Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
adi124
-
Kontakt:
Lovac je napisao/la:sukisp je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i Muslimovic

A jake muke neka stavi ,,obatrojicu,,

Kad moze Ragnjo moze i Ciro ha ja.
A odbrana...............

pa ne mogu oni nama dati golova koliko mi njima mozemo zabiti

Ma nas mentalitet je takav, mi kad primimo gol mi psihicki padnemo, a i puno je lakse igrat napadacima i zabijat golove, kad znaju da se ne moraju vracat nazad i bespotrebno trositi snagu samo da bi "vadili" ove obrambene kad pogrijese..
Zato treba da ori "Nedaj se Bosno!"

-
Lovac
-
Kontakt:
adi124 je napisao/la:

Ma ori uvjek, toga ne nedostaje nikad! orilo je u istanbulu..orilo je svugdje gdje je bilo nasih navijaca..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
-
Tarik14
-
Kontakt:
Lovac je napisao/la:adi124 je napisao/la:

Ma ori uvjek, toga ne nedostaje nikad! orilo je u istanbulu..orilo je svugdje gdje je bilo nasih navijaca..
Samo nek ne ore psovke i bice sve uredu!

-
Lovac
-
Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Lovac je napisao/la:adi124 je napisao/la:

Samo nek ne ore psovke i bice sve uredu!

ma ne ore psovke, samo na racun saveza

-
Tarik14
-
Kontakt:
Protiv Estonije u Zenici se orilo : *ebem Sarajevo, BHF **ckice, Gazi Pitare i tako dalje.

-
Lovac
-
Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Protiv Estonije u Zenici se orilo : *ebem Sarajevo, BHF **ckice, Gazi Pitare i tako dalje.

Jest, al vec protiv Armenije je bilo drugacije, nije bilo psovki na racun drugih navijackih grupa itd, valjda su i oni dosli pameti, skontali da igra reprezentacija..
-
Tarik14
-
Kontakt:
Ne razumijem sta bi neki navijaci mogli imati protiv clanova BHF-A.

-
Lovac
-
Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Ne razumijem sta bi neki navijaci mogli imati protiv clanova BHF-A.

Ma to je ispricana prica vec, mislim da je sada situacija puno bolja i da ubuduce nece biti vise nikakavih belaja..
-
Tarik14
-
Kontakt:
Lovac je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ne razumijem sta bi neki navijaci mogli imati protiv clanova BHF-A.

Ma to je ispricana prica vec, mislim da je sada situacija puno bolja i da ubuduce nece biti vise nikakavih belaja..
Nadam se, to nam je najmanje potrebno.

-
e.d.
-
Kontakt:
Pozdrav Raja!
Posto sam na bolovanju i dosadno mi je, a znate kako je, puno se masta tam vam, reko da ja vama napisem ekipu, koju bi ja volio da zaigra u narednim utakmicama kvalifikacija! Spreman sam za napad simpatizera zaboravljenih igraca!
-----------------------------HASAGIC-------------------------------
----------------------------------------------------------------------
BERBEROVIC-----NADAREVIC-------SPAHIC--------------PAPAC
PJANIC--------------------BAJRAMOVIC--------------SALIHOVIC
-----------------------------MISIMOVIC-----------------------------
----------------DZEKO-----------------------MUSLIMOVIC---------
Rezerva:
IBISEVIC
STILIC
MURATOVIC
DAMJANOVIC
VLADAVIC
MRAVAC
-
Lovac
-
Kontakt:
Idealna ekipa po meni u ovom momentu samo jedna mala izmjena..
JAHIC--------------NADAREVIC-------SPAHIC--------------PAPAC
Rezerva:
IBISEVIC
STILIC
MURATOVIC
DAMJANOVIC
VLADAVIC
BERBEROVIC
-
e.d.
-
Kontakt:
Lovac je napisao/la:Idealna ekipa po meni u ovom momentu samo jedna mala izmjena..
Rezerva:
IBISEVIC
STILIC
MURATOVIC
DAMJANOVIC
VLADAVIC
BERBEROVIC
I taj sastav ima svoje...ma da recimo ako se papac stvarno nebi predomislio...umjesto njega ipak ubaciti berberovica i opet je pravo fina ekipica...ili ubaciti damjanovica na stopera a spahica prebaciti na poziciju ljevog beka..mislim da i tu nebi puno fulalo..ali eto..steta sto mi nemozemo praviti sastav

ostaje na showman-u da pravi

-
Lovac
-
Kontakt:
Ma sumnjam da Spahic moze igrat lijevog beka on nam je najsigurniji na mjestu stopera, a posto se papac sigurno nece odazvat po meni bi bilo dobro zamijenit Berberovica i Jahica, znaci Dzemo na svojoj prirodnoj poziciji desnog beka a Jahic na lijevog..
Al opet showman odlucuje..
-
e.d.
-
Kontakt:
Lovac je napisao/la:Ma sumnjam da Spahic moze igrat lijevog beka on nam je najsigurniji na mjestu stopera, a posto se papac sigurno nece odazvat po meni bi bilo dobro zamijenit Berberovica i Jahica, znaci Dzemo na svojoj prirodnoj poziciji desnog beka a Jahic na lijevog..
Al opet showman odlucuje..
ma spaha moze igrati na svakoj poziciji u odbrani..sto drugi recimo nemogu..sto jest jest, spaha je daleko nas najbolji odbranbeni igrac..borben, ima pregled igre i uvijek ostavlja srce na terenu..trebamo biti ponosni snjim i nadati se da nece tako rano okancati karijeru kao sto je uradio jedan hibic...
..al upravu si...spaha bi trebao igrati fiksno stopera, ali et ako nebude druge solucije...mhm..vidjecemo..
-
mone
-
Kontakt:
Lovac je napisao/la:Idealna ekipa po meni u ovom momentu samo jedna mala izmjena..
Rezerva:
IBISEVIC
STILIC
MURATOVIC
DAMJANOVIC
VLADAVIC
BERBEROVIC
ovo je prava postavka. samo sto ciro nikad nece pogotovo u gostima ovako odigrat

-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Jest to po imenima mozda najbolja ekipa ali da bi Pjanic i Misimovic mogli istovremeno igrati treba nam neki drugi sistem. Njih dvojica su previse slicni i krecu se uglavnom na istom djelu terenu. Znaci treba jednog od njih dvojice gurnuti malo prema naprijed a igrati sa jednim pravim spicom i poluspicom (Pjanic ili Misimovic).
Hehe Brazil i Milan imaju slican problem sa Kakom i Ronaldinhom

-
e.d.
-
Kontakt:
calcio je napisao/la:Jest to po imenima mozda najbolja ekipa ali da bi Pjanic i Misimovic mogli istovremeno igrati treba nam neki drugi sistem. Njih dvojica su previse slicni i krecu se uglavnom na istom djelu terenu. Znaci treba jednog od njih dvojice gurnuti malo prema naprijed a igrati sa jednim pravim spicom i poluspicom (Pjanic ili Misimovic).

ma moze mi igrati i na strani za pocetak. ja mislim kad u se to dadne kao zadatak da isto tako pazi na defenzivu, onda ce on odraditi svoj poso...i salihovic ima taj problem sto nevoli defenzivni poso ali ipak trudi se da odradi..****, u nasoj repki je to izgleda najveca mana veznih igraca...salihovic, pjanic, misimovic, ibricic, stilic..to su sve dobri igraci koji nevole bas defenzivu, ali sta je tu je..jos je to mlado..jos ce oni napredovati!
-
zele
-
Kontakt:
ja mislim da ce ta utakmica biti odlucujuca u nasoj grupi ako uspijemo dobiti belgiju 2 mjesto nam se smjesi nadam se da ce to nasi igrac iskoristiti i da cemo napokon uspjeti.
-
sukisp
-
Kontakt:
e.d. je napisao/la:calcio je napisao/la:Jest to po imenima mozda najbolja ekipa ali da bi Pjanic i Misimovic mogli istovremeno igrati treba nam neki drugi sistem. Njih dvojica su previse slicni i krecu se uglavnom na istom djelu terenu. Znaci treba jednog od njih dvojice gurnuti malo prema naprijed a igrati sa jednim pravim spicom i poluspicom (Pjanic ili Misimovic).

ma moze mi igrati i na strani za pocetak. ja mislim kad u se to dadne kao zadatak da isto tako pazi na defenzivu, onda ce on odraditi svoj poso...i salihovic ima taj problem sto nevoli defenzivni poso ali ipak trudi se da odradi..****, u nasoj repki je to izgleda najveca mana veznih igraca...salihovic, pjanic, misimovic, ibricic, stilic..to su sve dobri igraci koji nevole bas defenzivu, ali sta je tu je..jos je to mlado..jos ce oni napredovati!
Nisi u pravu da Salihovic ne voli igrati u defanzivi.
Nego stvar je u tome sto momak za svojih 24 godine i jedno 14,15 godina igranja nikad u defanzivi nije ni igrao.
Nego Ciro pametni se nasao da Hondy zadnju vucu daje a BMW prednju

:
-
E.D
-
Kontakt:
sukisp je napisao/la:e.d. je napisao/la:calcio je napisao/la:Jest to po imenima mozda najbolja ekipa ali da bi Pjanic i Misimovic mogli istovremeno igrati treba nam neki drugi sistem. Njih dvojica su previse slicni i krecu se uglavnom na istom djelu terenu. Znaci treba jednog od njih dvojice gurnuti malo prema naprijed a igrati sa jednim pravim spicom i poluspicom (Pjanic ili Misimovic).

Nisi u pravu da Salihovic ne voli igrati u defanzivi.
Nego stvar je u tome sto momak za svojih 24 godine i jedno 14,15 godina igranja nikad u defanzivi nije ni igrao.
Nego Ciro pametni se nasao da Hondy zadnju vucu daje a BMW prednju

:
Ja mislim da jesam u pravu, pa bil ti volio igrati defenzivnog igraca a godinama igras ofanzivno! nebi reko! ali sta momak da radi, bolje to da igra nego da se ciro napravi pametan i stavi ga na klupu a umjesto njega da igra neki klocic!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.