U Sarajevu družeanton 1983 je napisao/la:Ne znam kaj je SA, ali HRT 2 ti prenosi Bayern-Valencia.davud87 je napisao/la:Ima li gdje u SA da se gleda utakmica Bayern-Valencia? Šta je sa Sport Centrom?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
U Sarajevu družeanton 1983 je napisao/la:Ne znam kaj je SA, ali HRT 2 ti prenosi Bayern-Valencia.davud87 je napisao/la:Ima li gdje u SA da se gleda utakmica Bayern-Valencia? Šta je sa Sport Centrom?
slikar nisam, vajar nisam, ne mogu ti nacrtati a jos manje izvajati.anton 1983 je napisao/la:A ja ne kužim na što ti ciljaš?
saaarrraaajjjvvvoooooooo graaaade mooooooojjnenam bosanski je napisao/la:Ne znam kaj je SA
majku mu, ak se grad zove sarajvo, zasto se vi ne vicete sarajvolijedavud87 je napisao/la:U Sarajevu
Polako, nitko nije osporavao njegove kvalitete... Ili si ti negdje vidio nešto drugačije?secer je napisao/la:da ga neko otjera na klupu![]()
bices pliz
mlad, moderan stoper sa ogromnim iskustvom 2 finala lige prvaka + domace prvenstvo + repka.
u bundeski nema boljeg, dok je u evropi medju 5-6 najboljih sa tendencijom napretka. ako ovako nastavi, za 2 godine nece biti boljeg stopera.
i oni bi njega na klupu a da igra ugojeni boateng koji ce kiksati i to bas u najgorem mogucem trenutku.
Aj sad vidim što oćeš reči...Mislio sam da jepoanta da čovjek i izvan terena bude manga...Joj kad se sjetimidiota od Badstuberakad sam ga prvi puta vidio -Justi Bieber style i okružen sa nekim klinkicama. Ok 2010 on je bio djete, no kad sam ga vidio u takvom izdanju bilo mi je neugodno tražiti od njega da se slikamo, kako tu sliku ne bi morao pokazivati i brukati Bayernasecer je napisao/la: slikar nisam, vajar nisam, ne mogu ti nacrtati a jos manje izvajati.
jedino da se vratis na moj prethodni post i pokusas shvatiti o cemu pricam.
mala pomoc: badstuber je rodjeni lider koji ce kad-tad preuzeti upravljenje ekipe.
sto se tice vecerasnje tekme, mislim da ce ih bay razbucati sa 3 razlike.
svaki drugi rezultat smatram porazom![]()
ta, nismo mi ap´tekari ili zutalji pa da gubimo od nizerazrednih ekipa![]()
![]()
Šećeru samo se opusti!secer je napisao/la:majku mu, ak se grad zove sarajvo, zasto se vi ne vicete sarajvolijedavud87 je napisao/la:U Sarajevu
Vidiš dobro si, u mene ovaj telemach tako da nema Arena, ali znam gdje bi mogao da promovišem Martinezovu 8icudr.adnan je napisao/la:Jeste se na sabahu nasli dovikivati preko brda
@davud87: ArenaSport 1 ce takodjer prenositi utakmicu Bayerna i Valencije pa nadji domacina koji ce na taj kanal prebaciti i promasices sve moguce poslastice od Sase Vugdalica
Da rizikujem?!proFCB je napisao/la:Ja mislim da nece gasiti HRT2 zato sto HRT2 i nasi emiteri nece prenositi istu utakmicu. Sjecam se dobro da je tako bilo prosle godine,kada je Dinamo igrao sa Realom,nije se ugasio HRT2 samo iz razloga sto se nije prenosila ista utakmica na nasim emiterima!
nema to veze,kad Dinamo igra nikad nece stream zatamnit a ako neku drugu utakmicu prenose, npr. Bayern-Valencia onda ce zatamnit..moje misljenjeproFCB je napisao/la:Ja mislim da nece gasiti HRT2 zato sto HRT2 i nasi emiteri nece prenositi istu utakmicu. Sjecam se dobro da je tako bilo prosle godine,kada je Dinamo igrao sa Realom,nije se ugasio HRT2 samo iz razloga sto se nije prenosila ista utakmica na nasim emiterima!
secer je napisao/la:slikar nisam, vajar nisam, ne mogu ti nacrtati a jos manje izvajati.anton 1983 je napisao/la:A ja ne kužim na što ti ciljaš?
jedino da se vratis na moj prethodni post i pokusas shvatiti o cemu pricam.
mala pomoc: badstuber je rodjeni lider koji ce kad-tad preuzeti upravljenje ekipe.
sto se tice vecerasnje tekme, mislim da ce ih bay razbucati sa 3 razlike.
svaki drugi rezultat smatram porazom![]()
ta, nismo mi ap´tekari ili zutalji pa da gubimo od nizerazrednih ekipa![]()
saaarrraaajjjvvvoooooooo graaaade mooooooojjnenam bosanski je napisao/la:Ne znam kaj je SA
si cuo tu pismu![]()
nije ni cudo sto me ne shvatas
konacnoanton 1983 je napisao/la:Aj sad vidim što oćeš reči..
zasto mislis da sam napetdavud87 je napisao/la:Šećeru samo se opusti!
dr.adnan je napisao/la:dovikivati preko brda
ako bismo tu valensiju uporedili sa bayom, onda slobodno mozemo reci da se radi o drugorazrednoj ili trecerazrdnoj momcadi.M4kaveli je napisao/la:A Valencia je kao nizerazredna ekipa ?
stimmt. veceras na programu imamo luzere.smopiBVB je napisao/la:Secko,yayo igra sutra,vidim spominjes "tekma veceras",vjerovatno greska u koracima
secer je napisao/la:ako bismo tu valensiju uporedili sa bayom, onda slobodno mozemo reci da se radi o drugorazrednoj ili trecerazrdnoj momcadi.M4kaveli je napisao/la:A Valencia je kao nizerazredna ekipa ?
stimmt. veceras na programu imamo luzere.smopiBVB je napisao/la:Secko,yayo igra sutra,vidim spominjes "tekma veceras",vjerovatno greska u koracima
nego, smijes li staviti jednu stoju na zutalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.