Da neke stvari sam u afektu napisao!!!Ali ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da igraci i trener daju izjave za medije kako ce ostaviti srce na terenu i kako ce dati sve od sebe da pobjede,a kada pocne utakmica oni se ponasaju kao grupa gradjanja na rekreaciji.Zasto uvjek pricamo kako smo igrali a nismo imali srece a ne pogledamo istinu u oci kazemo da ovo sto je dosad uradjeno nista nevalja i da to iz korjena treba mijenjati a ne kozmeticke promjene.Ocigledno je da nama trebaju igraci a ne treneri ,jel trener ne asistira i daje golove .Po ovom mi bi trebali da budemo zadovoljni sto Radnik ima tri boda i djeli posljednje mjesto poslije sest kola!Kada sa napisao da je umro prije svega sam mislio na to da su se sa radnikom poceli sprdati drugi,citajte sta pisu o tome kao tipa da je vise ekipa kao sto je Radnik oni se nebi borili za opstanak ili sto kazu ovi iz Zvijezde da su se malo otvorili dali bi Radniku tri komada sto nije daleko od istine.U ovom prvenstvu ovakav ponavljam ovakav Radnik je ekipa za popravljanje gol razlike sto i cinjenice pokazuju.O odnosu grada prema klubu necu ni da pricam,o suplim pricama o stabilnom premijer ligasu,jel od iduce godine pravac prva liga i derbi sa komsijama iz Janje,ako se nesto pod hitno ne promjeni.U pravu su da Radnik ne postoji dvije godine i radi premijer lige ali nije ovo liga bivse SFRJ gdje igraju ale od klubova. vec PL gdje igraju lijevi klubovi koji su se takmicili po opstinskim i nekim regionalnim ligama kada je Radnik bio drugoligas u SFRJ.I onda nama treba da bude vrhunski domet igranje u PL jednu sezonu,dok neke Gabele i Zvijezde postaju stabilini premijerligasi.samoradnik je napisao/la:Tek sad vidim šta je ovaj city napisao... Radnik nikada neće umrijeti! Ako voliš Radnik i Bijeljinu takve i slične dječije gluposti se ostavi... Radnik ne postoji radi PL niti postoji dvije godineVjerovatno si to u afektu napisao al nije dobronamjerno prema svima nama koji volimo Radnika....
FK Radnik Bijeljina
-
- Kontakt:
Re: FK Radnik Bijeljina
Zadnja izmjena: Bijeljinacity, dana/u 17 sep 2012, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Radnik: Uprava napolje, Nestore vrati se..
Bijeljina - Fudbaleri Radnika ni u trećem pokušaju nisu zabilježili pobjedu u tekućoj sezoni Premijer lige BiH, poslije remija sa Leotarom (0:0) i Travnikom (2:2), te porazima u gostima protiv Veleža (0:3), Širokog brijega (0:2) i Borca (0:1) i dalje su ostali na samom začelju tabele. Novi trener Srđan Bajić, koji je preuzeo ekipu poslije ostavke uspješnog trofejnog stručnjaka Darka Nestorovića nije uspio da razmrda tim.
Nezadovoljstvo na tribinama Gradskog stadiona u Bijeljini za vrijeme susreta sa ekipom iz Gradačca kulminiralo je u finišu meča pa su najvatrenije pristalice radnika skandirale: "Uprava napolje, uprava napolje..." i "Nestore vrati se..."
Darko Nestorović je ostavio dubok trag u Radniku i u prošloj sezoni uveo klub, poslije pet godina pauze, u premijerligaško društvo. On je u međuvremenu preuzeo Sutjesku iz Foče i debitovao je minimalnom pobjedom (1:0) protiv dobojske Sloge na novom radnom mjestu.
Bijeljina - Fudbaleri Radnika ni u trećem pokušaju nisu zabilježili pobjedu u tekućoj sezoni Premijer lige BiH, poslije remija sa Leotarom (0:0) i Travnikom (2:2), te porazima u gostima protiv Veleža (0:3), Širokog brijega (0:2) i Borca (0:1) i dalje su ostali na samom začelju tabele. Novi trener Srđan Bajić, koji je preuzeo ekipu poslije ostavke uspješnog trofejnog stručnjaka Darka Nestorovića nije uspio da razmrda tim.
Nezadovoljstvo na tribinama Gradskog stadiona u Bijeljini za vrijeme susreta sa ekipom iz Gradačca kulminiralo je u finišu meča pa su najvatrenije pristalice radnika skandirale: "Uprava napolje, uprava napolje..." i "Nestore vrati se..."
Darko Nestorović je ostavio dubok trag u Radniku i u prošloj sezoni uveo klub, poslije pet godina pauze, u premijerligaško društvo. On je u međuvremenu preuzeo Sutjesku iz Foče i debitovao je minimalnom pobjedom (1:0) protiv dobojske Sloge na novom radnom mjestu.
-
- Kontakt:
" % " -
" - $ $ " у % ? " ? " " ? $, јер су на ' терену " $ $ ? ", 0:0.
$ праву ? у ' $ сусрета " је $ $ $ ?. Он је у $ " " 45 " & ? " $ " са " 14 ' снажно ". ", ? је ? " ? $ $ ? ", $ је & " $ се у /.
У & сусрета " су ? " $ ", ? " " ? $ затресу ' ? " $. У 75. " & " ? $ & & $ је ". $ " " """ $ $ " " " је ? ? за " ?, ? је " $ ? " " & ?. $ & сусрета " су ? $ ¥ своје ', а ? $ $ $ " $ $.
" нова $ $ " су % " ? за " & се ? на $ ? " $ су $ опасне зоне.
У " " " група $ "$" $ је " " % ¥ % $ ", а " ? & ? управе ".
" - $ $ " у % ? " ? " " ? $, јер су на ' терену " $ $ ? ", 0:0.
$ праву ? у ' $ сусрета " је $ $ $ ?. Он је у $ " " 45 " & ? " $ " са " 14 ' снажно ". ", ? је ? " ? $ $ ? ", $ је & " $ се у /.
У & сусрета " су ? " $ ", ? " " ? $ затресу ' ? " $. У 75. " & " ? $ & & $ је ". $ " " """ $ $ " " " је ? ? за " ?, ? је " $ ? " " & ?. $ & сусрета " су ? $ ¥ своје ', а ? $ $ $ " $ $.
" нова $ $ " су % " ? за " & се ? на $ ? " $ су $ опасне зоне.
У " " " група $ "$" $ је " " % ¥ % $ ", а " ? & ? управе ".
UPRAVA NAPOLJEEE!!!!!

-
- Moderator
- Kontakt:
bolje da su bodrili klub za ono vrijeme sto su skandirali za srbiju i nekog drazulegijard je napisao/la:UPRAVA NAPOLJEEE!!!!!![]()
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Bio sam na utakmicama,kada je Radnik igrao sa Donjim Sremom i Proleterom iz dvorova i katastrofalno su odigrali,ali ova utakmica protiv zvijezde je dno dna,antifudbal,toliko losih stvari,da covek prosto da ne poveruje.Dugo sam navijac Radnika i mogu da kazem da Radnik nikada nije bio losiji,toliko nekvalitetan,za nas je prva liga RS,nista drugo to je pokazala ova utakmica protiv zvijezde!
-
- Kontakt:
Sudija007 je napisao/la:Bio sam na utakmicama,kada je Radnik igrao sa Donjim Sremom i Proleterom iz dvorova i katastrofalno su odigrali,ali ova utakmica protiv zvijezde je dno dna,antifudbal,toliko losih stvari,da covek prosto da ne poveruje.Dugo sam navijac Radnika i mogu da kazem da Radnik nikada nije bio losiji,toliko nekvalitetan,za nas je prva liga RS,nista drugo to je pokazala ova utakmica protiv zvijezde!
Ti si dugo navijač Radnika i Radnik nikada nije bio lošiji

Radnik se jedno vrijeme borio za mjesto u ligi RS,a ti pričaš kako je sad Radnik najlošiji ikada.... svakakvih navijača i podrške.... Da li si ti uopšte iz Bijeljine,to je pitanje....
Ja samo ne znam u čemu je problem sa novim trenerom? Narod čini mi se bez razloga čovjeka napada,kao da je Nestorović uradio nešto puno više u PL ove godine?!
-
- Kontakt:
Nije uspio ni da razdrma ekipu,mada nije on kriv sto imamo katastrofalne igrace sredine terena i jos gore napadace.samoradnik je napisao/la:Sudija007 je napisao/la:Bio sam na utakmicama,kada je Radnik igrao sa Donjim Sremom i Proleterom iz dvorova i katastrofalno su odigrali,ali ova utakmica protiv zvijezde je dno dna,antifudbal,toliko losih stvari,da covek prosto da ne poveruje.Dugo sam navijac Radnika i mogu da kazem da Radnik nikada nije bio losiji,toliko nekvalitetan,za nas je prva liga RS,nista drugo to je pokazala ova utakmica protiv zvijezde!
Ti si dugo navijač Radnika i Radnik nikada nije bio lošijie kuku.
Radnik se jedno vrijeme borio za mjesto u ligi RS,a ti pričaš kako je sad Radnik najlošiji ikada.... svakakvih navijača i podrške.... Da li si ti uopšte iz Bijeljine,to je pitanje....
Ja samo ne znam u čemu je problem sa novim trenerom? Narod čini mi se bez razloga čovjeka napada,kao da je Nestorović uradio nešto puno više u PL ove godine?!
-
- Kontakt:
Jasno,ali tek je jednu utakmicu maltene odradio na klupi,nismo poraženi,mislim da bi sve nadoknadili bodom sa strane i onda domaćom pobjedom. 
Samo ne vidim kod igrača nekakvu dozu optimizma,suviše lako padaju kada je na semaforu nula posle poluvremena....

Samo ne vidim kod igrača nekakvu dozu optimizma,suviše lako padaju kada je na semaforu nula posle poluvremena....
-
- Kontakt:
Upravo sam o tome ranije pisao tj posle utakmice sa Zvijezdom,treba se pogledati u lic i reci da ovo do sada nista nije valjalo i da se treba mjenjati iz korjena.Pa pogledaj tabelu ,mi i Gradina najgori,tu jos mozda mozemo da stignemo Zvijezdu,Gosk i mozda Travnik ali ne vjerujem.I kako da izborimo opstanak?Sada idemo Zelji i ja se tu nicem ne nadam i da budemo bolji tu nema bodova i onda Gradina pa Gosk.Nasi igraci imaju snage za 60 min utakmice i to je to,a protiv Zvijezde, Radnik katasrofa i u odnosu na utakmice sa Leotarom i Travnikom koje su igrane kod kuce.LJudi nama trebaju igraci a ne treneri!!!samoradnik je napisao/la:Jasno,ali tek je jednu utakmicu maltene odradio na klupi,nismo poraženi,mislim da bi sve nadoknadili bodom sa strane i onda domaćom pobjedom.
-
- Kontakt:
ma lako ćemo... 
Dobit Gradinu i Gošk i već smo ga izborili

-
- Kontakt:
Svi u napad!!!!
kako ste igrali danass 3ili6-0
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel neko gledao tekmu, kako zavrsi? Ima li u protivnickom timu da se izdvaja?
6-0 Kapetan 4x, Culum i Takovac
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa to je 6 bodova samosamoradnik je napisao/la:ma lako ćemo...

Dobro zabilježi ovaj komentar, nakon utakmica ćemo ga naći

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Izdržite !
-
- Kontakt:
Valjda cemo!!!
Jel Basara onaj sa frizurom ko Balloteli,desnu krilo igrao sad protiv Zvijezde,vidim na netu mu sve starije slike sa drugom frizurom,valjali bi mi jedna 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
e baš nećete izdržati ! !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina