EDIT: jao rekorda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
champions1921 je napisao/la:Odavno nema nikakvih informacija vezanih za nedavne price o stadionu.. Zna li se dokle se doslo sa idejnim projektom??
Ako ne znas onda sutigavran je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Odavno nema nikakvih informacija vezanih za nedavne price o stadionu.. Zna li se dokle se doslo sa idejnim projektom??
neko ukrao rapidografe
champions1921 je napisao/la:Ako ne znas onda sutigavran je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Odavno nema nikakvih informacija vezanih za nedavne price o stadionu.. Zna li se dokle se doslo sa idejnim projektom??
neko ukrao rapidografe
Devil je napisao/la:Jos na melodiju Al Dina.Sjajno odradjeno.storm_raider je napisao/la:Evo ga:Blek_Stena je napisao/la:Jel moze neko napisati kako ide tekst ove pjesme na prethodnoj strani
"Sanjao sam sinoc cudan san
Na jugu je baklja planula
Ruke su se nase digle
Vidio sam lice Dzilde
Pjevao je majko sa nama
Tad podize desnu ruku on
I zapjeva Zeljo sampion
Grbavica usta cijela
I zastava plavobijela
Zaviori juznom tribinom
Probudih se i sad zalim ja
Iz oka mi suza kanula
Bio je i uvijek bice
Simbol nase Grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda
na na na na na na na na na
na na na na na na na na na
Bio je i uvijek bice
Simbol nase grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda"
Odlican tekst i lako se pamti. Sretan rodjendan voljeni klube!
aha,moj komsija je jedan od investitorazeljo1 je napisao/la:evo sada sam dobio informaciju od covjeka iz nsbih odobreno fk zeljeznicar donacija za obnovu grbavice 10 miliona od strane uefe i izgradnja treba poceti u proljece sledece godine
Ne bi bilo na odmet i da nam napišeš iz koje stranke je taj čovjek.zeljo1 je napisao/la:evo sada sam dobio informaciju od covjeka iz nsbih odobreno fk zeljeznicar donacija za obnovu grbavice 10 miliona od strane uefe i izgradnja treba poceti u proljece sledece godine
U Visokom su nakon rata odradili jendu tribinu za nekih 2.500-3.000 gledalaca, u Kaknju su nesto radili, Gradaccu, Banjaluci, S.Brijegu, ne znma kakva je situacija sa stadionom Brotnja ili koja vec ekipa je u pitanju gdje su ovce pasle prije 2-3 godina, da li su ga oni isto sagradili nakon rata ili prije. Onda Velez nesto kucka oko svog u Vrapcicima uglavnom cini mi se da svi nesto rade osim nas?? Ali naravno razlika je i u apetitima kada je stadion u pitanju.Krvotok je napisao/la:Priča o stadionu i saopštenja iz kluba su rezervisana za kraj avgusta-početak septembr, odnosno kraj februara-početak marta, tako je barem uvijek bilo još od 1996.
U medjuvremenu se "odradi" kakvo saopštenje o huliganima, umjesto da se odradi kakva tribina pa da svi imaju mjesta na stadionu, a ne ovako na kamaru i ultra grupe i penzioneri i svi na istoj kamari. Izgleda da su tamo samo u stanju dopise i pamflete praviti, dok ostali prave čitave stadione.
Ako neko ima strpljenja i mogućnosti da napiše koji su stadioni sve renovirani ili napravljeni u PL BiH nakon 1996, samo zbog ilustracije gornjih navoda!
Posušjezeljocity je napisao/la:U Visokom su nakon rata odradili jendu tribinu za nekih 2.500-3.000 gledalaca, u Kaknju su nesto radili, Gradaccu, Banjaluci, S.Brijegu, ne znma kakva je situacija sa stadionom Brotnja ili koja vec ekipa je u pitanju gdje su ovce pasle prije 2-3 godina, da li su ga oni isto sagradili nakon rata ili prije. Onda Velez nesto kucka oko svog u Vrapcicima uglavnom cini mi se da svi nesto rade osim nas?? Ali naravno razlika je i u apetitima kada je stadion u pitanju.Krvotok je napisao/la:Priča o stadionu i saopštenja iz kluba su rezervisana za kraj avgusta-početak septembr, odnosno kraj februara-početak marta, tako je barem uvijek bilo još od 1996.
U medjuvremenu se "odradi" kakvo saopštenje o huliganima, umjesto da se odradi kakva tribina pa da svi imaju mjesta na stadionu, a ne ovako na kamaru i ultra grupe i penzioneri i svi na istoj kamari. Izgleda da su tamo samo u stanju dopise i pamflete praviti, dok ostali prave čitave stadione.
Ako neko ima strpljenja i mogućnosti da napiše koji su stadioni sve renovirani ili napravljeni u PL BiH nakon 1996, samo zbog ilustracije gornjih navoda!
Svaka tebi cast jarane al da ne bude ko onaj sto se javi prije 10-ak dana sa pricom da dolazi nova garnitura dresova i to plavo-bijela za 10 danazeljo1 je napisao/la:evo sada sam dobio informaciju od covjeka iz nsbih odobreno fk zeljeznicar donacija za obnovu grbavice 10 miliona od strane uefe i izgradnja treba poceti u proljece sledece godine
Ja mislim da se decko sali.deyo je napisao/la:Svaka tebi cast jarane al da ne bude ko onaj sto se javi prije 10-ak dana sa pricom da dolazi nova garnitura dresova i to plavo-bijela za 10 danazeljo1 je napisao/la:evo sada sam dobio informaciju od covjeka iz nsbih odobreno fk zeljeznicar donacija za obnovu grbavice 10 miliona od strane uefe i izgradnja treba poceti u proljece sledece godineni njega ni dresova...ustvari pojavili su se ljubicasti u međuvremenu
Trenutno korisnika/ca: OldTownDistrict, Tatamata1946 i 51 gost.