Nije to glavni teren, hahaLjumani_Banovici je napisao/la:stvarno vam je los teren![]()
kad sam vidio ... sj.eba se... pa na cemu igra jedan prvoligas ... mora se po tome pitanju nesto poduzeti
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pricam o glavnom terenu.. ne o ovom pomocnom sa slike ..Siouux je napisao/la:Nije to glavni teren, hahaLjumani_Banovici je napisao/la:stvarno vam je los teren![]()
kad sam vidio ... sj.eba se... pa na cemu igra jedan prvoligas ... mora se po tome pitanju nesto poduzeti
1947!
nije toliko los, ima i gorihLjumani_Banovici je napisao/la:pricam o glavnom terenu.. ne o ovom pomocnom sa slike ..Siouux je napisao/la:Nije to glavni teren, hahaLjumani_Banovici je napisao/la:stvarno vam je los teren![]()
Igra gdje igra, nemate ni vi puno boljii
Pa bolji je teren od vašeg u Banovićima, bolji je i od onog u Visokom sigurno pa u Gračanici kao i od još nekih terena, klupske prostorije mislim ovakve kao Radnički nema niko u ovoj ligi jer su definitvno najbolje sve po PS-u na što je i sam delegat rekao kad je bila prva utakmica Radnički - Bratstvo (čovjek je rekao ovakve prostorije nemaju neki klubovi koji igraju Evropsku ligu)........
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Po slici se vide grbe, nije sigurno ni jedan od boljih
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ovdje se ne vide grbe uopste, nego tragovi krampona ... slikano je poslije treninga... inace na njemu prvi tim i trenira .. da se ima bolji pomocni kakav bi tek onda bio
1947!
Halo, tereni...
Mi trenutno imamo puno vecih briga od terena, hvala na sugestijama @Ljumani_Banovici...
Mi trenutno imamo puno vecih briga od terena, hvala na sugestijama @Ljumani_Banovici...
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Od kad je slika boga pitaj ja znam da je teren u Banovićima loš, a na jesen dođi na Jošik pa ćeš vidjeti kakv će teren biti sad je jarane pržilo i ne osušilo se, ali svugdje već je bolje a na jesen biće to odlično, ko igra na njemu i dobro je...........
-
lukavac_21
- Kontakt:
nazalost po svemu sudeci ibrak nam dolazi kao ´spas´ sto znaci propast nam je osigurana 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja sam samo iznio svoje misljenje, odma su me napali
samo da vi nama ostanete u ligi..da se mi druzimo
P.S. ako mi ne udjemo
jer ipak komsije smo ..
samo da vi nama ostanete u ligi..da se mi druzimo
P.S. ako mi ne udjemo
jer ipak komsije smo ..
1947!
Slika je friška, a teren je bio loš, 2010. je zamijenjen i trebalo mu je malo vremena oko godina da nadođe, al' sad je nadošao pravo i održava se odlično.sodagrad je napisao/la:Od kad je slika boga pitaj ja znam da je teren u Banovićima loš, a na jesen dođi na Jošik pa ćeš vidjeti kakv će teren biti sad je jarane pržilo i ne osušilo se, ali svugdje već je bolje a na jesen biće to odlično, ko igra na njemu i dobro je...........
I yebo terene više smorismo pričom oko njih, da su ne znam ti kakvi kad ovi ne znaju igrati, eto ko god uđe u PL expresno se vraća.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
De vala postavi koji sliku tih prostorija, da vidim i ja to cudo u ovoj napacenoj ligisodagrad je napisao/la:Pa bolji je teren od vašeg u Banovićima, bolji je i od onog u Visokom sigurno pa u Gračanici kao i od još nekih terena, klupske prostorije mislim ovakve kao Radnički nema niko u ovoj ligi jer su definitvno najbolje sve po PS-u na što je i sam delegat rekao kad je bila prva utakmica Radnički - Bratstvo (čovjek je rekao ovakve prostorije nemaju neki klubovi koji igraju Evropsku ligu)........
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Sala za sastanke i službene predstavnike klubova

Kancelarija za delegata opremljena je novim namještajem, računarom i internet konekcijom.
Pored službenih prostorija renovirane su i svlačionice za domaće i gostujuće fudbalere
Eto čovjek postavio, postavit ćemo i koju sliku samog stadiona i tribina........
- MladostPuracic
- Kontakt:
Zlaja de baci koju sliku svlačionica, zanima me kako izgledaju renovirane 
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Komsije, puste se terena. Nego sta se desava u Lukavcu? Cujem igraci ne dobivaju redovno plate? Idel to nabolje? Nadam se da cete prevazici krizu jer ste mi jedan od drazih klubova u ligi s kantona uz Bratstvo koje igra nekoliko godina po meni najljepsi fudbal s naseg kantona u ovoj ligi...Lijep pozdrav iz Banovica
Siouux je napisao/la:
Kancelarija za delegata opremljena je novim namještajem, računarom i internet konekcijom.
Pored službenih prostorija renovirane su i svlačionice za domaće i gostujuće fudbalere
![]()
SVAKA CAST , OVO ODLICNO IZGLEDA !!!
RUDARSKA2 je napisao/la:Siouux je napisao/la:
![]()
Hvala tebi komsija, vidimo se 10 kolo
Potpisujem !Siouux je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Siouux je napisao/la:
![]()
Hvala tebi komsija, vidimo se 10 koloI svu srecu zelim u povratu u PL..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.