2 najbolja fudbalera na svijetu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Moj si covjek..LBJ MVP je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Real totalno van forme,a ni u jednom trenutku cini mi se nije dosla njihova pobjeda u pitanju.Uprkos vodstvo Citya u dva navrata.Cini mi se da su Arapi dali 5 pogodaka,da bi Real dao 6BluesForever je napisao/la:Kolko je jaka ova Španska liga ja sam mislio Real ce satrat City.
Pa i satro je šampiona EPL-a, ovi 3 šuta i 2 gola, a Real 20 šuteva i 3 gola.BluesForever je napisao/la:Kolko je jaka ova Španska liga ja sam mislio Real ce satrat City.
Može i Chelskiripper je napisao/la:Pa i satro je šampiona EPL-a, ovi 3 šuta i 2 gola, a Real 20 šuteva i 3 gola.BluesForever je napisao/la:Kolko je jaka ova Španska liga ja sam mislio Real ce satrat City.
Ekipa koja je veceras igrala je Real, ovi nisu sastavili par akcija kako treba, samo kontre cekali.
Tako i Granada ili Osasuna može jbg. To nije neki problem
ako si gledao utakmicu,nema potrebe to da pises.Samo su sreca i Hart spasili City od primanja barem 5 golovaBluesForever je napisao/la:Kolko je jaka ova Španska liga ja sam mislio Real ce satrat City.
Koji god Engleski klub odigra dobru utakmicu ili prođe dalje srecaL-Train je napisao/la:ako si gledao utakmicu,nema potrebe to da pises.Samo su sreca i Hart spasili City od primanja barem 5 golovaBluesForever je napisao/la:Kolko je jaka ova Španska liga ja sam mislio Real ce satrat City.
pa može, ali yebo tu kurvanjsku igru....i Real i Barca (i ostali španski klubovi) uvijek igraju napdacki, gube se tekme, ali se barem napada vazda. Jer navijaci to traže, a i tradicija nalaže. To je ta razlika u mentalitetu i poimanju fudbala. Zato i jesu španci najbolja nogometna nacija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Može i Chelskiripper je napisao/la:Pa i satro je šampiona EPL-a, ovi 3 šuta i 2 gola, a Real 20 šuteva i 3 gola.BluesForever je napisao/la:Kolko je jaka ova Španska liga ja sam mislio Real ce satrat City.
Ekipa koja je veceras igrala je Real, ovi nisu sastavili par akcija kako treba, samo kontre cekali.
Tako i Granada ili Osasuna može jbg. To nije neki problem
Smaraš !BluesForever je napisao/la:Koji god Engleski klub odigra dobru utakmicu ili prođe dalje srecaL-Train je napisao/la:ako si gledao utakmicu,nema potrebe to da pises.Samo su sreca i Hart spasili City od primanja barem 5 golovaBluesForever je napisao/la:Kolko je jaka ova Španska liga ja sam mislio Real ce satrat City.,a kakav je Real dao treci gol..
Ovo je i dobro, prošle godine prvak se usrao u Švici, al' je zato ekipa u rangu Levantea (po plasmanu) uzela prvaka PrimeremandraX je napisao/la:Jao prvaka Engleske.![]()
![]()
![]()
Real ih je ubio večeras, iako to rezultat ne pokazuje, prvo poluvrijeme City nije centra prešo', nije mogo' dva dodavanja spojit', uništavanje. Posjed lopte 76 - 24![]()
Ovi onu ligu zovu nešto kao NBA (fudbalska) liga, ja bi prije rekao "Bunker Liga".
Sve neke sile, dođu pred Real/Barcu, useru se u gaće.
Pa u čemu bi bila čar nogometa, ako bi svi igrali na isti načinripper je napisao/la: pa može, ali yebo tu kurvanjsku igru....i Real i Barca (i ostali španski klubovi) uvijek igraju napdacki, gube se tekme, ali se barem napada vazda. Jer navijaci to traže, a i tradicija nalaže. To je ta razlika u mentalitetu i poimanju fudbala. Zato i jesu španci najbolja nogometna nacija.
Tako je apsolutno se slazem konacno da neko primjeti da su igraci citija preplaceni da bi uopste pristali da igraju za City, i da su placane duplo vece sume od onih koje bi ti igraci dobili u afirmisanim klubovima kao npr MU, Chealsea itd, a daleko od toga da imaju najkvalitetnije pojedince na svim pozicijama kako to ljudi zamisljaju...Johny je napisao/la: Real je ubio hljeb u ovim antitalnetima.Jedino sto valja u ovom klubu su Toure i Silva, ostalo ne vrijedi vise od 20 miliona.
Evo interesantnog pitanja za razmisljanje i umno napredovanje: da li je hmaljevima dopsuteno da ne budu u formi kao i realu? i kako znamo da i hmaljevi nisu van forme i to duplo vise nego real?Johny je napisao/la: Real je totalno van forme a i takav je duplo jaci od ovih hmaljeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.