Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

raul-zakon
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la raul-zakon » 18 sep 2012, 01:08

edinjo-bih je napisao/la:bili moglo ovako (aBd kad bicakcic dobije nase papire):

-------------------BEGOVIC-------------------
MUJDZA--SPAHIC--BICAKCIC--VRANJES
------------BESIC-----ZAHIROVIC------------
LULIC----------PJANIC---------SALIHOVIC
-------------------DZEKO----------------------

PS: ako su gore navedeni igraci u dobroj formi i bicakcic aBd rijesi papire, mislim da je ovo najjaca ekipa koju mozemo sastaviti.
PPS: znam da je vranjes desnjak, ali posto se ionako uvijek krpimo mislim da njega mozemo makar na jednoj od sledecih prijateljskih tu da pokusamo... .
selam ;)
Ne znam ljudi kako vam nije jasno, pozivati nove igrače u toku kvalifikacija je KRAJNJE neozbiljno i amaterski, pogotovo uoči najvažnije utakmice kvalifikacija.

Jedina nova imena u odnosu na Latviju bi mogla biti povratnici iz U 21 reprezentacije: Stevanović i Bešić.

Nikakvi Zukanovići, Hadžići, Đurići, Bičakćići.

Da su se ova imena razmatrala prije Lihtenštajna, pa i nekako, ali sada, pred treću utakmicu, vi bi da se zovu neki novi momci, koji nikad prije nisu bili na okupljanju repke. Smiješno. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 18 sep 2012, 06:19

Dylan Dog je napisao/la:Jel ovo Pandža na 00:51 :(
[youtube][/youtube]
Nije :lol:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 sep 2012, 07:42

U Atinu ili onda u Zenicu (ako ne prodje u Atini)...Ponijeti transparent 10x10, Angele Merkel, MMF i Europske centralne banke, to ce biti dovoljno za njih... :D ...Da ne razbijamo glavu oko formacije... ;)
Pravda za Papeta!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 07:51

edinjo-bih je napisao/la:bili moglo ovako (aBd kad bicakcic dobije nase papire):

-------------------BEGOVIC-------------------
MUJDZA--SPAHIC--BICAKCIC--VRANJES
------------BESIC-----ZAHIROVIC------------
LULIC----------PJANIC---------SALIHOVIC
-------------------DZEKO----------------------

PS: ako su gore navedeni igraci u dobroj formi i bicakcic aBd rijesi papire, mislim da je ovo najjaca ekipa koju mozemo sastaviti.
PPS: znam da je vranjes desnjak, ali posto se ionako uvijek krpimo mislim da njega mozemo makar na jednoj od sledecih prijateljskih tu da pokusamo... .
selam ;)
Jarane daj se ti drži košarke i nemoj se brukat. Kakva ekipa bez najboljeg igrača Misimovića? Bešić i Bičakčić u prvih 11?? Na Stevanovićevo mjesto ljevak Lulić, a dešnjak Vranješ na lijevom beku??? Molim te nemoj se prosipati. To je kao da Teletovića staviš na 2, a Mašića na 5.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2012, 07:55

Pauleta je napisao/la:

Jarane daj se ti drži košarke i nemoj se brukat. Kakva ekipa bez najboljeg igrača Misimovića? Bešić i Bičakčić u prvih 11?? Na Stevanovićevo mjesto ljevak Lulić, a dešnjak Vranješ na lijevom beku??? Molim te nemoj se prosipati. To je kao da Teletovića staviš na 2, a Mašića na 5.
Nije ni temi mane.Lulic i nije ljevak vec prirodni desnjak,e sad druga je stvar sto ovaj ko biva moze odigrati na lijevoj strani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 sep 2012, 10:46

e dobro je da se ja brukam hahaha

1) ko prati fudbal zna da i debitanti mogu biti najjaci na terenu (besic vs meksiko, zahirovic vs nesjecam se, bosnjak vs njemcka, bartolovic vs isto se nesjecam tacno,... .) sjecam se i napr. kada je mali dober debitirao za austriju na utakmici protiv engleza u engleskoj i bio je najjaci. cak je iznudio crveni backhamu i ovaj mu cak prije izlazka sa terena cestitao itd itd
2) lulic je desnjak
3) besic i bicakcic na ovim pozicijama imaju mjesta u nasih prvih 11
4) misimovic pored pjanica (ako neigraju obadvojica od pocetka) ima apsolutnu prednost
5) ja sam fudbaler, a kosarkom se bavim samo onako, ali to je manje vazno i naravno to neznaci da se nekad i necu mozda obrukati, ali u ovom slucaju mislim da to nisam

selam i svako dobro!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 10:59

edinjo-bih je napisao/la:e dobro je da se ja brukam hahaha

1) ko prati fudbal zna da i debitanti mogu biti najjaci na terenu (besic vs meksiko, zahirovic vs nesjecam se, bosnjak vs njemcka, bartolovic vs isto se nesjecam tacno,... .) sjecam se i napr. kada je mali dober debitirao za austriju na utakmici protiv engleza u engleskoj i bio je najjaci. cak je iznudio crveni backhamu i ovaj mu cak prije izlazka sa terena cestitao itd itd
2) lulic je desnjak
4) misimovic pored pjanica (ako neigraju obadvojica od pocetka) ima apsolutnu prednost
5) ja sam fudbaler, a kosarkom se bavim samo onako, ali to je manje vazno i naravno to neznaci da se nekad i necu mozda obrukati, ali u ovom slucaju mislim da to nisam

selam i svako dobro!
po čemu bi bičakčić trebao igrati u prvih 11 ispred vranješa? valjda momak koji je prošao sve selekcije i igra dobro u jakoj ligi ima prednost. zasto bi lulić, koji za reprezentaciju igra solidno u odnosu na igra u klubu, igrao na poziciji koju stevanovic treba igrati sljedecih 10 godina i pokazao se kao izvrsno rjesenje? zasto bi besic, koji neigra vec dvije sezone ozbiljan nogomet igrao u prvih 11, a da Misimović koji je vođa ekipe sjedi na klupi. da rezimiramo; lulićeve partije u reprezentativnom dresu su jako blijede, bešić već dvije sezone sjedi na tribinama, a bičakčić se tek treba dokazati. naravno da sva trojica trebaju biti u kadru, ali moraju se znati prioriteti. ipak se ti pajdo prihvati košarke. pratim te na onom podforumu. puno bolje ti ide.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2012, 11:04

Ne znam sta ste toliko zapeli za Bicakcica i zasto se on toliko dize. Ima razlog zasto ga je Stuttgart prodao, i ako se neko sjeca debakla protiv Bayerna, zna kako je odigrao. Vrlo spor igrac kao prvo i postavlja se katastrofalno u nekim situacijama. Ne znam kakav je sad jer je malo stariji, ali stavit njega u grotlo Atine? Ni u ludilu. Vranjes je vec igrao sa Spahicem i ima iskustva iz vaznih utakmica. Uz to je vrlo dobar i borben. Grcka nije vrijeme za nekakve kombinacije i pizdarije. Evo ja govorim da Zukanovic zasluzuje poziv vec mjesecima, ali ne bi ni njega stavio u prvih 11 u jednoj takvoj utakmici. Susic mora svakom igracu vjerovat kao vlastitom bratu u toj utakmici, tako da nema mjesta za neke nove igrace od pocetka.

Uostalom, Bicakcic nema ni blizu pasos, tako da cu prije ja zaigrat u Atini nego on. Samo sto sam ja napadac pa mi je veca konkurencija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 sep 2012, 11:32

Bešić u prvih 11? :lol:

Pa nismo Latvija??????

Bešić je talentovan ali nema ozbiljnog seniroskog iskustva. Mi imamo bomba ekipu i smiješno je da neko ko će se okušati u Mađarskoj igra u prvih 11...

Moj Edinho, iznenađuješ me... 8-)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 sep 2012, 12:11

.......................BEGOVIC.................

MUJDZA.....NEKO.....SPAHIC......SALIHOVIC

...................ZAHIROVIC....................
....................PJANIC.......................

STEVANOVIC........MISKE...............LULIC

....................DZEKO.........................

ILI

........................BEG........................

MUJDZA.....NEKO....SPAHIC.......SALIHOVIC

..........ZAHIROVIC.....MEDUNJANIN..........

......PJANIC...... MISKE................LULIC..

......................DZEKO........................

ubijedjen sam da ce igrati ovaj drugi sastav (naravno ako ne bude povreda), sa dva zadnja vezna, nesto slicno kao protiv francuske, samo sto ce igrati salihovic na beku umjesto papca..
a vjerujem da ipak nece pocinjati sa stevanovicem, jer sad je tu mujdza koji ce kao i uvijek pokrivati cijelu desnu stranu...
u slucaju da budemo ganjali rezultat tu onda uskacu vedo i miroslav..
Will see :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 12:57

Dufresne je napisao/la:U Atinu ili onda u Zenicu (ako ne prodje u Atini)...Ponijeti transparent 10x10, Angele Merkel, MMF i Europske centralne banke, to ce biti dovoljno za njih... :D ...Da ne razbijamo glavu oko formacije... ;)
Ovo treba da bude navijačima BiH u Atini vodilja, ništa drugo ne treba da rade :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 18 sep 2012, 13:04

edinjo-bih je napisao/la:e dobro je da se ja brukam hahaha

2) lulic je desnjak

selam i svako dobro!
Jarane, izgubio si kompas izgleda...

Ti momci koje si nabrojao su debitovali u PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA.

Tebi je isto debi Bešića protiv Mexica, Bošnjak protiv Njemačke i debi nekog od pomenutih u NAJVAŽNIJOJ utakmici kvalifikacija, jel?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 13:09

raul-zakon je napisao/la: Jarane, izgubio si kompas izgleda...

Ti momci koje si nabrojao su debitovali u PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA.

Tebi je isto debi Bešića protiv Mexica, Bošnjak protiv Njemačke i debi nekog od pomenutih u NAJVAŽNIJOJ utakmici kvalifikacija, jel?
Nemoj @raule, nemoj :D

enoba
Kontakt:

Post Postao/la enoba » 18 sep 2012, 13:17

Jeli utakmica protiv Grcke pocinje u 7h po nasem vremenu, tj 8h Grcko vrijeme? Na fifa.com nema jos vremena.. vidio sam na nekim drugim stranicama 8h pa ako nego sigurno zna bio bi zahvalan!

Uzimamo 4 boda sad pa onda kod kuce rusimo Grcku i idemo u Brazil :-)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 sep 2012, 13:41

po meni to je nasa najjaca ekipa. stevanovica znam od kad je igrao ako se nevaram za ugljevik i nasu u17, i momak je jako talentiran, ali je lulic daleko ispred njega makar po sadasnjem stanju. stevanovic je imao lijepu asistenciju i gol ali je zato imao i 4-5 jako slabih ubacaja, to se zaboravljao. bickacic nebi igrao umjesto vranjesa, pogledaj pa ces vidjeti da sam ih obadvojicu stavio u prvih 11! a naravno da bi stavio besica ispred misketa jer nam treba jaka DEFANZIVA. sigurno je miske momentalno puno bolji (iako je jedan of. a drugi def. igrac) uopste kao fudbaler i mozda besic nikad nece dokuciti njegov nivo, ali nemozes misketa staviti kao def. veznog. a sto se jos tice bickacica kaze ovaj momak nije tako dobar bio protiv bayerna, jer eto ribery ga presao par puta, pa ribery je jedan od najboljih igraca svijeta, pa on ce preci i odbranbene igrace reala i barce i milana, u sta ja zanam 70% slucajeva... .

uglavnom slozili se vi samnom ili ne, po meni ovo je nasa najaca ekipa. hvala svima na njihovim misljenjima, cijenim to :)
selam i ugodan dan!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 14:11

edinjo-bih je napisao/la:po meni to je nasa najjaca ekipa. stevanovica znam od kad je igrao ako se nevaram za ugljevik i nasu u17, i momak je jako talentiran, ali je lulic daleko ispred njega makar po sadasnjem stanju. stevanovic je imao lijepu asistenciju i gol ali je zato imao i 4-5 jako slabih ubacaja, to se zaboravljao. bickacic nebi igrao umjesto vranjesa, pogledaj pa ces vidjeti da sam ih obadvojicu stavio u prvih 11! a naravno da bi stavio besica ispred misketa jer nam treba jaka DEFANZIVA. sigurno je miske momentalno puno bolji (iako je jedan of. a drugi def. igrac) uopste kao fudbaler i mozda besic nikad nece dokuciti njegov nivo, ali nemozes misketa staviti kao def. veznog. a sto se jos tice bickacica kaze ovaj momak nije tako dobar bio protiv bayerna, jer eto ribery ga presao par puta, pa ribery je jedan od najboljih igraca svijeta, pa on ce preci i odbranbene igrace reala i barce i milana, u sta ja zanam 70% slucajeva... .

uglavnom slozili se vi samnom ili ne, po meni ovo je nasa najaca ekipa. hvala svima na njihovim misljenjima, cijenim to :)
selam i ugodan dan!
Divim ti se. Tebe je nemoguće izbaciti iz takta. Nikada nikoga nebi uvrijedio ili ponizio. PRavi sportaš.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 sep 2012, 14:14

Pa ja moj @ Pauleta, vidiš čovjeka ugledaj se na njega, nije on k'o ti :D samo malo ti treba :D

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 14:18

zizu1991 je napisao/la:Pa ja moj @ Pauleta, vidiš čovjeka ugledaj se na njega, nije on k'o ti :D samo malo ti treba :D
Šta ću kada smo mi Posavljaci ljuti :D . Šalu na stranu, mislim da će biti ista postava kao u zenici sa samo jednom izmjenom, vedo van, miro unutra. ako budemo vodili ili imali x uci ce medunjanin, a ako budemo gubili vedo. to je neko moje misljenje

Rahman
Kontakt:

Post Postao/la Rahman » 18 sep 2012, 14:41

enoba je napisao/la:Jeli utakmica protiv Grcke pocinje u 7h po nasem vremenu, tj 8h Grcko vrijeme? Na fifa.com nema jos vremena.. vidio sam na nekim drugim stranicama 8h pa ako nego sigurno zna bio bi zahvalan!

Uzimamo 4 boda sad pa onda kod kuce rusimo Grcku i idemo u Brazil :-)
Tako je.
Na offc. stranici njihove repke pise da tekma pocinje u 19h 8-)

Nego jedno pitanje jeli nas savez dog. prijateljsku za Nov. 2012 ?
FIFA termin, evo npr. Slovacka igra sa Ceskom 14.11.2012..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 sep 2012, 14:49

Pauleta je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Pa ja moj @ Pauleta, vidiš čovjeka ugledaj se na njega, nije on k'o ti :D samo malo ti treba :D
Šta ću kada smo mi Posavljaci ljuti :D . Šalu na stranu, mislim da će biti ista postava kao u zenici sa samo jednom izmjenom, vedo van, miro unutra. ako budemo vodili ili imali x uci ce medunjanin, a ako budemo gubili vedo. to je neko moje misljenje
+1

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.