Ma OxOTNYS_YNWA je napisao/la:Ox ili Walcott, koga staviti na fantazi?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma OxOTNYS_YNWA je napisao/la:Ox ili Walcott, koga staviti na fantazi?
mislim da moraju, da po dogovoru oni imaju (znači sva tri emitera) samo jednu utakmicu sedmičnoanonimni je napisao/la:e ne mogu da vjerujem da svi emiteri prenose Shity, haj jedan, al' sva tri ?![]()
![]()
sretno nam večeras
pa proslu sezonu se citavu borili da bi igrali Ligu Prvaka i sad da izvedu neku majmunsku postavuu xDMarsal je napisao/la:Dakle večeras igramo sa Monpeljeom, sa šampionima.![]()
treba ovdje izvest kombinovani tim![]()
Mannone - Yennaris, Djourou, Kos, Santos - Coq, Ramsey, Arshavin - Theo, Gnabry, Chamakh
Nije ova utakmica toliko bitna koliko je bitno da nasi igrači maximalno spremni i odmorni odu na megdan Cityu![]()
Ali neće se ovo moje desit jer AW kaže da će jezgru ekipe činiti 7-8 standardnih igrača
Nije Montpellier sila, al' ne treba se igrati s Ligom Prvaka.frankqqqqq je napisao/la:što da ne? slijede nam 2 paklena kola u ligi, što da umaramo ključne igrače? bespotrebno, nek da walcottu, santosu, yennarisu, coquelinu i giroudu priliku da igraju danas. Ovi nek se malo odmaraju.
Zayebava se Wenger s Artetom i Cazorlom pogotovo,rizikuje povrede velikim forsiranjem.....frankqqqqq je napisao/la:Tom Williams @tomwfootball
Arsenal team (4-2-3-1): Mannone; Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen (c), Gibbs; Arteta, Diaby; Gervinho, Cazorla, Podolski; Giroud.
Jarane s obzirom kakav lijecnicki tim imamo,sklonost nasih igraca povredama,po meni rotacija je neophodna ali eto,nadam se da nam se nece obiti o glavu...nedim1993 je napisao/la:jel se vi zezate kad to nazivate forsiranjem? ljudi moji 4 utakmica i 5. je forsiranje?
ne mogu vas skontat al et.
što se tiča Kosicelnog 90% sam siguran da on počinje meč u nedjelju protic City-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.