Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Arsenal
ne znam kakvo je bilo prvo poluvrijeme (barem je po rezultatu bilo dobro) ovo drugo je veoma lose. Samo da izdrzimo do kraja 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
da sam ja bio umjesto belhande dao bi gol. sreća nas spašava sreća.
ne znam šta me zadržava da gledam ovu utakmicu
ne znam šta me zadržava da gledam ovu utakmicu
Vođa zna.
koja katastrofa, u drugom poluvremenu su nas demolirali..
sreca neka pa izdrzase do kraja
sreca neka pa izdrzase do kraja
- HighburyHigh
- Kontakt:
Sreca pa imamo odbranu na boljem nivou od prosle godine, inace ovo bi bilo nepovoljno zavrseno za nas. Svaka cast momcima iz Montpelliera, odlicnu partiju su pruzili. Gervinho i Poldi u jako dobroj formi, Giroud se nazalost jos pronalazi.
Ne mogu proci jos a da na pohvalim mladica suprotnog kluba, Remy Cabella, jako jako dobra partija.
Ne mogu proci jos a da na pohvalim mladica suprotnog kluba, Remy Cabella, jako jako dobra partija.
Victoria Concordia Crescit.
-
- Kontakt:
BITNO JE DA SMO POBJEDILI I TO U GOSTE PA KAKO GOD IGRALI NA KRAJU SE BODOVI BROJE 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pesimistican sam u pogledu Girouda. Trom je dosta, cesto reaguje bas presporo. Al haj ga znaj sad, mozda progira nekad..
napisa dug pust i kad sam vidio vaše postove izbrisa ga,džaba ulazit u nepotrebne rasprave. vi ako ste zadovoljni večeras ovim mečom, blago vama
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
E ja vas, pa vi da bi svaka utakmica bude 3+ razlike za Arsenal. Nemre tako. Nemre.
Večeras su momci igrali opušteno, sa malo više od pola snaga. vidjet ćemo sve iduce 2 tekme kako stojimo.
Girouda će krenuti, Henry i Bergkamp su tek u svojoj osmoj utakmici dali gol tako da vjerujem u njega.

Večeras su momci igrali opušteno, sa malo više od pola snaga. vidjet ćemo sve iduce 2 tekme kako stojimo.

Girouda će krenuti, Henry i Bergkamp su tek u svojoj osmoj utakmici dali gol tako da vjerujem u njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
!!!AllGunsBlazing je napisao/la:Jednostavno i lagano. Bez umora, povreda do tri boda. To je najbitnije.
odigrali toliko, koliko nam je trebalo

Ma nije ni cudo sto smo slabo igrali u drugom poluvremenu,wenger je izveo isti onaj sastav kao protiv sotona, igraci umorni, pad se primjetio pogotovo od 60. minute, vidjelo se da treba par odmornih igraca, a sta Wenger radi, ceka zadnjih par minuta i uvodi wolkota i Coquelin-a...Ne znam sta zeli postici time, jedino da fizicki sroza igrace kao sto su kazorla, gervinho na kojima se moglo vidjeti da samo sto im dusa nije izasla...
- Marsal
- Kontakt:
Pa neki ovdje očito ne žele shvatit da smo kalkulisali i da smo se čuvali, pa da smo odigrali 100%-tnim tempom raznijeli bi ove nesrećnike.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme odlicno odigrano. Drugo ne daj Boze nikom, osim Uniteda
Bitna su 3 boda, i samopouzdanje steceno ovom pobjedom. Idemo dalje. Sljedeci je City, koji evo mora se priznati nesretno izgubi protiv Reala. Moramo tu utakmicu 120% ozbiljno shvatiti inace bi mogli tu ispusiti foru vrlo lahko.

Bitna su 3 boda, i samopouzdanje steceno ovom pobjedom. Idemo dalje. Sljedeci je City, koji evo mora se priznati nesretno izgubi protiv Reala. Moramo tu utakmicu 120% ozbiljno shvatiti inace bi mogli tu ispusiti foru vrlo lahko.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
23:45 na ftv pregled svih meceva ...ennis je napisao/la:Ima li golova gdje da se vide???
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Baš tako! I Jenki je ybna mašina od igača!Profesor je napisao/la:!!!AllGunsBlazing je napisao/la:Jednostavno i lagano. Bez umora, povreda do tri boda. To je najbitnije.
odigrali toliko, koliko nam je trebalo

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
evo kakva je on mašinaArnelinho je napisao/la: Baš tako! I Jenki je ybna mašina od igača!

Pričaj ti šta hoćeš Marš-ale (zayebajem te nickom, ne'a ljutnje
), al' on je beton i to armirani. Ja bih već sad Sagnu posl'o u penziju.
Momak je preyebeno dobar u ovoj sezoni, mene je takođe iznenadio, al' koji rad, trka, odgovornost, pa čitanje igre, borba, čak i odraz, skok. Dok je njega imaćemo jednu od boljih odbrana u Premiershipu, a kad tu dodje Sagna, idemo ispočetka.
Dajem prvi tim Arsenala za zdravog Jenkija!

Momak je preyebeno dobar u ovoj sezoni, mene je takođe iznenadio, al' koji rad, trka, odgovornost, pa čitanje igre, borba, čak i odraz, skok. Dok je njega imaćemo jednu od boljih odbrana u Premiershipu, a kad tu dodje Sagna, idemo ispočetka.
Dajem prvi tim Arsenala za zdravog Jenkija!

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
znamo mi Arnelinho da bi ti imo tih radikalnih poteza.
jenki se popravlja al je daleko od dobrog, pravi još uvijek glupe greške, kad se treba krenut prema naprijed.
a ja momka nisam vidio da je nešto progovorio na ijednoj utakmici.
i moram još jednom napisat ovo večeras je ravno katastrofi. moglo se igrat sa pola snage kontrolišući sredinu...
jenki se popravlja al je daleko od dobrog, pravi još uvijek glupe greške, kad se treba krenut prema naprijed.
a ja momka nisam vidio da je nešto progovorio na ijednoj utakmici.
i moram još jednom napisat ovo večeras je ravno katastrofi. moglo se igrat sa pola snage kontrolišući sredinu...
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.