Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mexy_whites
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la mexy_whites » 18 sep 2012, 21:14

1-2....katastrofa smo...
Side before self

Ashbee
Kontakt:

Post Postao/la Ashbee » 18 sep 2012, 22:30

You're Not Famous Anymore!

You're Not Singing Any More!

haha koja rasturaljka, još vam je sudac poklonio penal, pomoćni je rekao da je bilo izvan 16 metara...koja je svrha onda pomoćnog suca?

KOREEEENN

slika
Stand Up! If You\'re Hull City!
http://www.hullcitycroatia.com/

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 sep 2012, 22:43

Joj frajera registrovao se maksuz da provocira ... ko fol za hull navija :lol: :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Ashbee
Kontakt:

Post Postao/la Ashbee » 18 sep 2012, 23:05

kao vi ste simpatizeri leedsa? :lol: Neznam gdje ti vidiš provokaciju? :shock:

dokazano večeras tko je PRIDE OF YORKSHIRE :!: :!:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 18 sep 2012, 23:13

UNITED 2 (Becchio pen 7, Gray 90) HULL CITY 3 (Elmohamady 23, Faye 29, Koren 76)

Leeds: Kenny, Peltier, Lees, Pearce, White, Byram, Austin, Tonge, Varney (Gray 83), Diouf, Becchio (Poleon 61). Subs: Ashdown, Kisnorbo, Pugh, Brown, Thompson.

Hull: Amos, Bruce, Chester, Dudgeon, Faye, Evans, Quinn, Aluko, Koren (Rosenior 88), Elmohamady, Simpson (McLean 90) Subs: Dawson, Oxley, McShane, Devitt.

Referee: R East

Još Ešbi na avataru :lol:

Loša igra Leedsa se nastavlja, a gosti zasluženo odnose bodove sa Ellanda. Nastavi li se ovako, bićemo uskoro glavni favoriti da ispadnemo u League One, a kad malo bolje pogledamo igrački kadar, definitivno imamo "kvalitet" za to. Becchio se povrijedio, McCormack se povrijedio tako da nemamo napadača koji je kadar igrati u Championshipu. Nismo imali priliku kako treba na cijelom meču i to je naravno rezultiralo porazom. Što je najgore, sredina terena je toliko loša da ne može ni 5 do 10 minuta nametnuti igru i preuzeti kontrolu, tako da smo svaki put dosad u ligi imali dosta manji posjed lopte od protivnika. U subotu nas najvjerovatnije očekuje novi poraz od Foresta. MOT!
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 18 sep 2012, 23:24

Ashbee je napisao/la:kao vi ste simpatizeri leedsa? :lol: Neznam gdje ti vidiš provokaciju? :shock:

Nemoj stalno pravit nove profile bolan. Hull je samo jednom u historiji igrao PL, nikad ništa nije osvojio, na fudbalskoj mapi se široj javnosti predstavio tek prije par godina. Hull uopće nije fudbalski grad, ali trenutno su bolji od Leedsa. Nick Proschwitz je plaćen oko 2 miliona eura ovo ljeto, a Leeds je na svojih 10 igrača manje potrošio što dovoljno govori kakvog mi vlasnika imamo i u kakvim smo **** s njim. Vi plaćate Brucea na klupi nekih 20 do 30k sedmično što Leeds može u ovom trenutku samo sanjati. Nemamo kvalitet na terenu, nažalost tribine su nam poluprazne zbog nekih drugih razloga, a ne zato što smo izgubili fanove itd itd....No i pored svega, historijski gledano Leeds je Barcelona za Hull City, ali što se trenutne situacije tiče, bolji ste...
Side before self

Ashbee
Kontakt:

Post Postao/la Ashbee » 18 sep 2012, 23:37

mexy_whites je napisao/la:
Ashbee je napisao/la:kao vi ste simpatizeri leedsa? :lol: Neznam gdje ti vidiš provokaciju? :shock:

Nemoj stalno pravit nove profile bolan. Hull je samo jednom u historiji igrao PL, nikad ništa nije osvojio, na fudbalskoj mapi se široj javnosti predstavio tek prije par godina. Hull uopće nije fudbalski grad, ali trenutno su bolji od Leedsa. Nick Proschwitz je plaćen oko 2 miliona eura ovo ljeto, a Leeds je na svojih 10 igrača manje potrošio što dovoljno govori kakvog mi vlasnika imamo i u kakvim smo **** s njim. Vi plaćate Brucea na klupi nekih 20 do 30k sedmično što Leeds može u ovom trenutku samo sanjati. Nemamo kvalitet na terenu, nažalost tribine su nam poluprazne zbog nekih drugih razloga, a ne zato što smo izgubili fanove itd itd....No i pored svega, historijski gledano Leeds je Barcelona za Hull City, ali što se trenutne situacije tiče, bolji ste...
Kakve profile? Avatar je ciljano takav, a ti si ovim komentarom doslovno dao do znanja da si gloryhanter... iako ništa nije više ni ostalo od te "slave"... za svakog navijača/simpatizera njegov klub je najveći a ova uspoređivanja sa barcelonom i sl. su za malu djecu... nije "fudbalski" grad? bio si i vidio pa znaš? ne živi se od prošlosti... isto tako neznaš ništa o povijesti hulla i tradiciji, kad tako omalovažavaš...također nije ni u hullu bajna situacija nakon što je potjeran Nick Barmby... nisam došao ovdje provocirat niti raspravljat čiji je tata "jači" nego kao fan iza kojeg je više od 10godina simpatizerstva da bi prokomentirao utakmicu...živio bolan ;)

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 18 sep 2012, 23:42

Ligu Prvaka skinuo bez premca i onda taj crni Leeds na 1x ne mozes pogoditi.

Upratio sam da ste bolje usli u ovu sezonu nego prethodnu ali kada hoce baksuzluk,onda hoce.
@mexy whites :roll:
Chelsea F.C.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 sep 2012, 23:55

joj ešbija jbt ... alo liče imaš 3 posta, maksuz se registrovao zbog ove utakmice ... da je leeds igrao protiv blackpoola ti bi napravio profil i izjasnio se kao ''die hard'' navijač blackpoola ... i što stalno praviš nove profile ne kontam te, kako ti nije dosadno?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Ashbee
Kontakt:

Post Postao/la Ashbee » 19 sep 2012, 00:05

Golovi sa utakmice..ako nekog zanima...
" onclick="window.open(this.href);return false;

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 19 sep 2012, 00:06

@Blue_He4rt Loše jarane, da lošije ne može biti. Pogledao sam prvu tekmu preko streama protiv Wolvesa i kontao može se do play offa, ali ovo što igrači trenutno rade je najviše League One fudbal.

Ešbi kralju, za Leeds navijam od 2000. godine i famoznog polufinala Lige prvaka. Naravno, tad sam počeo navijati za njih, jer su bili dobri. Nećeš naći ni jednog navijača Leedsa izvan Engleske da je počeo navijati za taj klub kad su bili u trećoj ligi prije par godina. To je logično, jer većina nas zavoli strane klubove, jer su među najboljima u određenom periodu. Drugačije je sa domaćim navijačima, jer tamo se rode, odrastaju na utakmicama i sl. Ja pretpostavljam da si ti počeo navijati za Hull kad su ušli u PL, jer stvarno ne vidim logiku u tome da si navijao kad su bili u 4. ligi. Tad nisi nigdje mogao pogledati ni highlightse Hulla, a tek live utakmicu. U svakom tvom postu ima normala priče, ali i voliš da provociraš. Mislim slobodno to radi, ali svako iole ozbiljniji na forumu će znati da si levat kad vidi broj tvojih postova, avatar, i način postanja. Takvih profila se pojavio mali milion na forumu, bilo je navijača Sanderlenda, Midlsbroa, Kristal Palasa, oba Šefilda i sl. Ne bi me iznenadilo da si i ti takav. Ako griješim, onda otvori temu Hull Citya i vodi je iz sedmice u sedmicu, sa izvještajima prije i poslije utakmice i ljudi će te shvatati ozbiljnije. Al' ne znam koliko si za to zainteresiran pošto vidim da ti je i ova hullcroatia.com dosta zapuštena sa zadnjom viješću od marta ove godine. MOT!
Side before self

Ashbee
Kontakt:

Post Postao/la Ashbee » 19 sep 2012, 00:18

Ja sam se ovdje prvi put registrirao pred par dana! uopće ne kužim o čemu pričaš, lako me admini mogu provjerit po ip adresi !? i da 99-e sam počeo simpatizirat hull, i nevjerujem da je ovdje ijedan simpatizer u moru gloryhantera "vrijedan" da bi mu ja objašnjavao kako i zašto...možda griješim..neznam...pročitaj na mom sajtu rubriku "o nama" i vidit češ da uopće nije cilj sajta bio prenosit vijesti nego nešto sasvim drugo tak da nema govora o "zapuštenosti"... ne treba meni uopće da me netko shvati ozbiljnije, ima forumu gdje me ljudi shvaćaju i više nego ozbljno... ovdje vidim samo 3 teme u koje mogu pisat... ionako će moj sljedeći post biti tek za par mjeseci...poz ekipa ;) ;)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 19 sep 2012, 00:24

Ok, pozdrav.
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 19 sep 2012, 19:35

mexy_whites je napisao/la:@Blue_He4rt Loše jarane, da lošije ne može biti. Pogledao sam prvu tekmu preko streama protiv Wolvesa i kontao može se do play offa, ali ovo što igrači trenutno rade je najviše League One fudbal.

Ešbi kralju, za Leeds navijam od 2000. godine i famoznog polufinala Lige prvaka. Naravno, tad sam počeo navijati za njih, jer su bili dobri. Nećeš naći ni jednog navijača Leedsa izvan Engleske da je počeo navijati za taj klub kad su bili u trećoj ligi prije par godina. To je logično, jer većina nas zavoli strane klubove, jer su među najboljima u određenom periodu. Drugačije je sa domaćim navijačima, jer tamo se rode, odrastaju na utakmicama i sl. Ja pretpostavljam da si ti počeo navijati za Hull kad su ušli u PL, jer stvarno ne vidim logiku u tome da si navijao kad su bili u 4. ligi. Tad nisi nigdje mogao pogledati ni highlightse Hulla, a tek live utakmicu. U svakom tvom postu ima normala priče, ali i voliš da provociraš. Mislim slobodno to radi, ali svako iole ozbiljniji na forumu će znati da si levat kad vidi broj tvojih postova, avatar, i način postanja. Takvih profila se pojavio mali milion na forumu, bilo je navijača Sanderlenda, Midlsbroa, Kristal Palasa, oba Šefilda i sl. Ne bi me iznenadilo da si i ti takav. Ako griješim, onda otvori temu Hull Citya i vodi je iz sedmice u sedmicu, sa izvještajima prije i poslije utakmice i ljudi će te shvatati ozbiljnije. Al' ne znam koliko si za to zainteresiran pošto vidim da ti je i ova hullcroatia.com dosta zapuštena sa zadnjom viješću od marta ove godine. MOT!
Eto da se ja pohvalim ja sam poceo navijat za Leeds u sezoni 2003/04 možda sam jedan od rijetkih navijaca iz ovoga dijela europe kad sam poceo navijat za Leeds kad je ispao iz premiershipa i kada je bio pred bankrotom, vecina ljudi Leeds-a su poceli simpatizirati kada su dogurali do polufinala lige prvaka. Mexy morat cemo cekat da Bates umre pa možda njegova familija proda klub nekom ko zeli ulozit u ekipu Leedsa i vratit ih napokon u premierligu, i daj mi reci koje to bio zainteresiran za kupovinu Leedsa, jeli možda onaj sejk iz Kuvajta i ko je kupio Nottingham je li on možda????

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 20 sep 2012, 17:54

Nije taj šejk. Konzorcij na čelu sa Abdulrahmanom bin mubarakom el Kalifom je zainterisan za Leeds još uvijek, ali pregovori sporo teku, pretpostavi sam zbog koga. Bates traži najmanje 60m eura, a gotov' umro mamu mu cigansku.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 22 sep 2012, 11:41

mexy_whites je napisao/la:Nije taj šejk. Konzorcij na čelu sa Abdulrahmanom bin mubarakom el Kalifom je zainterisan za Leeds još uvijek, ali pregovori sporo teku, pretpostavi sam zbog koga. Bates traži najmanje 60m eura, a gotov' umro mamu mu cigansku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klub bez "svog" stadiona, bez "svog" kampa, s igračima koji vrijede svi skupa manje od 10M i on traži 60M....pa neki klubovi u Premier League se prodaju za 30-40M funti a u Premier League je zagarantirana najmanja zarada godisnje preko 50M funti..

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 sep 2012, 12:18

gloryhunter je napisao/la:
mexy_whites je napisao/la:Nije taj šejk. Konzorcij na čelu sa Abdulrahmanom bin mubarakom el Kalifom je zainterisan za Leeds još uvijek, ali pregovori sporo teku, pretpostavi sam zbog koga. Bates traži najmanje 60m eura, a gotov' umro mamu mu cigansku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klub bez "svog" stadiona, bez "svog" kampa, s igračima koji vrijede svi skupa manje od 10M i on traži 60M....pa neki klubovi u Premier League se prodaju za 30-40M funti a u Premier League je zagarantirana najmanja zarada godisnje preko 50M funti..
Meni je ovo sve komplicirano, daj molim vas malo mi pojasnite sve ovo u vezi Leedsa, osim Batseovih 70% dionica koji ima u Leedsu ko ima ostalih 30% dionica, i u cijem je vlasništvu Elland Road i nogometni kamp Leeds Uniteda i jeli Leeds isplatio dug od ako se nevaram 120 milijuna eura, i trenutna vrijednost na trasfermarketu Leedsa je oko 19 i pol milijuna eura, a gledo sam za ovoga sejka ako je to taj, mislim da je iz Bahrein iz te neke Bahreinske kraljevske obitelji i da je tezak 3,5 milijarde eura, a gledao sam malo i slike po Leedsovim facebook stranicama i na utakmici Leeds-Wolves bio je neki sejk u vip loži sa Ken Batesom, e sad dali je on ili nije neznam to, ali volio bih da se to vec rijesi i da klub ode u ruke nekoga ko želi uložit u ekipu, jer ovom je majmunu u cilju napravit od Elland Roada mali Las Vegas, želi izgradit hotele,restorane,trgovacki centar,kasina isto sta je i napravio sa Stamford Bridgea kad je bio vasnik Chelsea.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 sep 2012, 14:55

Ben Smith ‏@BenSmithBBC
#LUFC chairman Ken Bates confirms negotiations with potential investors are at “advanced stage." http://****/SLnnWW" onclick="window.open(this.href);return false;
vjerovatno dobijate nove vlasnike
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 sep 2012, 14:56

Danas protiv Notingema hrabro pa sta Bog da,bice tesko ali ne i nemoguce pa onda za par dana mec sa Evertonom u karling kupu

Mec Leeds-Everton prenosice arena sport 1
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 sep 2012, 18:12

Velika pobjeda

Bravo momci :D :D
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.