Forum
Re: Forum
gotovo je već.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da li mi može neko odgovoriti zašto ne mogu staviti avatar koji jeći od 6kb a i dalje je 100x100 pixela, jer pokušavam postaviti avatar od 6,45 kb i ne ide, ne znam šta je problem ako bi dopustili da se postave avatari 100x100 ali malo veći od 6kb 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zato što nemamo kapacitet da hostiramo 15.000 avatara neograničenih veličina.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa povećajte to ograničenje na 7 ili 8 kb i neće biti neograničeno, to se i ne tražiadmin je napisao/la:Zato što nemamo kapacitet da hostiramo 15.000 avatara neograničenih veličina.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Avatar je zaista lahko postaviti, bilo koje veličine, mada sam se i ja mučio na samom početku.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa povećajte to ograničenje na 7 ili 8 kb i neće biti neograničeno, to se i ne traži

Dakle, kopiraš link bilo koje slike sa neta u označeno polje (Link na URL avatara), zatim klikneš na pošalji i on ti automatski prilagodi sliku. E sad, obično slike nisu iste širine i visine, i ako hoćeš da ti slika bude "maksimalne veličine" samo ukucaš 100 px X 100 px u polje "dimenzije avatara".

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje je tema "LetsDoIt"
kakva je to tema?
Misli za onu akciju čiščenja u čitavoj BiH.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ako je to ona na kojoj nije bio nijedan komentar, ta je očišćena ima mjesec dana.
Pitanje za admina i ostale ljude iz moderacije. 
Evidentno da se u proteklih mesec dana na nekoliko tema vukla diskusija o projektu KKCZVB i Partizanu,verovatno je bilo i off-a,verovanto i obrisanih postova,verovatno su se iritirali i svi oni koji prate košarku a morali su "trpiti" naša međusobna viđenja i prepucavana,pa zbog toga imam predlog.....
Da li smemo u pdf Euroliga otvoriti temu KK Partizan vs KK Crvena Zvezda Beograd,gde bi suprotstavljali stavove,a ostale košarkaške teme zaštitili ili barem ljudima koji slabo prate ova dva kluba omogućili preglednije teme? Siguran sam da će biti ljudi koji će diskutovati.....

Evidentno da se u proteklih mesec dana na nekoliko tema vukla diskusija o projektu KKCZVB i Partizanu,verovatno je bilo i off-a,verovanto i obrisanih postova,verovatno su se iritirali i svi oni koji prate košarku a morali su "trpiti" naša međusobna viđenja i prepucavana,pa zbog toga imam predlog.....
Da li smemo u pdf Euroliga otvoriti temu KK Partizan vs KK Crvena Zvezda Beograd,gde bi suprotstavljali stavove,a ostale košarkaške teme zaštitili ili barem ljudima koji slabo prate ova dva kluba omogućili preglednije teme? Siguran sam da će biti ljudi koji će diskutovati.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Zar Crvena Zvezda igra Euroligu?
govori mi jaran da mu još niste aktivirali račun,a registrovao se prije 2 tjedna,a i meni je bilo tako čekao sam 2-3 tjedna da ga aktivirate
možda bi se ti novi računi mogli brže pregledavati i aktivirati
možda bi se ti novi računi mogli brže pregledavati i aktivirati
ko god se registrovao, a nije mu odobreno 2 sedmice, znači da iz nekog razloga neće ni biti odobreno.
također, nije moguće da si ti toliko čekao, a da ti je nakon togh perioda odobrena registracija.
također, nije moguće da si ti toliko čekao, a da ti je nakon togh perioda odobrena registracija.
- raul-zakon
- Kontakt:
Izvinjavam se adminu i moderatorima na postavljanju predizbornog plakata na temi "Smiješne slike".
Nisam znao da se za to dijele banovi, postavio sam je zato što mi je bila smiješna, što sam napisao i ispod pomenute slike.
Neće se ponoviti.
Nisam znao da se za to dijele banovi, postavio sam je zato što mi je bila smiješna, što sam napisao i ispod pomenute slike.
Neće se ponoviti.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
http://pokit.org/get/?40ee88ec3ba3e2dc9 ... ec4155.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
šta je ovo s naslovom ?
šta je ovo s naslovom ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
+1raul-zakon je napisao/la:Jeste, dugme koje inače služi samo kao estetski dodatak forumu, da se popuni prostor, jer svaki put kad "slobodno koristim" to dugme, budem hladno ignorisan, a primjetio sam da se još neki forumaši žale na istu stvar.admin je napisao/la:što je sad biti franjevac ružno i gore nego hrenovka ili skretničar?
da na prdubljujeo diskusiju previše. Postoji dugme "prijavi post", slobodno ga koristi.
Znam da rizikujem da popijem ban, ali neka, morao sam.
Za zivot cijeli!
Ponovo promovisanje drugih sajtova. @muchacho ili tako nešto...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
bivši je.
Opet se ovo @madridisti ponavlja, kad kliknem na taj naziv teme, otvori mi temu Real Madrida

to se dešava kad postam sa mobitela,jedan od moderatora je to objasnio,nešto kao browser zapamti gdje sam zadnji puta postao pa prekopira,u svakom slučaju NIKAD ne bih namjerno nešto uradio protiv pravila,evo sad postam sa kompa i sve je normalno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.