@schweinsteiger ma znam inace ih zaustavljam ali kada prode to me iznervira a onda vjerovatno i sam znas da nema nikakve igre kad si nervozan

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Hvala na odgovoru.10DelPiero je napisao/la:Nece FIFA prije izaci, ovaj PES je trebao izaci poslije FIFE kao i svaki dosada ali konkurencija jaca i dosta vise ljudi prelazi na FIFU pa su odlucili da ih sa ovime preduhitre.
@schweinsteiger ma znam inace ih zaustavljam ali kada prode to me iznervira a onda vjerovatno i sam znas da nema nikakve igre kad si nervozan
Neka neka do prije 3-4 godine bi ti bio PES ovisnik ali opet ce doci sve na svoje pa ces za godinu-dvije pisati 'ta ce FIFAOxygen je napisao/la:'ta će PES ba?![]()
To je to.nanek je napisao/la:Po meni nikad fifa nije bila bolja od pesa, niti ce ikada biti. Al opet o ukusima ne valja raspravljati.
Al opet kad uzmem onu fifu i vidim kakve sve mozes fazone raditi ko na street nekom socceru.Meni dovoljno da ugasim.
Svakako poslije izlazi krajem septembra citao sam oko 30 tog.DevilS je napisao/la:Ljudi ja sam gore u navedenom postu napisao za fifu menager 2013, a ne fifu mislim mozda vi sad onako pricate o fifi da ne bude da sam ja sta pogrijesio.![]()
Ovim zavrsava sva diskusijaM4kaveli je napisao/la:To je to.nanek je napisao/la:Po meni nikad fifa nije bila bolja od pesa, niti ce ikada biti. Al opet o ukusima ne valja raspravljati.
Al opet kad uzmem onu fifu i vidim kakve sve mozes fazone raditi ko na street nekom socceru.Meni dovoljno da ugasim.
10DelPiero je napisao/la:Nece FIFA prije izaci, ovaj PES je trebao izaci poslije FIFE kao i svaki dosada ali konkurencija jaca i dosta vise ljudi prelazi na FIFU pa su odlucili da ih sa ovime preduhitre.
20.9. izlazi na Europsko trziste za PS 3,Xbox i PC,a sutradan za UKGaziHusrevbeg je napisao/la:E ovo je super vijest.
Hoće li odmah doći i na europsko tržište ili ćemo morati čekati?
Fkt ili me furas?High je napisao/la:Evo skida se PES 13.
Hvala brate, ides li vcs na Kosevo?High je napisao/la:Ne, evo ti link preko PP.
Zavisi inace to traje dugo kad se skida koliko zauzima jel kao i svi ostali 6G?High je napisao/la:Nema na čemu, sitnica. Naravno, valjda zbog PES-a neću zakasniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.