Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Misliš, grafička ti 512 MB? Ako je tako, onda će ti moći. Evo ide link na PP.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
moze link??? PLS
- King_James
- Kontakt:
Mogu li i ja dobiti taj link?bsafet je napisao/la:moze link??? PLS

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
koja točno grafička???chily-rz je napisao/la:Mozel i meni taj link da posaljes..
I da,kad sam vec tu da pitam,Komp mi je masina ali imam jedan problem,graficka mi je 500 ili 600 sta ja znam Mb,ocel moc taj pes s tom grafickom ?
PES2013 traži minimum Radeon HD 5450 512MB što je pristojna grafička pa stoga ako ti je neka slabija od ove ko zna kakva će ti slika biti ....
btw. možeš ovdje provjerit http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
imaš u dropboxu Pro Evolution 2013 pa će ti napisat...
(samo Run java idi poslije tog CAN I RUN IT) i pričekaj koji sekund....
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 18 sep 2012, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
hvala lave;)
Meni je na laptopu integrisana pa je k'o mlijekosilenT je napisao/la:koja točno grafička???chily-rz je napisao/la:Mozel i meni taj link da posaljes..
I da,kad sam vec tu da pitam,Komp mi je masina ali imam jedan problem,graficka mi je 500 ili 600 sta ja znam Mb,ocel moc taj pes s tom grafickom ?
PES2013 traži minimum Radeon HD 5450 512MB što je pristojna grafička pa stoga ako ti je neka slabija od ove ko zna kakva će ti slika biti ....
btw. možeš ovdje provjerit http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
imaš u dropboxu Pro Evolution 2013 pa će ti napisat... (samo Run jva idi poslije tog CAN I RUN IT) i pričekaj koji sekund....

Ima VRAM-a 128, njemu ce da leti.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
to demo radio ?Soni je napisao/la: Meni je na laptopu integrisana pa je k'o mlijeko![]()
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Mislim da sam svima poslao. Ako sam zaboravio nekoga, neka se javi ovdje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da, a i isti su zahtjevi kao i za PES 2012.silenT je napisao/la:to demo radio ?Soni je napisao/la: Meni je na laptopu integrisana pa je k'o mlijeko![]()
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
ajde ljudi posaljite i meni,unaprijed zahvalan 

ljudi jel vama se ovo sporo skida??? kod mene 15 kb/s maximala :S
i meni isto sad,a kad druge igrice skidam bude mi 900 kb/s :Sbsafet je napisao/la:ljudi jel vama se ovo sporo skida??? kod mene 15 kb/s maximala :S
Ma ja šta god otvorim neće mi, najbolje čekat torrente kad će izaći. Šta mislite kad bi to trebalo?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Pa torrente sam i poslao. Brzina je odlična.
- samir_tm87
- Kontakt:
brzina mi je 1.2MB/sec a ovo mi skida 80kb
meni skinulo u 20 minuta... torrenthr u srcu
btw. čuj može na 128MB grafičku... pa zbog čega sam ja onda novi komp uzimo ccc

btw. čuj može na 128MB grafičku... pa zbog čega sam ja onda novi komp uzimo ccc

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
High link na pp
nego skino demo i igram sa onim swiftsharedom i ne znam kako da smanjim lag,da se igrat al mi nije bas nesto(kad se sjetim pes 4 sta sam igro na P III 450mhz i 32 mb rama ko slow motion islo)
nego skino demo i igram sa onim swiftsharedom i ne znam kako da smanjim lag,da se igrat al mi nije bas nesto(kad se sjetim pes 4 sta sam igro na P III 450mhz i 32 mb rama ko slow motion islo)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
pa polahko sta ste navalili nmzete svi odjednom, hajmo sad jedan po jedan 

HZ87
To je integrisana koja koristi 128 video rama, a po potrebi uzima i obicni RAM. Ali to je truba za igrice, ipak je laptop.silenT je napisao/la:meni skinulo u 20 minuta... torrenthr u srcu![]()
btw. čuj može na 128MB grafičku... pa zbog čega sam ja onda novi komp uzimo ccc![]()
Ali radi normalno na 128, cak i FIFA nova moze

A igrao sam i COD MW2 bez problema
Imas li pozivnica za torrenthr, poslao bih ti za demonoid al' su ga ugasili.
Ako treba neka protuusluga nije problem
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.