Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Ozren
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Ozren » 18 sep 2012, 23:56

M4kaveli je napisao/la:Smijesan je City ispao veceras, pogotovo u prvom poluvremenu.
A Mourinho je napravio od Mancinija levatinu ..
Dodji sebi ako nemas kome ;)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 sep 2012, 23:58

Korektan meč Citya, ako je Real bio na 60% mogućnosti, na koliko je to bio City?

City takođe ni blizu svojih mogućnosti, u ovom momentu su i slabiji u odnosu na prošlogodišnji tim, ali će to doći na svoje za mjesec do dva maksimalno.

Smiješne su dječije priče kako je City mogao primiti peticu, a da je Yaya bio priseban u onoj situciji vjerovatno bi sve bilo gotovo.

Ali tako je to na dječijem forumu, sada je i Kompany panj, a juče među 3 stopera svijeta.

Nastasić je još zelen, iako je potencijal, glupost je bilo dati Savića + tolike novce za još ipak neafirmisanog igrača.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 sep 2012, 00:00

City je protiv Reala koji je igrao sa 3 defanzivna vezna u prvom poluvremenu uputio jedan ili nijedan sut ka golu...Real na primjer 12,13.
O cemu vi pricate uopste?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 19 sep 2012, 00:02

City očajan u prvom poluvremenu. U drugom su zaigrali dosta bolje, ali to opet nije bilo na nivou ekipe koja je osvojila Premiership. Mislim da su se komotno mogli suprostaviti Realu sa drugačijim pristupom jer stvarno ne znam da li su igrali onako povučeno ili ih je Real pravo pritisnuo pa lopte nisu mogli do sredine terena iznijeti.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2012, 00:02

Mancini krivi Harta za poraz http://www.itv.com/sport/football/artic ... o-his-job/" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll: Koliko ih je samo puta ovaj momak spasio, pa i veceras bi bez njega Real vodio na poluvremenu

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 19 sep 2012, 00:04

calcio je napisao/la:Mancini krivi Harta za poraz http://www.itv.com/sport/football/artic ... o-his-job/" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll: Koliko ih je samo puta ovaj momak spasio, pa i veceras bi bez njega Real vodio na poluvremenu
Koji je to kloc nije normalno :lol:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 sep 2012, 00:05

Oxygen je napisao/la:Korektan meč Citya, ako je Real bio na 60% mogućnosti, na koliko je to bio City?

City takođe ni blizu svojih mogućnosti, u ovom momentu su i slabiji u odnosu na prošlogodišnji tim, ali će to doći na svoje za mjesec do dva maksimalno.

Smiješne su dječije priče kako je City mogao primiti peticu, a da je Yaya bio priseban u onoj situciji vjerovatno bi sve bilo gotovo.

Ali tako je to na dječijem forumu, sada je i Kompany panj, a juče među 3 stopera svijeta.

Nastašić je još zelen, iako je potencijal, glupos je bilo fati Savića + tolike novce za još ipak neafirmisanog igrača.
Ja lijepo objasnih svoju tvrdnju @Oxygen. ;)

Ne mislim da je Real bio na 60% mogućnosti u smislu da im se nije igralo, da su se zayebavali i to. Nego sam mislio reći da bi, da u Realu sve štima normalno, kao što je recimo štimalo prošle sezone, otpor Citya večeras bio znatno slabiji.

Ali, opet(po 3. put) kažem, ne omalovažavam City, ni njihovu igru večeras, samo što je njihovo neiskustvo došlo do izražaja. Kako drugačije objasniti činjenicu da im je ovako anemičan i nestabilan Real uvalio 2 komada za 5 minuta? ;)
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 19 sep 2012, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 sep 2012, 00:05

Mancini je kriv, Mourinho ga sa 3 defanzivna vezna nadigrao, a on imao Yayu, Nasrija i Silvu :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2012, 00:05

Gledam vrti se najava za neki film na FTV pa počinje "neki su mislili da je genije..a neki da je potpuni luđak..."
Sjetih se Mancinia.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 sep 2012, 00:10

Wisey je napisao/la:Ne znam šta se očekivalo od Nastasića, ali momak je sasvim korektno odigrao. Kompany se više ukenjao u pojedinim momentima od njega i nije mu nimalo pomogao. Ovako, čini se dosta dobar igrač, smiren i nije poput Savića koji se gubi 100 na sat. Pratit ću ga u budućnosti. ;)
Nastasic je bukvalno do prije godinu dana igrao u omladincima Partizana! Bez ijedne minute u prvm timu je presao u Fiorentinu i postao standardan u prvoj postavi...
Poprilicno je iznenadila odluka Mancinija da veceras debituje, ali mali je sasvim korektno odigrao (jeste da je bio sukrivac kod drugog gola, ali Benzema je majstor i onakvim potezom bi izbacio i mnoge bolje i iskusnije igrace...)

Kao sto kazes, ima mooda, ne panici...vidi se da je veliki potencijal! ;)

Yaya, Dzeko i Kolarov 8-)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2012, 00:10

Dylan Dog je napisao/la:Gledam vrti se najava za neki film na FTV pa počinje "neki su mislili da je genije..a neki da je potpuni luđak..."
Sjetih se Mancinia.
:lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 19 sep 2012, 00:12

Ni genije ni ludjak nego obicni kloc koji glumi strucnjaka sa najvecim budzetom na svijetu :?
Dao bih ja njemu 15 mil za pojacanja a ne 400 pa da vidimo onda kako ce slinama zalizati kosu...strucnjak??? :lol:
Boli me neka stvar i za City i za derpea,samo mi zao sto nas Dijamant propada(ne poredim ga ni sa jednim napadacem u City-u,mozda je bolji mozda gori od njih),u mnogim ekipama bi igrao vise i pokazao bi sav svoj potencijal! ;)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 sep 2012, 00:16

smopiBVB je napisao/la:Ni genije ni ludjak nego obicni kloc koji glumi strucnjaka sa najvecim budzetom na svijetu :?
Dao bih ja njemu 15 mil za pojacanja a ne 400 pa da vidimo onda kako ce slinama zalizati kosu...strucnjak??? :lol:
Boli me neka stvar i za City i za derpea,samo mi zao sto nas Dijamant propada(ne poredim ga ni sa jednim napadacem u City-u,mozda je bolji mozda gori od njih),u mnogim ekipama bi igrao vise i pokazao bi sav svoj potencijal! ;)
Ovim golom se preporučio Realu, a pošto Pipita nije u nekoj formi(čitaj ne zna pogoditi okean s broda), to i nije tako nerealna opcija.

Mislim, drag je meni Pipita, čak draži od Benza, ali Džeko, em što bi mi bio draži, em što bi Real imao više koristi od njega nego od prvopomenutog. :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 sep 2012, 00:17

Jedan fan Citya, kojeg ne bih imenovao :mrgreen:
Mali udarac ali izgubljena je bitka a rat se i dalje nastavlja.Koliko je Mancini podcjenio Mourinha da je dao malom Nastasicu da igra.Dakle vidi se da ova utakmica nije toliko vazna jer najboljeg igraca nije uvodio u igru.A vidio sam kako se igraci Reala loze da se pokazu pred Mancinijem ne bi li nekad zaigrali za City.Nazalost momci niste primjeceni jedino je mali Luka kalibar za City.Ocekujem u revansu rapsodiju u prvom mecu je King Roberto samo gledao nedostatke protivnika.Sledeci mec protiv Arsenala.Radujte se navijaci Reala necete cesto ovakve institucije uspjet pobjedit.
:mrgreen:

Mancini: Hart should do his job

http://www.itv.com/sport/football/artic ... o-his-job/
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 sep 2012, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 sep 2012, 00:29

to ovaj larrydavid napiso' na nekom drugom forumu ? :lol: .

uvidio slabosti protivnika da bi nešto uradio sljedeći meč :lol: , valjda brate odma se nešto treba uradit, i ako ima slabosti taj protivnik a oni takve inistitucije, trebali su ih lagano rasturit po terenu :lol: .
E Bože moj šta pročitat više
Vođa zna.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2012, 00:34

raul-zakon je napisao/la: Ovim golom se preporučio Realu, a pošto Pipita nije u nekoj formi(čitaj ne zna pogoditi okean s broda), to i nije tako nerealna opcija.

Mislim, drag je meni Pipita, čak draži od Benza, ali Džeko, em što bi mi bio draži, em što bi Real imao više koristi od njega nego od prvopomenutog. :D
Ma ne može Džeko igrati u Reala, niti će ikada zaigrati u takvom timu, bez obzira na golove, on nema motoriku potrebnu da igra u vrhunskim timovima, zato i jeste na klupi, jedino ukoliko bi izrastao u napadača kalibra Ibrahimovića, realno, i opet bi ga Barca prodala Milanu :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 19 sep 2012, 00:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedan fan Citya, kojeg ne bih imenovao :mrgreen:
Mali udarac ali izgubljena je bitka a rat se i dalje nastavlja.Koliko je Mancini podcjenio Mourinha da je dao malom Nastasicu da igra.Dakle vidi se da ova utakmica nije toliko vazna jer najboljeg igraca nije uvodio u igru.A vidio sam kako se igraci Reala loze da se pokazu pred Mancinijem ne bi li nekad zaigrali za City.Nazalost momci niste primjeceni jedino je mali Luka kalibar za City.Ocekujem u revansu rapsodiju u prvom mecu je King Roberto samo gledao nedostatke protivnika.Sledeci mec protiv Arsenala.Radujte se navijaci Reala necete cesto ovakve institucije uspjet pobjedit.
:mrgreen:

Mancini: Hart should do his job

http://www.itv.com/sport/football/artic ... o-his-job/
:lol: :lol:

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 19 sep 2012, 01:21

zizu1991 je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: Ovim golom se preporučio Realu, a pošto Pipita nije u nekoj formi(čitaj ne zna pogoditi okean s broda), to i nije tako nerealna opcija.

Ma ne može Džeko igrati u Reala, niti će ikada zaigrati u takvom timu, bez obzira na golove, on nema motoriku potrebnu da igra u vrhunskim timovima, zato i jeste na klupi, jedino ukoliko bi izrastao u napadača kalibra Ibrahimovića, realno, i opet bi ga Barca prodala Milanu :mrgreen:
A može Higuain ?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 sep 2012, 02:01

Fanfara je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:

A može Higuain ?
Bas tako, Higuain je nula za naseg Dzeku.
Mislim, iako je vodio, City je zasluzeno izgubio. Braniti se 60 minuta i onda pobijediti bi bilo nepravedno. Mancini je pokazao znanje. Trositi tolike pare na pojacanja i imati toliko dobrih napadaca a igrati onako kukavicki je neshvatljivo.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 19 sep 2012, 08:53

SamoZeljo je napisao/la: Trositi tolike pare na pojacanja i imati toliko dobrih napadaca a igrati onako kukavicki je neshvatljivo.
jel govoris o Manciniju ili Murinhu koji je na domacem terenu igrao sa 3 DMF?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.