FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 12:53

DevilS je napisao/la: Sta to fali Manchesterima ja navijam za United i sta bi sad trebao pojasni , ja imam 23 godine. :roll:
Samo mi konkretno odgovori, momak voli taj avatar i sta mi mozemo tu sad??, ode ovo u off topic ja vise necu pisati ista nevezano jer je ovo tema FKŽ.
Ti ako imas vise od 15 u velikom si problemu.. Vjerovatno ste od onih sto oci kopaju jedni drugima radi barce,reala i ostalih.. Izvini ali ja to ne mogu shvatiti..

SAMO ZELJO :!: :!:

@pile
Jos ovi laziali sa sjevera navijaju :lol: :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 sep 2012, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 sep 2012, 12:54

Da li ima na netu snimak Zeljo-Leotar na Kosevu cini mi se 2003 godine ?

Koji bi merak bio da se nova pjesma o Džildi otpjeva na tribini slijedecu tekmu :) lagano isprintat na papire i ozezi :D
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 18 sep 2012, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 12:55

champions1921 je napisao/la:
DevilS je napisao/la: Sta to fali Manchesterima ja navijam za United i sta bi sad trebao pojasni , ja imam 23 godine. :roll:
Samo mi konkretno odgovori, momak voli taj avatar i sta mi mozemo tu sad??, ode ovo u off topic ja vise necu pisati ista nevezano jer je ovo tema FKŽ.
Ti ako imas vise od 15 u velikom si problemu.. Vjerovatno ste od onih sto oci kopaju jedni drugima radi barce,reala i ostalih.. Izvini ali ja to ne mogu shvatiti..

SAMO ZELJO :!: :!:
Pa koliko sam gore napisao da imam? :lol:
Nisam od onih sto oci kopaju ali volim taj klub najvise poslije FKS naravno i haj odo vise posto ovo ode u p.m..(off) ;)
Samo ti voli svog zelju nemam ja nista protiv toga.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 12:58

DevilS je napisao/la: Pa koliko sam gore napisao da imam? :lol:
Nisam od onih sto oci kopaju ali volim taj klub najvise poslije FKS naravno i haj odo vise posto ovo ode u p.m..(off) ;)
Nemam ni ja nista protiv da navijas za ManUtd.. Samo mi je malo cudno i ne vidim neku svrhu toga..
BUDI ŽELJO !!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 13:00

champions1921 je napisao/la:
DevilS je napisao/la: Pa koliko sam gore napisao da imam? :lol:
Nemam ni ja nista protiv da navijas za ManUtd.. Samo mi je malo cudno i ne vidim neku svrhu toga..
Ali poslije FKS naglasio sam fino, meni nije cudno ovdje ima kako se nevaram i klub Man.Utd na forumu i sta ih ima tamo sta ces to mi je sporedna stvar poslije FKS. :D

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 18 sep 2012, 13:00

Navijati NE simpatisati ok moze! Postoji razlika izmedju ta dva pojma!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 18 sep 2012, 13:02

HannahMontana je napisao/la:Navijati NE simpatisati ok moze! Postoji razlika izmedju ta dva pojma!
Pa da kolega upravo tako hvala sto si naglasio sta bi ja bez svoje bordo brace, nego idemo li vcs aBd na Kosevo iako nije tema FKS? :D

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 18 sep 2012, 13:23

Jedina utakmica sto vrijedi u ovoj ligi je derbi i opet nece biti raje.
Zabrana !
http://****.ba/vijest/43190" onclick="window.open(this.href);return false;
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 18 sep 2012, 13:30

misljenja sam da mi SADA nemamo pravo da pametujemo drugima o incidentima... do prije godinu dana i utakmice sa hajdukom, mi smo bili najbolja i najorganizovanija navijacka skupina u bih a sada smo svedeni zbog 50-100 ljudi na ivinu ponora... iskreno, mi smo krivi, trebali smo se suprostaviti provokacijama drugih navijaca na jedan ljudski i human nacin, a ne spustati se na njihov nivo... dobro mi znamo da ce navijaci nekh klubova velicati ratne zlocince na svakoj utakmici i pjevati pjesme koje nisu dostojne da se ni spomene, ili nositi zastave na stadione ciji nisu pripadnici... ali ko smo mi da im palimo zastave? ili da odgovaramo na isti nacin kao sto oni rade?

zeljo je prije 5 godina imao 10 puta bolje navijace nego sada... sada ih vise i nemamo, sve dok ne ocistimo gov.na sa tribine nase... do 2008. sam bio redovan medju manijacima, i NIKAD nismo navijali kao sto sada grupica balavaca navija... meni je zao zbog toga, ali eto nam prilike da se ocistimo takivh "navijaca" ili cemo biti vazda etiketirani u rangu sa lesinarima, ultrasima, skriparima i svih drugih navijaca koji propagiraju nacionalizam...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 18 sep 2012, 13:30

I treba ja bi na 5 godina zabranio odlaske na gostovanja, sve su naši nazovi navijači i zakuhali da do ovog dođe, najveće su zlo trenutno u BiH treba biti pošten pa to priznati.
Majstor Karatea

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 sep 2012, 13:41

Nikica je napisao/la:I treba ja bi na 5 godina zabranio odlaske na gostovanja, sve su naši nazovi navijači i zakuhali da do ovog dođe, najveće su zlo trenutno u BiH treba biti pošten pa to priznati.
Oprosti Nikice, ali po tebi ispade da je najbolje uzeti pistolj i sebi u glavu pucati (tocnije, da se rijesimo svih problema). Pa ne moze to tako, jbg. To za mene nisu navijaci, vec su najpodobnije osobe za manipulisanje. Vidjet cemo kako ce istraka proci, je ja iskreno ocekujem imena svih uhapsenih u javnosti. Treba raditi na tome, a ne povlaciti se u sebe i padati u depresiju. ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 13:45

Nikica je napisao/la:I treba ja bi na 5 godina zabranio odlaske na gostovanja, sve su naši nazovi navijači i zakuhali da do ovog dođe, najveće su zlo trenutno u BiH treba biti pošten pa to priznati.
Kakvo "zlo" hudnice :?: :?: Ti sve vise licis na navijaca nekog rivalskog kluba jer pretjerujes u gotovo svakom postu.. Biraj malo rijeci ili idi navijaj za Olimpik.. Vukovi su izgleda po tvojoj mjeri..

Belaj koji se napravio u mostaru se moze napraviti i sa zabranom.. Takodjer se sve ove kazne koje smo dobili kuci dobijaju i sa zabranom.. Zabrana je odraz nemoci saveza.. Nisu sposobni nista konkretno napraviti pa udaraju zabrane..

@DzoleZeljo
Sta mu tepas.. Vidis da nije udure..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 sep 2012, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 18 sep 2012, 13:47

DzoleZeljo je napisao/la:
Oprosti Nikice, ali po tebi ispade da je najbolje uzeti pistolj i sebi u glavu pucati (tocnije, da se rijesimo svih problema). Pa ne moze to tako, jbg. To za mene nisu navijaci, vec su najpodobnije osobe za manipulisanje. Vidjet cemo kako ce istraka proci, je ja iskreno ocekujem imena svih uhapsenih u javnosti. Treba raditi na tome, a ne povlaciti se u sebe i padati u depresiju. ;)
Najgore je sto ce sad ovih 50 ljuda namjerno praviti probleme na domacim tekmama, jer ih je klub optuzio i ne zeli. Pa sad je veliki problem na relaciji klub - navijaci, jer pola navijaca sda a u klubu ima dosta sdp. Sad se to sve zakuhalo pred izbore, meni je samo tu zao igraca i Osima koji ce ako se ovako nastavi dici ruku od svega. Jer nema svrhe a niko nece da se svada s 50 kretana i udruzenjem.
Najgora garnitura navijaca u posljednih 90 godina. Lose da ne moze losije.
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 18 sep 2012, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 18 sep 2012, 13:51

Paranoja je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
Najgore je sto ce sad ovih 50 ljuda namjerno praviti probleme na domacim tekmama, jer ih je klub optuzio i ne zeli. Pa je sad veliki problem na relaciji klub - navijaci, jer pola navijaca sda a u klubu ima dosta sdp. Sad se to sve zakuhalo pred izbore, meni je samo tu zao igraca i Osima koji ce ako se ovako nastavi dici ruku od svega. Jer nema svrhe a niko nece da se svada s 50 kretana i udruzenjem.
Najgora garnitura navijaca u posljednih 90 godina. Lose da ne moze losije.
jel bitno za koga glasas? mozes biti i snsdovac ako zelis... samo voli zelju... ali ako je rjesenje to da se rjesimo tih ljudi koji ruse nas klub onda treba izaci u javnost sa imenima i prezimenima i zabraniti iz dozivotno ulaz na grbavicu... tacka!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 18 sep 2012, 13:52

Sada je bitno. Jer Dautbasic je u svadi s navijacima a ovi su teski debili i to ti je to.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 13:53

Jos ce ispasti sukob SDA-SDP na tribini :lol: :lol: :lol: .. Previse vi to nesto analizirate.. Problem je u tome sto trenutno nema autoriteta na jugu i to je osnovni razlog.. Sve ostalo su nus pojave toga.. "Kad macke nema misevi kolo vode"..
BUDI ŽELJO !!!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 18 sep 2012, 14:00

Sve zaboravim pitati navijače Brankovićevog, Behmenovog, Gojerovog radničkog kluba kakvi su ono likovi na listama za izbore, pa čitava vam uprava viri sa plakata, još na njima pod okriljem stranke piše direktor NK Željeničar, i još me Gušo iznenadi pravo da je na listama :lol: :lol: realno to je nedopustivo, posebno ima kluba uz ime stranke na plakati, NEVJEROVATNO, kontradiktorni ste :o

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 sep 2012, 14:00

champions1921 je napisao/la:Jos ce ispasti sukob SDA-SDP na tribini :lol: :lol: :lol: .. Previse vi to nesto analizirate.. Problem je u tome sto trenutno nema autoriteta na jugu i to je osnovni razlog.. Sve ostalo su nus pojave toga..
Doduse, jeste jedan od razloga autoritet na tribini, ali ako cemo se po tome voditi, ispade sada da tribina treba voditi klub a ne strucni ljudi za to. Zar ne? Ovo sto govore sukob SDA vs. SDP nije toliko bio primjetan zadnje dvije godine, ali sada je eskaliralo. Meni je stvarno zao sto je ovako, ali treba prihvatiti cinjenice. Ne treba bjezati od realnosti, jer ako bjezimo nikada problem necemo rijesiti. Na ovo sve je dodan jos biber pod nazivom "rekonstrukcija stadiona Grbavica", sto je dovelo do jos vecih problema, koji jos traju.

Napisa covjek iznad da je i iz SNSD-a neka je, ali samo neka voli Zelju. Ja bi iskreno volio da je tako, da ova teorijska prica prolazi u praksi, ali zaista nije tako. Vecina ovih stu su u klubu je direktno radi svojih nekih interesa, naravno, imamo mi pravih istinskih prvestveno Zeljovaca, ali ih je malo... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 18 sep 2012, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 sep 2012, 14:01

Šampion imaš pravo..na Jugu treba da se pomoli lik da onu djecu postroji.Ono je anarhija,radi svako po svom cejfu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 sep 2012, 14:03

Batistuta je napisao/la:Sve zaboravim pitati navijače Brankovićevog, Behmenovog, Gojerovog radničkog kluba kakvi su ono likovi na listama za izbore, pa čitava vam uprava viri sa plakata, još na njima pod okriljem stranke piše direktor NK Željeničar, i još me Gušo iznenadi pravo da je na listama :lol: :lol: realno to je nedopustivo, posebno ima kluba uz ime stranke na plakati, NEVJEROVATNO, kontradiktorni ste :o
Ti ces kao da gledam Dzelu zaokruziti :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B i 24 gosta.