Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Cestitke Dzeku.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ma oni se zezaju s Džekom, 3 su mu dali i za onaj minut u subot, a kad je zabio i asistirao 2,5LiliumBosniacum je napisao/la:Tobe jarabi tobe stakvirula, eno Dzeko dobio 3.5 na goal.com, sta ce to bit, najbolji sa Toureom i Hartom.
Tih 10% je do dobrog travnjaka u Madridu..LiliumBosniacum je napisao/la:Sta bi sa tih 10%?Rios je napisao/la:Pogodi Mancini sa izmjenama..Navijaci Citya ce to tako gledati,dzaba nama![]()
Salu na stranu,Dzeko pokazao da mora dobijati vise prostora,jednostavno mora..Iako je Toure odradio 75% posla kod onog gola ipak je onih odlucujucih 15% odradio koDze
Sve u svemu,cestitke Edinu na golu,to je za nas u Bosni najvaznije
@revoX.
Zar jos nisi bio, Dzeko TOP, Kompanija FLOP.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Re:
hahahaha u yebote al me nasmija u pm! Naravno, znaju ljudi da će im sada na stranicu/forum pohrliti stotine bosanacarevoX. je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHna sta naleti na bluemoon forumu
![]()

- zlatan.edvin
- Kontakt:
Čestitke Edinu na lijepom golu.
Ništa me drugo večeras nije zanimalo osim da uđe i zabije gol, što je i uradio, svaka čast.
Na ostale stvari ne treba trošiti riječi.
Ništa me drugo večeras nije zanimalo osim da uđe i zabije gol, što je i uradio, svaka čast.
Na ostale stvari ne treba trošiti riječi.
Konj Mancini.
Dzeko opet klupa
Dzeko opet klupa

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dzeko je kriv za poraz. Prekasno je usao. 

Gol Dzeke i poraz Citya, pa ne moze bolje. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re:
ovi englezi su mi ogavni pravo. Se*u po svemu i svacem, a kasnije polizu sve to sto su po*rali. Npr. "slucaj Tevez"revoX. je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHna sta naleti na bluemoon forumu
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svaka čast Edine.. kad god s klupe ti strpaj po jedan... valjda će onom pokušaju od trnera doći iz guj'ce u glavu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel onaj @lulic lazio sa bluemoon-a neko odavde? Haj nek se javi ako jeste,vidim da im vadi zivce tamo

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bravo bravo Edine, Yayu moras cevapima castit.
Onaj kolarov je isto kakva krava koja dadne 2 litra mlijeka i onda sutne kantu, napravi odlican prodor i predug for, da nije gol dao bio bi uz Silvu, Zabaletu i Kompanya najgori.
Onaj kolarov je isto kakva krava koja dadne 2 litra mlijeka i onda sutne kantu, napravi odlican prodor i predug for, da nije gol dao bio bi uz Silvu, Zabaletu i Kompanya najgori.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Re: Re:
Rece jedan navijac UnitedaBosniacum Lilium je napisao/la: ovi englezi su mi ogavni pravo. Se*u po svemu i svacem, a kasnije polizu sve to sto su po*rali. Npr. "slucaj Tevez"

HZ87
Šta je gore od ogavne igre City-a?
Ogavna igra City-a uz komentar Kemala Ahmetovića. Pa ja ne znam jel on gori komentator il onaj talijan trener.
BRAVO EDINE!
Ogavna igra City-a uz komentar Kemala Ahmetovića. Pa ja ne znam jel on gori komentator il onaj talijan trener.
BRAVO EDINE!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Re:
pa sta ? znao sam da ce se javiti neki pametnjakovic zbog ovog posta. Ja kao prvo nisam navijac Uniteda i nikad to ne mogu biti, mogu biti samo simpatizer. Pa nisam ja englez poBogu sine dragirevoX. je napisao/la:Rece jedan navijac UnitedaBosniacum Lilium je napisao/la: ovi englezi su mi ogavni pravo. Se*u po svemu i svacem, a kasnije polizu sve to sto su po*rali. Npr. "slucaj Tevez"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Postavljajte te bisere ovdje.Rios je napisao/la:Jel onaj @lulic lazio sa bluemoon-a neko odavde? Haj nek se javi ako jeste,vidim da im vadi zivce tamo![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Potrefilo ono upravo što sam želio ... Džeko dao gol, pokazao da nije za bacit' i Real pobjedio 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Neki od engleza dijelio ocjene za igrace..A ovaj nas kralj zaredao sa nekim nulama za pojedine igrace kao odgovor..Cartman je napisao/la:Postavljajte te bisere ovdje.Rios je napisao/la:Jel onaj @lulic lazio sa bluemoon-a neko odavde? Haj nek se javi ako jeste,vidim da im vadi zivce tamo![]()

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 12 gostiju.