Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Premijer liga BiH-općenito
Možda su provocirali nekoga pa poslije uslijedio napad?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ma gdje si ti fini gospodine? Cuj huligan, ne, nego samo zelim gledati svoj klub i tamo i ovdje. Tebi je lahko, ioanko nigdje i ne ides.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ma to je zabranjeno, samo vi huligani jos toga niste svjesni. Rekao sam vam u proslom postu, imate jos srijedu i na odmor, do daljnjeg, a mi normalni cemo onda na tekme. Klubovi nece placati kazne, kupit cemo ove skupe ulaznice da poguramo klub, jos cemo i zene i klince povesti i usput i za njih kupiti ulaznice.AllGunsBlazing je napisao/la:Ako zabrane gostovanja, nek se j*** i oni(i komitet, i savez) i klubovi i ovaj nas fudbal.
I da ljudi nema to veze sa izborima u drzavi, vec sa izborima u N/FSBIH. Kako nema stetocina, sve se i pocelo desavati.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Kako uvijek najviše sranja izbija pred izbore????
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
neznam kako vi ovo vidite ali po mom misljenju ovo paljenje kombija je vec isplanirano cim sam danas procito saopstenje slavije i vidio da traze zbranu dolaska gostiju skonto sam da nesto ne stima. evo moga vidjenja: nekome nepasu gostujuci navijaci, koristi jedan klub npr: za dobre pare da to sve uradi klub utice na navijace ionako ne idu na gostovanja najverovatnije su ovom vozacu i platili ovaj kombi samo eto on je gasio da se vidi da je spasavao. kazem ovo je neko moje vidjenje i usput ovo u Mostaru sto je bilo cuo sam da nekom smeta sadasnja uprava zelje i sigurno ti neki koriste grupicu navijaca za smaknuce ali kako vidim nece im uspjetAboveTheLaw je napisao/la:Policija sumnja u iskaze
Navijači Slavije podmetnuli požar?!
Nazvanično, nakon što je policija saslušala navijače Slavije koji tvrde da su sinoć, na povratku s prvenstvene utakmice GOŠK - Slavija napadnuti na puru Mostar - Jablanica, utvrđeno je da njihova priča ima ozbiljne šupljine i nedoslijednosti, prenosi MostarLife.com.
Navijači tvrde kako su stali na proširenje da odmore, kad im se približila veća grupa napadača koji su kamenom razbili zadnje staklo i ubacili dvije zapaljene baklje u vozilo nakon čega su stupili u fizički okršaj sa njima, pa pobjegli u smijeru Jablanice.
Navijači Slavije nisu znali niti koliko je precizno napadača bilo, u kakvim su vozilima došli niti je ijedan od njih na sebi imao tragove fizičkog sukoba, osim vozača koji je zadobio opekotine, vjerovatno prilikom gašenja kombija.
Policija ništa ne isključuje, te je verziju priče napadača je uzela s rezervom
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
- Kontakt:
Bilo je i danas na BHT vijestima, govori policijac da nista ne vjeruju u ovo što su objavili ovi iz Slavije i da takođe navijacima ništa ne vjeruju jer je sve čisti šupljak i da opasno sumnjaju da su oni sami ovo sve iscenirali..
Ovako nesto slicno je, cini mi se, i prosle godine bilo kada su navodno napadnuti navijaci GOSKa koliko se sjecam i to nakon tekme sa Olimpicom, a kao sacekali ih je li ono Manijaci?! Mislim da na kraju nista nije bilo dokazano...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
samo cekam da prodju ovi izbori... odma ce sve biti uredu na tribinama... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
- Kontakt:
Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju NSBiH
Nećemo čekati da neko pogine, uvodimo zabranu
Osim: Vremena nisu sazrela
Ž2 = Nećemo čekati da neko
pogine, uvodimo zabranu
Ž3 = Crveno svjetlo za gostujuće navijače <195> Možda neredi imaju veze s lokalnim izborima <195> Bilo je mnogo lobiranja, i medijskih i političkih, da skinemo zabranu, a to nismo trebali uraditi
Ž7 = Osim: Vremena nisu sazrela #osim21#
Ž8 = Razgovarao: Muamer TANOVIĆ
Predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH Ivica Osim, kada je preuzimao funkciju, nije ni sanjao kakav ga haos čeka. Taman što sa saradnicima riješi jedan, iskrsnu dva nova problema.
A minuli vikend sigurno je bio jedan od najgorih kada je riječ o navijačkim izgredima. Uništen voz kod Doboja, u Mostaru zapaljen kombi navijača Slavije i divljanje harangi u ime ljubavi prema Zrinjskom, odnosno Željezničaru...
Ž4 = Svima najgori
- Ovo što se dešava, kvari mi zdravlje - konstatirao je Osim i uputio nam kontrapitanje:
- Znate li vi šta se ovo dešava kod nas?
Ž5 = Možemo samo nagađati. Imate li Vi kakve pretpostavke?
- Za sada ništa konkretno. A to što neko napriča da je zbog ovog ili onog, ne mora biti tačno. Rekla-kazala. Onda se zaletiš i komentarišeš, pa svima ispadneš najgori.
Ž5 = Ipak, najbrojnije su pretpostavke da ovi navijački ispadi imaju veze s predstojećim izborima...
- Možda je tako, ne znam... Trudimo se da se ne bavimo politikom, ali kada čitaš novine i gledaš televiziju, toliko je materijala koji zavađa ljude. Kamo sreće da se fudbal gleda samo radi rezultata i igre, zbog interesantnih utakmica... Ali, uvijek ima uticaja s druge strane, a bojim se, i režije. Uvijek ima režisera svake vrste.
Ž5 = Pa, šta da se radi?
- Nema puno dilema. Ponovo ćemo uvesti zabranu organizovanog odlaska gostujućim navijačima na utakmice.
Ž5 = Iako Vas je dio medija i javnosti stavio na stub srama zbog prošlogodišnje odluke o zabrani, ispada da je to bio dobar potez.
- Prije nego što smo ukinuli zabranu za navijače bilo je veoma mnogo lobiranja sa svih strana, i medijskih i političkih, da povučemo odluku i, takoreći, vratimo publiku na stadione. Sada se pokazuje koliko smo bili u pravu. Praktično, nismo napravili ništa, ovo sada je još gore nego što je bilo. Pogriješili smo što smo skinuli zabranu, trebalo je tako i ostati.
Ž4 = Novi šamar
Ž5 = Mislite li da se ovo ne bi dešavalo?
- Ne bi u ovom obliku. Vremena, jednostavno, nisu bila sazrela za ukidanje zabrane, ali rukovodioci, političari... svi su se nudili kao dobrotvori, tobože misle na navijače i publiku, a da nisu mnogo mislili o posljedicama. I evo nam novog šamara.
Neka to svi shvate kako hoće, ali moramo ponovo reagovati. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne može se nasilu. Nećemo, valjda, čekati da neko pogine ili, ne daj Bože, izgori u automobilu, pa da sjednemo i odlučujemo šta ćemo. Zabrana, i gotovo.
Predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH Ivica Osim, kada je preuzimao funkciju, nije ni sanjao kakav ga haos čeka. Taman što sa saradnicima riješi jedan, iskrsnu dva nova problema.
A minuli vikend sigurno je bio jedan od najgorih kada je riječ o navijačkim izgredima. Uništen voz kod Doboja, u Mostaru zapaljen kombi navijača Slavije i divljanje harangi u ime ljubavi prema Zrinjskom, odnosno Željezničaru...
- Ovo što se dešava, kvari mi zdravlje - konstatirao je Osim i uputio nam kontrapitanje:
Možemo samo nagađati. Imate li Vi kakve pretpostavke?
- Za sada ništa konkretno. A to što neko napriča da je zbog ovog ili onog, ne mora biti tačno. Rekla-kazala. Onda se zaletiš i komentarišeš, pa svima ispadneš najgori.
Ipak, najbrojnije su pretpostavke da ovi navijački ispadi imaju veze s predstojećim izborima...
- Možda je tako, ne znam... Trudimo se da se ne bavimo politikom, ali kada čitaš novine i gledaš televiziju, toliko je materijala koji zavađa ljude. Kamo sreće da se fudbal gleda samo radi rezultata i igre, zbog interesantnih utakmica... Ali, uvijek ima uticaja s druge strane, a bojim se, i režije. Uvijek ima režisera svake vrste.
Pa, šta da se radi?
- Nema puno dilema. Ponovo ćemo uvesti zabranu organizovanog odlaska gostujućim navijačima na utakmice.
Iako Vas je dio medija i javnosti stavio na stub srama zbog prošlogodišnje odluke o zabrani, ispada da je to bio dobar potez.
- Prije nego što smo ukinuli zabranu za navijače bilo je veoma mnogo lobiranja sa svih strana, i medijskih i političkih, da povučemo odluku i, takoreći, vratimo publiku na stadione. Sada se pokazuje koliko smo bili u pravu. Praktično, nismo napravili ništa, ovo sada je još gore nego što je bilo. Pogriješili smo što smo skinuli zabranu, trebalo je tako i ostati.
Mislite li da se ovo ne bi dešavalo?
- Ne bi u ovom obliku. Vremena, jednostavno, nisu bila sazrela za ukidanje zabrane, ali rukovodioci, političari... svi su se nudili kao dobrotvori, tobože misle na navijače i publiku, a da nisu mnogo mislili o posljedicama. I evo nam novog šamara.
Neka to svi shvate kako hoće, ali moramo ponovo reagovati. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne može se nasilu. Nećemo, valjda, čekati da neko pogine ili, ne daj Bože, izgori u automobilu, pa da sjednemo i odlučujemo šta ćemo. Zabrana, i gotovo.
Osim: Vremena nisu sazrela
Ž2 = Nećemo čekati da neko
pogine, uvodimo zabranu
Ž3 = Crveno svjetlo za gostujuće navijače <195> Možda neredi imaju veze s lokalnim izborima <195> Bilo je mnogo lobiranja, i medijskih i političkih, da skinemo zabranu, a to nismo trebali uraditi
Ž7 = Osim: Vremena nisu sazrela #osim21#
Ž8 = Razgovarao: Muamer TANOVIĆ
Ž4 = Svima najgori
Ž5 = Možemo samo nagađati. Imate li Vi kakve pretpostavke?
Ž5 = Ipak, najbrojnije su pretpostavke da ovi navijački ispadi imaju veze s predstojećim izborima...
Ž5 = Pa, šta da se radi?
Ž5 = Iako Vas je dio medija i javnosti stavio na stub srama zbog prošlogodišnje odluke o zabrani, ispada da je to bio dobar potez.
Ž4 = Novi šamar
Ž5 = Mislite li da se ovo ne bi dešavalo?
Možemo samo nagađati. Imate li Vi kakve pretpostavke?
Ipak, najbrojnije su pretpostavke da ovi navijački ispadi imaju veze s predstojećim izborima...
Pa, šta da se radi?
Iako Vas je dio medija i javnosti stavio na stub srama zbog prošlogodišnje odluke o zabrani, ispada da je to bio dobar potez.
Mislite li da se ovo ne bi dešavalo?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svi ispaštaju radi 2-3 grupe

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koji svi.Zar ima neka navijacka grupa a da nije napravila sranje.Nema potrebe da se lazemo bar na forumu.Sarajlijc@ je napisao/la:Svi ispaštaju radi 2-3 grupe![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ispastamo svi zbog jedne grupe...
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo ponovo svi ispastati..Bravo
Do kada ce manijaci biti u zastiti i preko njih ce se sve nas gaziti??? Nek kazne njih, i nek kazne svaku grupu koja napravi problem.
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo ponovo svi ispastati..Bravo
Do kada ce manijaci biti u zastiti i preko njih ce se sve nas gaziti??? Nek kazne njih, i nek kazne svaku grupu koja napravi problem.
Zadnja izmjena: macak_, dana/u 18 sep 2012, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za flash-a!!!
Pa sta da vam covjek kaze kad ste jadni i nemate snage da se suprostavite nicemu, tako vam i treba. Uvijek su jaki gazili slabe.macak_ je napisao/la:Ispastamos vi zbog jedne grupe...
Nisu probleme pravile ni Horde, ni Robijasi, a bili su najbrojniji na utakmicama svim do sada, ali zbog jedne grupe sada cemo svi ispastati..Bravo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
ovu ligu treba ukinuti pa kad se huligancici opamete za jedno 20 godina ponovo dopustit da se igra
Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Pravda za flash-a!!!
- moustapha
- Kontakt:
Samo ne znam kako zabrana gostovanja moze sprijeciti ovakve incidente. Pa uzmite samo za primjer ove koji su polupali Ultras Pub u Mostaru. Oni nisu isli organizovano na utakmicu niti ih je docekala policija u Mostaru. Ovo isto su mogli uraditi i da je vazila zabrana dolaska gostujucih navijaca. Treba dodati da su navijaci nakon proslogodisnje zabrane skontali sve fore kako da se pojave na trbinima bez obzira na zabranu.
Zato mislim da nikakva zabrana ne moze sprijeciti huliganstvo. Zato nam trebaju ostre kazne, vece ovlasti policije i veci kapaciteti u zatvorima. Najvece priznanje huliganu je kada gu pustis nakon saslusanja. To je isto kao da si mu rekao samo nastavi.
Zato mislim da nikakva zabrana ne moze sprijeciti huliganstvo. Zato nam trebaju ostre kazne, vece ovlasti policije i veci kapaciteti u zatvorima. Najvece priznanje huliganu je kada gu pustis nakon saslusanja. To je isto kao da si mu rekao samo nastavi.
#divovi
-
- Kontakt:
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.macak_ je napisao/la:Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...Bijeljinacity je napisao/la:Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.macak_ je napisao/la:Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Pravda za flash-a!!!
Pa čovječe nemamo kvalitetu ni za jednu ligu,a zamisli da se igraju kao prije 3 lige. Nama treba Premijer liga sa 10 klubova, pa zajednička prva liga sa 10 klubova i zajednička druga liga sa 10 klubova. danas u premijer i dvije prve lige igra 48 klubova, tako da je ovo izvedivo. a ispod ove tri zajedničke lige neka se igraju divlje lige kakve hoceteBijeljinacity je napisao/la:Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.macak_ je napisao/la:Uredu je ba Englez..Bijeljinacity je napisao/la:Misljenja sam da PL treba rasformirati i igrati lige kao sto je bilo prije PL i onda prvaci tih liga da odigraju 2 meca i da se dobije prvak bih,a i tako za UEFA kup,ili da svaki savez ima predstavnike u Evropi kao sto to daje Vels,Skotska i Engleska.Ovo ovako vise nema smisla,ovo je sve drugo samo ne fudbal.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
-
- Kontakt:
Uredu je ba Englez..[/quote]
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.[/quote]
Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...[/quote]
Onda svakako opet neces moci gledati Celik u 11 kolu u Bijeljini.
Nisam ja Englez,ali ti zbog ovakvih sranja neces moci gledati Sarajevo u Bijeljini u posljednjem jesenjem kolu.[/quote]
Ja Sarajevo gledam samo kad igra Celik...[/quote]
Onda svakako opet neces moci gledati Celik u 11 kolu u Bijeljini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.