan meč Citya, ako je Real bio na 60% mogućnosti, na koliko je to bio City?
City takođe ni blizu svojih mogućnosti, u ovom momentu su i slabiji u odnosu na prošlogodišnji tim, ali će to doći na svoje za mjesec do dva maksimalno.
Smiješne su dječije priče kako je City mogao primiti peticu, a da je Yaya bio priseban u onoj situciji vjerovatno bi sve bilo gotovo.
Ali tako je to na dječijem forumu, sada je i Kompany panj, a juče među 3 stopera svijeta.
Nastašić je još zelen, iako je potencijal, glupos je bilo fati Savića + tolike novce za još ipak neafirmisanog igrača.
Nastasic je bukvalno do prije godinu dana igrao u omladincima Partizana! Bez ijedne minute u prvm timu je presao u Fiorentinu i postao standardan u prvoj postavi...Wisey je napisao/la:Ne znam šta se očekivalo od Nastasića, ali momak je sasvim korektno odigrao. Kompany se više ukenjao u pojedinim momentima od njega i nije mu nimalo pomogao. Ovako, čini se dosta dobar igrač, smiren i nije poput Savića koji se gubi 100 na sat. Pratit ću ga u budućnosti.
Dylan Dog je napisao/la:Gledam vrti se najava za neki film na FTV pa počinje "neki su mislili da je genije..a neki da je potpuni luđak..."
Sjetih se Mancinia.
Ovim golom se preporučio Realu, a pošto Pipita nije u nekoj formi(čitaj ne zna pogoditi okean s broda), to i nije tako nerealna opcija.smopiBVB je napisao/la:Ni genije ni ludjak nego obicni kloc koji glumi strucnjaka sa najvecim budzetom na svijetu![]()
Dao bih ja njemu 15 mil za pojacanja a ne 400 pa da vidimo onda kako ce slinama zalizati kosu...strucnjak???![]()
Boli me neka stvar i za City i za derpea,samo mi zao sto nas Dijamant propada(ne poredim ga ni sa jednim napadacem u City-u,mozda je bolji mozda gori od njih),u mnogim ekipama bi igrao vise i pokazao bi sav svoj potencijal!
Mali udarac ali izgubljena je bitka a rat se i dalje nastavlja.Koliko je Mancini podcjenio Mourinha da je dao malom Nastasicu da igra.Dakle vidi se da ova utakmica nije toliko vazna jer najboljeg igraca nije uvodio u igru.A vidio sam kako se igraci Reala loze da se pokazu pred Mancinijem ne bi li nekad zaigrali za City.Nazalost momci niste primjeceni jedino je mali Luka kalibar za City.Ocekujem u revansu rapsodiju u prvom mecu je King Roberto samo gledao nedostatke protivnika.Sledeci mec protiv Arsenala.Radujte se navijaci Reala necete cesto ovakve institucije uspjet pobjedit.
Ma ne može Džeko igrati u Reala, niti će ikada zaigrati u takvom timu, bez obzira na golove, on nema motoriku potrebnu da igra u vrhunskim timovima, zato i jeste na klupi, jedino ukoliko bi izrastao u napadača kalibra Ibrahimovića, realno, i opet bi ga Barca prodala Milanuraul-zakon je napisao/la: Ovim golom se preporučio Realu, a pošto Pipita nije u nekoj formi(čitaj ne zna pogoditi okean s broda), to i nije tako nerealna opcija.
Mislim, drag je meni Pipita, čak draži od Benza, ali Džeko, em što bi mi bio draži, em što bi Real imao više koristi od njega nego od prvopomenutog.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedan fan Citya, kojeg ne bih imenovao![]()
Mali udarac ali izgubljena je bitka a rat se i dalje nastavlja.Koliko je Mancini podcjenio Mourinha da je dao malom Nastasicu da igra.Dakle vidi se da ova utakmica nije toliko vazna jer najboljeg igraca nije uvodio u igru.A vidio sam kako se igraci Reala loze da se pokazu pred Mancinijem ne bi li nekad zaigrali za City.Nazalost momci niste primjeceni jedino je mali Luka kalibar za City.Ocekujem u revansu rapsodiju u prvom mecu je King Roberto samo gledao nedostatke protivnika.Sledeci mec protiv Arsenala.Radujte se navijaci Reala necete cesto ovakve institucije uspjet pobjedit.
Mancini: Hart should do his job
http://www.itv.com/sport/football/artic ... o-his-job/
A može Higuain ?zizu1991 je napisao/la:Ma ne može Džeko igrati u Reala, niti će ikada zaigrati u takvom timu, bez obzira na golove, on nema motoriku potrebnu da igra u vrhunskim timovima, zato i jeste na klupi, jedino ukoliko bi izrastao u napadača kalibra Ibrahimovića, realno, i opet bi ga Barca prodala Milanuraul-zakon je napisao/la: Ovim golom se preporučio Realu, a pošto Pipita nije u nekoj formi(čitaj ne zna pogoditi okean s broda), to i nije tako nerealna opcija.
Mislim, drag je meni Pipita, čak draži od Benza, ali Džeko, em što bi mi bio draži, em što bi Real imao više koristi od njega nego od prvopomenutog.
Bas tako, Higuain je nula za naseg Dzeku.Fanfara je napisao/la:A može Higuain ?zizu1991 je napisao/la:Ma ne može Džeko igrati u Reala, niti će ikada zaigrati u takvom timu, bez obzira na golove, on nema motoriku potrebnu da igra u vrhunskim timovima, zato i jeste na klupi, jedino ukoliko bi izrastao u napadača kalibra Ibrahimovića, realno, i opet bi ga Barca prodala Milanuraul-zakon je napisao/la: Ovim golom se preporučio Realu, a pošto Pipita nije u nekoj formi(čitaj ne zna pogoditi okean s broda), to i nije tako nerealna opcija.
jel govoris o Manciniju ili Murinhu koji je na domacem terenu igrao sa 3 DMF?SamoZeljo je napisao/la: Trositi tolike pare na pojacanja i imati toliko dobrih napadaca a igrati onako kukavicki je neshvatljivo.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Fudo, HariTz, kakarut, L-Train, Pensioner26, Proximic, StevieG8, UnitedWA, VolimBiH96 i 77 gostiju.