nadam se da im se nece desavati povrede kljucnih igracaBigBigBang je napisao/la:PSG pravi odlican posao, posto ce FFP imati puno rupa dobro je da na sceni ima novih igraca koji su spremni kesirati kao ovi velikani sto su uz pomoc kesa i postali velikani. Smijesni su ovi sto tvrde da je PSG los, oni se tek uigravaju a sezona tek pocelastrasan tim ce to biti, pogotovo u drugom dijelu sezone.
Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Paris Saint-Germain FC
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Nakon ove zadnje utakmice nema više dvojbi. Ovoj ekipi samo treba vremena.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Ibra košta "Svece" 72 miliona godišnje?
Zlatan Ibrahimović je svakako najveće pojačanje PSŽ-a u letnjem prelaznom roku, ali i najskuplje.
Šveđanin trenutno zarađuje 18 miliona evra neto po sezoni, a da bi bivši igrač Milana primio tu svotu novca Parižani moraju da potroše 72 miliona godišnje.
Naime, prema pisanju EcoDiario.es-a čelnici PSŽ-a moraju da plate porez od čak 75% na zaradu fudbalera.
Još jedan bivši igrač Milana Tijago Silva trebalo bi da košta oko 34 miliona godišnje pariski klub.
Ali, dok iz zemlje izbija nafta, za Parižane nema zime...
Znaci oni ce za njega da placaju porez
Zlatan Ibrahimović je svakako najveće pojačanje PSŽ-a u letnjem prelaznom roku, ali i najskuplje.
Šveđanin trenutno zarađuje 18 miliona evra neto po sezoni, a da bi bivši igrač Milana primio tu svotu novca Parižani moraju da potroše 72 miliona godišnje.
Naime, prema pisanju EcoDiario.es-a čelnici PSŽ-a moraju da plate porez od čak 75% na zaradu fudbalera.
Još jedan bivši igrač Milana Tijago Silva trebalo bi da košta oko 34 miliona godišnje pariski klub.
Ali, dok iz zemlje izbija nafta, za Parižane nema zime...
Znaci oni ce za njega da placaju porez
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- LarryDavid
- Kontakt:
ma to niko ziv ne zna...ja bi volio da budu jaki radi interesantnije LP, ali real je imao galaktikose pa se nisu bas proslaviliPauleta je napisao/la:Nakon ove zadnje utakmice nema više dvojbi. Ovoj ekipi samo treba vremena.
Vidjeti ćemo. Sve je do trenera. Hoće li dobiti dovoljno vremena i hoće li uspjeti posložiti ekipu bez pritisaka? Hoće li znati obuzdati zvijezde i zvjezdice...LarryDavid je napisao/la:ma to niko ziv ne zna...ja bi volio da budu jaki radi interesantnije LP, ali real je imao galaktikose pa se nisu bas proslaviliPauleta je napisao/la:Nakon ove zadnje utakmice nema više dvojbi. Ovoj ekipi samo treba vremena.
Ako ih Ancelloti ne poslozi i neobuzda zvijezde nece niko. Mozda Mourinho.Pauleta je napisao/la:Vidjeti ćemo. Sve je do trenera. Hoće li dobiti dovoljno vremena i hoće li uspjeti posložiti ekipu bez pritisaka? Hoće li znati obuzdati zvijezde i zvjezdice...LarryDavid je napisao/la:ma to niko ziv ne zna...ja bi volio da budu jaki radi interesantnije LP, ali real je imao galaktikose pa se nisu bas proslaviliPauleta je napisao/la:Nakon ove zadnje utakmice nema više dvojbi. Ovoj ekipi samo treba vremena.
Per aspera ad astra!
Pogodat Pastorea za 1:0 PSG-Toulouse
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za sad 1:0 PSG dominira nadam se da ce na kraju slaviti.. hahahahha gdje su sad oni provokatori,nesto smo se usutili 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Protiv nevjrovatnog i strasnog Toulousea
Nema sta
Svaka cast
Nema sta
Svaka cast

Visca el Barça ! Mes que un club !
Nema na cemu, da gube sad bi se vas 50 nabilo na ovoj temi da provociraju,sad smeta i kad vode protiv Tuluza,Boze dragii ccc
Ako pogledas koliko su novaca potrosili,morali bi svaku utakmicu sa lahkocom rjesavati.A koliko vidim njima trenutno neide bas najbolje 1 pobjeda i 3 nerijesene.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Danas nema laganog protivnika,tako da je ekipi i potrebno da se uigra
cudi me da nisu neki napisali kako za ovih par kola nije osvojena titula
jbg druga pobjeda se blizi samo polako,ima jos do kraja prvenstva..

Ne mozes tako gledat yebiga. Neko ti da momcad sa 5,6 novih igraca, vrhunskih igraca i svi oni zele biti glavne violine. Niko od njih ne poznaje okruzenje i logicno je da treba malo vremena da se ljudi uigraju. Ne mozes to tako grubo posmatrati, imali su Queiroz, Luxemburgo, Lopez Caro i ostali treneri Reala u dobu galacticosa momcad od 500 miliona pa im to nije mnogo pomoglo. Treba stvoriti koheziju u momcadi, za to treba malo vremena, a strucnjak kao sto je Ancelotti ce to uraditi u najkracem mogucem roku, siguran sam.DesimaL je napisao/la:Ako pogledas koliko su novaca potrosili,morali bi svaku utakmicu sa lahkocom rjesavati.A koliko vidim njima trenutno neide bas najbolje 1 pobjeda i 3 nerijesene.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ibra za 2:0
polako privesti tekmu kraju ..

[youtube][/youtube]
- LarryDavid
- Kontakt:
tako je , a najbolji primjer za to su Mancini i City...onda gledaj Reala i Mourinha...vec je dvije godine tu ima mozda i najbolju ekipu i igraca a opet ima losiji start ove sezone od ancelotijaD10S je napisao/la:Ne mozes tako gledat yebiga. Neko ti da momcad sa 5,6 novih igraca, vrhunskih igraca i svi oni zele biti glavne violine. Niko od njih ne poznaje okruzenje i logicno je da treba malo vremena da se ljudi uigraju. Ne mozes to tako grubo posmatrati, imali su Queiroz, Luxemburgo, Lopez Caro i ostali treneri Reala u dobu galacticosa momcad od 500 miliona pa im to nije mnogo pomoglo. Treba stvoriti koheziju u momcadi, za to treba malo vremena, a strucnjak kao sto je Ancelotti ce to uraditi u najkracem mogucem roku, siguran sam.DesimaL je napisao/la:Ako pogledas koliko su novaca potrosili,morali bi svaku utakmicu sa lahkocom rjesavati.A koliko vidim njima trenutno neide bas najbolje 1 pobjeda i 3 nerijesene.
Mislim da slijedi totalna dominacija u Francuskoj. Do kraja polusezone uigravanje, a na proljeće gaženje.
Veceras prvi mec lige prvaka protiv Dinama iz Kijeva,ocekujem tri boda

Oni koliko su para ulozili trebali su do sad titulu osvojitiPauleta je napisao/la:Mislim da slijedi totalna dominacija u Francuskoj. Do kraja polusezone uigravanje, a na proljeće gaženje.

Zna li neko da li igra Thiago Silva?
I ja ocekujem 3 boda, naravno. Medjutim, u PSG je samo par igraca koji su do sada igrali CL, vecana njih prvi put igra CL sto bi mogao biti problem.
I ja ocekujem 3 boda, naravno. Medjutim, u PSG je samo par igraca koji su do sada igrali CL, vecana njih prvi put igra CL sto bi mogao biti problem.
Per aspera ad astra!
hahaha ma polako. Duga je sezona. Ono što je važno, sve ih je ljepše gledati kako igraju, tj igra se popravlja.harry_90 je napisao/la:Veceras prvi mec lige prvaka protiv Dinama iz Kijeva,ocekujem tri boda![]()
Oni koliko su para ulozili trebali su do sad titulu osvojitiPauleta je napisao/la:Mislim da slijedi totalna dominacija u Francuskoj. Do kraja polusezone uigravanje, a na proljeće gaženje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.