FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 18 sep 2012, 14:05

ja bi
Nemam pojma zašto ti bi, al' nemoj pričati gluposti, kakve su to priče 5 godina, ti stvarno bezveze pričaš.
Zašto svi misle da je nacionalizam loš, kakve su gluposti pol tribine sda, pol sdp, to u ultra svijettu ne postoji, žestoki ultras je uvjek oporba i najrelevantniji kritičar, on nije mainstream ljevičar, zapravo pravi ULTRAS nipošto nije ljevičar, on kao takav eliminira i nedozvoljava politici da dominira, nipošto.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 14:07

DzoleZeljo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Jos ce ispasti sukob SDA-SDP na tribini :lol: :lol: :lol: .. Previse vi to nesto analizirate.. Problem je u tome sto trenutno nema autoriteta na jugu i to je osnovni razlog.. Sve ostalo su nus pojave toga..
Doduse, jeste jedan od razloga autoritet na tribini, ali ako cemo se po tome voditi, ispade sada da tribina treba voditi klub a ne strucni ljudi za to. Zar ne? Ovo sto govore sukob SDA vs. SDP nije toliko bio primjetan zadnje dvije godine, ali sada je eskaliralo. Meni je stvarno zao sto je ovako, ali treba prihvatiti cinjenice. Ne treba bjezati od realnosti, jer ako bjezimo nikada problem necemo rijesiti. Na ovo sve je dodan jos biber pod nazivom "rekonstrukcija stadiona Grbavica", sto je dovelo do jos vecih problema, koji jos traju.

Napisa covjek iznad da je i iz SNSD-a neka je, ali samo neka voli Zelju. Ja bi iskreno volio da je tako, da ova teorijska prica prolazi u praksi, ali zaista nije tako. Vecina ovih stu su u klubu je direktno radi svojih nekih interesa, naravno, imamo mi pravih istinskih prvestveno Zeljovaca, ali ih je malo... ;)
U fokusu su ti problemi na tribini dok su sto se kluba tice problemi uobicajeni i s njima kubure svi klubovi u ligi odkad ona postoji..
BUDI ŽELJO !!!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 sep 2012, 14:08

Sve ja kontam,al te ultra furke ukopase naseg Zelju.**** ti ultre,mege i gige.kakvog mi haira imamo od njih.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 18 sep 2012, 14:13

champions1921 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Sve zaboravim pitati navijače Brankovićevog, Behmenovog, Gojerovog radničkog kluba kakvi su ono likovi na listama za izbore, pa čitava vam uprava viri sa plakata, još na njima pod okriljem stranke piše direktor NK Željeničar, i još me Gušo iznenadi pravo da je na listama :lol: :lol: realno to je nedopustivo, posebno ima kluba uz ime stranke na plakati, NEVJEROVATNO, kontradiktorni ste :o
Ti ces kao da gledam Dzelu zaokruziti :lol: :lol:
Nije problem ali i Biscevic sa boka i Guso na golu se nameću :lol:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 sep 2012, 14:23

Zna li neko u koliko je trening danas ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 14:25

ZZtop10 je napisao/la:Zna li neko u koliko je trening danas ?
Otisli nasi u Jajce prije nekih sat vremena..
BUDI ŽELJO !!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 18 sep 2012, 14:35

lazio je inace cisto fasisticki klub bio i ostao oduvijek i sva ova mala djecurlija/studentici se pale na njih jer su i oni cisto agresivni i zahvaljujuci tome ovakve stvari prolaze

slazem se da je ovo najgora garnitura navijaca u 90 godina, sve samo ne klub! to im je moto

DelBoy
Kontakt:

Post Postao/la DelBoy » 18 sep 2012, 14:39

England je napisao/la:
ja bi
Nemam pojma zašto ti bi, al' nemoj pričati gluposti, kakve su to priče 5 godina, ti stvarno bezveze pričaš.
Zašto svi misle da je nacionalizam loš, kakve su gluposti pol tribine sda, pol sdp, to u ultra svijettu ne postoji, žestoki ultras je uvjek oporba i najrelevantniji kritičar, on nije mainstream ljevičar, zapravo pravi ULTRAS nipošto nije ljevičar, on kao takav eliminira i nedozvoljava politici da dominira, nipošto.
Ako već repliciras na nesto onda se i potrudi da prvo savladas materiju. Ako je ultras uvijek oporba, ako nije mainstream ljevičar i ne dozvoljava politici da dominira onda je ULTRAS=ANARHIST. Jedino anarhizam zadovoljava sve ove tvoje kriterije koje si nabrojao a znamo čemu anarhizam vodi. Uostalom i kroz istoriju Ultra ljevičari se nikada nisu distancirali od anarhizma. ;) .
Kako je krenula Osnovna i Srednja škola vidim da je "ULTRASA" vrlo malo ostalo na ovom forumu, prema tome djeco hvatajte se gumica i olovki a ultrase ostavite profesorima ;)

P.S. Da ne bude zabune, stari sam navijač sa Juga a dedo mi je imao kuću iza sjeverne tribine, pogodite koje godine.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 sep 2012, 15:43

DelBoy je napisao/la:
England je napisao/la:
ja bi
Ako već repliciras na nesto onda se i potrudi da prvo savladas materiju. Ako je ultras uvijek oporba, ako nije mainstream ljevičar i ne dozvoljava politici da dominira onda je ULTRAS=ANARHIST. Jedino anarhizam zadovoljava sve ove tvoje kriterije koje si nabrojao a znamo čemu anarhizam vodi. Uostalom i kroz istoriju Ultra ljevičari se nikada nisu distancirali od anarhizma. ;) .
Kako je krenula Osnovna i Srednja škola vidim da je "ULTRASA" vrlo malo ostalo na ovom forumu, prema tome djeco hvatajte se gumica i olovki a ultrase ostavite profesorima ;)

P.S. Da ne bude zabune, stari sam navijač sa Juga a dedo mi je imao kuću iza sjeverne tribine, pogodite koje godine.
A to za gumice si zajeba.o , čak si mislio ispasti i duhovit, tj.određivati 'ko što može pisati, a ako ja ne poznajem materiju ti definitivno pojma nemaš o terminologiji .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 sep 2012, 16:19

Ljudi ako niste znali sutra je utakmica
NO PYRO NO PARTY

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 18 sep 2012, 16:34

Za ove upucenije..
Ako ce se Grbavica graditi po sistemu sjevera, dali to znaci da ce Jug biti isti kao sjever, tribina 3 metra iza gola ?
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 sep 2012, 16:38

Direkt je napisao/la:Za ove upucenije..
Ako ce se Grbavica graditi po sistemu sjevera, dali to znaci da ce Jug biti isti kao sjever, tribina 3 metra iza gola ?
pa ako ce se graditi ikako i ako ce se graditi ko sjever, onda je logicno da se spusti dole do terena, ko bilino polje nesto slicno
Za zivot cijeli!

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 18 sep 2012, 16:45

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Direkt je napisao/la:Za ove upucenije..
pa ako ce se graditi ikako i ako ce se graditi ko sjever, onda je logicno da se spusti dole do terena, ko bilino polje nesto slicno
E niđe vezee.. Ma neka ga samo pokriju ovakvog kakav je. :D
Volimo tebe..

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 18 sep 2012, 16:58

Paranoja je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:
lopta je napisao/la:pricali ste za TICU , tica ovakav onakav al je bio autoritet sad nam treba jedan takav a doce ABD, ova zabrana nevodi nicemu samo jos veci belaji mogu bit pogotovo za derbi !
da je sve rega, rekli bi Tica mafijaš, šiptar, što će nam on na Jugu, onda bi se vrtilo ime ćelinog sina i tako sve opet, začarani krug.. na ovom pdf-u ima dosta forumaša koji stalno pišu fine i konstruktivne postove koje jako cijenim i sve pratim, al' isto tako ima i hibrida poput ovog @Paranoje. Ovo je čisto navijački debili jedni, osim ako se prvo SDP, SDA, SNSD i ostale stranke nisu prvo pojavile na ostrvu kod kraljice, pa u Italiji i slično. Manite se šuplje priče da ovo ima bilo kakve veze sa izborima, ovo je čisto navijački i apsolutno je super odrađeno bez neke direktne štete na račun kluba ;)
Glupko, prije nego pocnes mene stavljati u svoj post. Onda bi bilo lijepo da ga procitas i da se ti ne pravis hibrid. Ko je napisao da ovo u Mostaru ima veze s strankama, niko. Zato ne lupetaj molim te. Rekao sam relacija klub - navijaci. Nemoj se praviti pametan ako nemas pojma.
Ja vidim samo tebe Allaha mi ;)
Direkt je napisao/la:Jao ne mogu vjerovati kakvih idola ima na ovom forumu. Kakve veze politika ima sa navijackim desavanjima, kakve veze ima je.beni hdz i je.beni sda sa svim ovim. I ne kontam zasto vam je cudno da su nasi otisli dole ranije. Ne idu svi organizovano. Sta vam je ba..
Ti si pravi cirkusant, kako mi nece biti cudno, haj da je 5-10 momaka, nego 50 i to niko da ih ne vidi, i odma fol demoliraju pub, pa sta ti je, jesi dobar?
Jah ba, da ne zaboravim, sta ono ti rece neki dan?
Zadnja izmjena: Direkt, dana/u 18 sep 2012, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Volimo tebe..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 sep 2012, 17:07

@Paranoja, sapra nas na ruke živ bio, odmori malo.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 18 sep 2012, 17:11

[youtube][/youtube]
Svako normalan udje na yt, pusti neku pjesmu za dernek i slusa.. Jesam li ja jedini koji po citav dan slusa ovo ma sta god radio na racunaru :D ?
Zadnja izmjena: Amar_TM87, dana/u 18 sep 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 sep 2012, 18:24

Direkt je napisao/la:
Direkt je napisao/la:Jao ne mogu vjerovati kakvih idola ima na ovom forumu. Kakve veze politika ima sa navijackim desavanjima, kakve veze ima je.beni hdz i je.beni sda sa svim ovim. I ne kontam zasto vam je cudno da su nasi otisli dole ranije. Ne idu svi organizovano. Sta vam je ba..
Ti si pravi cirkusant, kako mi nece biti cudno, haj da je 5-10 momaka, nego 50 i to niko da ih ne vidi, i odma fol demoliraju pub, pa sta ti je, jesi dobar?
Jah ba, da ne zaboravim, sta ono ti rece neki dan?
Zayeb'o se
Za zivot cijeli!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 18:35

@Amar_TM87
Bilo bi predobro ovu pjesmu snimiti u kakvom studiu.. U navijackom fazonu, samo uz ovaj ritam i bubnjeve pa da je pjevamo pred pocetak svake tekme..
BUDI ŽELJO !!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 18 sep 2012, 19:41

Amar_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svako normalan udje na yt, pusti neku pjesmu za dernek i slusa.. Jesam li ja jedini koji po citav dan slusa ovo ma sta god radio na racunaru :D ?
Nisi jedni :) Majke mi mile prvo sta uradim jeste pustim pjesmu. Vjerujte mi ova pjesma mnogo Jugu moze dat!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 18 sep 2012, 20:02

Ultras1921 je napisao/la:
Amar_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nisi jedni :) Majke mi mile prvo sta uradim jeste pustim pjesmu. Vjerujte mi ova pjesma mnogo Jugu moze dat!
EDIT:slika Najjaci
btw jako sam zadovoljan radom stranice, momci sve slikaju ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Blackwargreymon, edinedin, MrkiMedo, WeekendOffender, zeljovolimte i 72 gosta.