Pa on je prije godinu dana proglasen za najperspektivnijeg igraca juniorskog turnira Eurolige.sajo10 je napisao/la:Znaci da ga akoBogda za koju godinu gledamu preko bare? :storm_raider je napisao/la:Mali Buza MVP turnira u Moskvi. Ucestvovalo je 45 kosarkasa iz 25 zemalja. Ovo je prvi put da je neko iz BiH dobio titulu MVP-a na ovom turniru. Dijamant.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Je li sutra izvlacenje? Ako jest u koliko je? I u kojem smo sesiru? 

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ako je vjerovati wikipediji, izvlacenje je 18og novembra a mi smo u cetvrtom sesiru zajedno sa finskom, posljskom i ukrainom
evo link:
http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroBasket_2013#Draw" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link:
http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroBasket_2013#Draw" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Ako je istina za ove sesire po meni naajbolja grupa za nas 1.Italija 2. Britanija 3 Njemačka bez Dirka ili Makedonija 4. BiH 5.Belgija 6.Češka
Najteza po nas 1.Španija 2.Litva 3.Crna gora(sa najačim rosterom Pekovič i co) 4.BiH 5.Turska 6.Srbija
Hajde barem nećemo igrati Fincima hehe...i da po meni Šeširi realni po trenutnom stanju i posljednim rezultatima...uz izuzetak otkud Talijani u prvom šeširu pored Litve...
Najteza po nas 1.Španija 2.Litva 3.Crna gora(sa najačim rosterom Pekovič i co) 4.BiH 5.Turska 6.Srbija
Hajde barem nećemo igrati Fincima hehe...i da po meni Šeširi realni po trenutnom stanju i posljednim rezultatima...uz izuzetak otkud Talijani u prvom šeširu pored Litve...
- storm_raider
- Kontakt:
E volio bih Tursku u grupi bas.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ovi nasi javljaju da je Nedim bio MVP u Moskvi a citam na Srbijanskoj web stranici da je opet neki njihov klinac MVP>>>Ko sad "laze" ovdje...
-
- Kontakt:
nas je MVP cijelog turnira a njihov MVP all star utakmice. a nas drugi nedim (djedovic) je MVP jednog jakog kadetskog turnira.
selam
selam
kad bude izvlacenje a ovako nas izvuku
1. Spanija
2. Litvanija
3. Njemačka
4. BIH
5. Turska
6. Srbija
sto je i vrlo moguce da se desi
i djaba ti Aco i Teletovic i Zeko i Bavcic

1. Spanija
2. Litvanija
3. Njemačka
4. BIH
5. Turska
6. Srbija
sto je i vrlo moguce da se desi

Ja baš mislim da bi Njemačku i Tursku otresli go ciganče slinu.reptil je napisao/la:kad bude izvlacenje a ovako nas izvuku
1. Spanija
2. Litvanija
3. Njemačka
4. BIH
5. Turska
6. Srbija
sto je i vrlo moguce da se desi![]()
![]()
![]()
![]()
i djaba ti Aco i Teletovic i Zeko i Bavcic
![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Sa ovakvim napadom,u ovoj "grupi" (ne daj Boze
), samo su Spanija i Litvanija sigurni. Volio bih Tursku, napominjem. Samo da koji put Mirza zavrne ruku Emiru pod kosem, da ga Wright prekuca, a Sinanovic padne na njega. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
I da ga Bavke prepadne.storm_raider je napisao/la:Sa ovakvim napadom,u ovoj "grupi" (ne daj Boze), samo su Spanija i Litvanija sigurni. Volio bih Tursku, napominjem. Samo da koji put Mirza zavrne ruku Emiru pod kosem, da ga Wright prekuca, a Sinanovic padne na njega.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma vazno je da ne mozemo dobit Finsku, a sve ostalo manje-vise.dino-92 je napisao/la:ako je vjerovati wikipediji, izvlacenje je 18og novembra a mi smo u cetvrtom sesiru zajedno sa finskom, posljskom i ukrainom
evo link:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Što? Italija u prvom šeširu? To neka zajebancija? Ma daj. Dečki, ko se je zajebavao na wikipediji i napisao ovo?
Ma ne mogu da vjerujem. Koja bruka. Na poslednjom EP bili 17., na poslednjim SP ih uopče nije bilo, a sada oni u prvom šeširu?
Ostalo je baš tako kako sam očekivao, znao sam, da može VB zajebat situaciju i da če ih možda stavit u 2.šešir.
Ali Italija?

Ma ne mogu da vjerujem. Koja bruka. Na poslednjom EP bili 17., na poslednjim SP ih uopče nije bilo, a sada oni u prvom šeširu?

Ostalo je baš tako kako sam očekivao, znao sam, da može VB zajebat situaciju i da če ih možda stavit u 2.šešir.
Ali Italija?

storm_raider je napisao/la:Sa ovakvim napadom,u ovoj "grupi" (ne daj Boze), samo su Spanija i Litvanija sigurni. Volio bih Tursku, napominjem. Samo da koji put Mirza zavrne ruku Emiru pod kosem, da ga Wright prekuca, a Sinanovic padne na njega.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
1. Italija
2. Slovenija ili VB
3. iz ove jakosne koga god..
4. BiH
5. Ne bih opet Gruziju
6. Bez Srbije, zbog drzave domacina
Neka ovako bude i moze se ..
2. Slovenija ili VB
3. iz ove jakosne koga god..
4. BiH
5. Ne bih opet Gruziju
6. Bez Srbije, zbog drzave domacina
Neka ovako bude i moze se ..
Zar vjerujete wikipediji?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Slucajno citam najavu kvalifikacionog turnira za Evroligu, pa mi nesto pade na pamet. Zasto ovdje niko, bar u zadnje vrijeme, nije spominjao Marka Scekica kao potencijalnog BH reprezentativca?
Mozda nisam u toku, ali prilicno redovno sam na forumu, i ne sjecam se da je spominjan. Covjek igra u jakom klubu, jeste da ima 31 godinu, i da je imao tezu povredu prosle sezone, ali da li je uopste u opticaju da igra za BiH? Je li ikad bio?
Izvinjavam se ako sam negdje nesto propustio.
Mozda nisam u toku, ali prilicno redovno sam na forumu, i ne sjecam se da je spominjan. Covjek igra u jakom klubu, jeste da ima 31 godinu, i da je imao tezu povredu prosle sezone, ali da li je uopste u opticaju da igra za BiH? Je li ikad bio?
vladedivac je napisao/la:Slucajno citam najavu kvalifikacionog turnira za Evroligu, pa mi nesto pade na pamet. Zasto ovdje niko, bar u zadnje vrijeme, nije spominjao Marka Scekica kao potencijalnog BH reprezentativca?
Spominjao je se i on i Plisnic ..Fakticki sve sto hoda

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 19 sep 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
sa sta mislis mozda zato sto je u kvalifikacijama imalo skoro od 8:0iskratel je napisao/la:Što? Italija u prvom šeširu? To neka zajebancija? Ma daj. Dečki, ko se je zajebavao na wikipediji i napisao ovo?![]()
Ali Italija?![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Divos, Proximic i 36 gostiju.