Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sve navijačke grupe u BiH su manje više jednake po izlivu nacionalizma na tribini,i ništa se puno ne razlikuju oni u Sarajevu od onih u I.Sarajevu,B.Luci ili Mostaru,Širokom Brijegu.A dokaz za to su zadnji ispadi navijača.Samo treba kazne pooštriti i to je to.Elegant je napisao/la:Bijeljinacity je napisao/la:
Zalosno ko nama prica o fasizmu i negom "zaboravljanju" ...
Želiš čuti šta ste krivi?DevilS je napisao/la:Glupppp potez sta smo mi krivi normalni navijaci npr:HZ, pa da sad ne mogu ici na gostovanja radi debila mrtvih???![]()
![]()
![]()
Halo bolan sta smo mi uradili sjecas li se kad smo zadnji put nesto mi uradili??, nemoj bgt ti mi pricati o necemu.samoradnik je napisao/la:Želiš čuti šta ste krivi?DevilS je napisao/la:Glupppp potez sta smo mi krivi normalni navijaci npr:HZ, pa da sad ne mogu ici na gostovanja radi debila mrtvih???![]()
![]()
![]()
Nemojmo cvjećke praviti ni od koga....
Očekivan potez,ali i potez koji će još više unazaditi samo takmičenje,uticati na posjetu,koja je ionako slabašna,a slobodno se može reći i poprilično sigurno da ovakve i slične akcije Komiteta zapravo govore o nesposobnosti i nemoći istog... Problemi se ne rješavaju na ovakav način,niti će donijeti krajnji mir na tribinama.... Apsolutno ovim činom se i evidentno može reći da je Komitet bacio rukavicu pred huliganima i pokazao svu svoju nemoć,dao njima na značaju i pokazao strah.
Kakvi bolan balvani???, ja nisam licno da se neredi ikako desevaju i itekako sam protiv toga.kralj_je_mrtav je napisao/la:Prva dva kola ce na derbijima posjeta manja biti za nekih u prosjeku 100 huligana, a onda se ocekuje povratak normalnih na tribine, dakle posjete ce biti mnogo veca, ukoliko se ova odluka ozvanici. Jos nista nije zvanicno, mnogo je balvana koji iz samo sebi znanih razloga i u ovom trenutku lobiraju da se neredi nastave, odnosno da se zabrana ne usvoji.
Bijeljinacity je napisao/la:@ANTIFA
Iskreno meni se vise svidja atmosfera iz Engleske gdje su porodice na istoku i zapadu a kopovi sjever i jug,i svi gledaju fudbal,jedu ,piju navijaju i kuci,a ne ko kod nas navijacke grupe umislile da se fudbal igra samo zbog njih.A sto se tice broja gledalaca ,dobar dio ljudi ne ide na stadion zbog huliganizma i ostalih problema ,ali vjerovatno je najveci problem kvalitet fudbala i stela liga.
Sjećam se svega,dovoljno sam mator za takvo što.DevilS je napisao/la:Halo bolan sta smo mi uradili sjecas li se kad smo zadnji put nesto mi uradili??, nemoj bgt ti mi pricati o necemu.samoradnik je napisao/la:Želiš čuti šta ste krivi?DevilS je napisao/la:Glupppp potez sta smo mi krivi normalni navijaci npr:HZ, pa da sad ne mogu ici na gostovanja radi debila mrtvih???![]()
![]()
![]()
Nemojmo cvjećke praviti ni od koga....
Očekivan potez,ali i potez koji će još više unazaditi samo takmičenje,uticati na posjetu,koja je ionako slabašna,a slobodno se može reći i poprilično sigurno da ovakve i slične akcije Komiteta zapravo govore o nesposobnosti i nemoći istog... Problemi se ne rješavaju na ovakav način,niti će donijeti krajnji mir na tribinama.... Apsolutno ovim činom se i evidentno može reći da je Komitet bacio rukavicu pred huliganima i pokazao svu svoju nemoć,dao njima na značaju i pokazao strah.
Moj stav i dalje je da je ovo glupo jer nisu krivi drugi navijaci i sad ispastamo radi drugih.
Vidimo se u Bijeljini u zadnjem kolu da na miru gledamo utakmicu!!!DevilS je napisao/la:@samoradnik i ja sam dovoljno star da vidim sta se desava i dokle ce ovako ici samo me zanima, a ja svakako cu naci vrijeme i nacin kako cu ici i gledati svoj klub.
U bijeljinu da dolazim ma joj nebi ja nesto tamo jednom sam dolazio poslom u Banja-Luku daleko drug pravo, tamo mi nije nesto sigurno.Bijeljinacity je napisao/la:Vidimo se u Bijeljini u zadnjem kolu da na miru gledamo utakmicu!!!DevilS je napisao/la:@samoradnik i ja sam dovoljno star da vidim sta se desava i dokle ce ovako ici samo me zanima, a ja svakako cu naci vrijeme i nacin kako cu ici i gledati svoj klub.
Postoji i zatvor pa bi huligani mogli i tamo ?! Da tamo furaju Green Street 2 ?Mancini je napisao/la:Komitet za ublehe ne radi svoj posao,komisije ne rade svoj posao,policija ne radi svoj posao.Eto žene će početi dolaziti na tekme a neće gledati turske serije,biće više ljudi za 100 gledalaca ako se zabrana uvede.Glavni krivci policija i komitet za ublehe nesposobni za rješavanje problema.Neredi su bili i prije 5 i 10 godina pa se nisu uvodile zabrane ali su sad kao pametniji.Ljudi postoji i pozorište pa možete u isto.
To vas ne pogadja vi i onako nemate navijace.Mancini je napisao/la:Komitet za ublehe ne radi svoj posao,komisije ne rade svoj posao,policija ne radi svoj posao.Eto žene će početi dolaziti na tekme a neće gledati turske serije,biće više ljudi za 100 gledalaca ako se zabrana uvede.Glavni krivci policija i komitet za ublehe nesposobni za rješavanje problema.Neredi su bili i prije 5 i 10 godina pa se nisu uvodile zabrane ali su sad kao pametniji.Ljudi postoji i pozorište pa možete u isto.
E jos samo da mi je videti kako su momci uspeli sve da isplaniraju u roku od pet minuta sta ce pricati u iskazu muriji koji traje pola sata najmanje.Ako su to uspeli da izvedu onda su stvarno jaci i od Pink Pantera.A jos to pretpostavljam vecinom likovi do 21 godine maksimalno cak sam siguran da je bilo i maloletnika.AboveTheLaw je napisao/la:Bilo je i danas na BHT vijestima, govori policijac da nista ne vjeruju u ovo što su objavili ovi iz Slavije i da takođe navijacima ništa ne vjeruju jer je sve čisti šupljak i da opasno sumnjaju da su oni sami ovo sve iscenirali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.