Od ovog ljetnog prijelaznog roka (2012)Martex je napisao/la:Od kad Muhamed Besic igra u Ferencvarosu?![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Od ovog ljetnog prijelaznog roka (2012)Martex je napisao/la:Od kad Muhamed Besic igra u Ferencvarosu?![]()
Onda sam to slabo upratioceze je napisao/la:Od ovog ljetnog prijelaznog roka (2012)Martex je napisao/la:Od kad Muhamed Besic igra u Ferencvarosu?![]()
Ma nek si ti meni ziv i zdrav, ostalo nije bitnoMartex je napisao/la:Onda sam to slabo upratioceze je napisao/la:Od ovog ljetnog prijelaznog roka (2012)Martex je napisao/la:Od kad Muhamed Besic igra u Ferencvarosu?![]()
Richardson??? Taj postoji samo u tvojoj glaviRodeni je napisao/la:Kako bi nam Kolosinac dobro doso na lijevom beku uz Spahu Kolosinac je jak i brz ko Richardson u Man Cityu njega i Seferovica sto prije u Arepku i Izeta Hajrovica umjesto Vrsajevica jer ovaj je preko stele u repku doguro nema on kvalitet za A repke
valterboy je napisao/la:Richards je odlican igrac.. jedan takav nam fali.
KOLSASINACCCC
Bas takoedinjo-bih je napisao/la:PS: a nadam se da ce nasa velika nada (travancic) opet dobiti poziv za mladu reprezentaciju.
Vjeruj mi da vecina njih idu po diskoteke dan i noc pa zaboravljaju na fudbal.edinjo-bih je napisao/la:inace steta sto nam se najbolji talenti one U17 i U19 koje su malo sta pokazale nisu probili kako treba. bili su to sledeci igraci: eldar hasanovic (sad je u velezu), josip kvesic (sad je u zelji) - (obadvojica su bili u zilini), dzenan durak (bio u freiburgu - sad je u olimpiku), dino fazlic (bio u werderu,a pa u engleskoj - sad je u 2. timu grasshoppers-a) i josip crnjac (bio kasnije u borcu pa ako se nevaram u drugom timu sedan-a - a sad je bez kluba).
Sramota.Cartman je napisao/la:Ponovilo je se 100 puta, evo jos jednom:
HALILOVIC JE DOBIO POZIV ZA U17 REPREZENTACIJU BIH I ODBIO JE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.