Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pa sigurno je bolja tekma od Stuttgart - Steaua. Ništa, ostaju nam linkovi 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- BeyKopites
- Kontakt:
I neće biti zanimljiva utakmica!elninho_resTO je napisao/la:Pa dobro realno Young Bojs i Liverpool kolko god mi to nezelji priznati nije neki derbi , prenosi ce oni ostale tekme , nebrinite se.
Igrat ćemo sa nekim kombinovanim sastavom i vjerovatno će biti remi.
Valjda će se utakmice protiv Anzhija i Udinesea igrati od 21h da se može gledati na TV-u, Arenu nemam

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Okay, slažem se s tvojom konstatacijom.
Al' ipak je mnogo zanimljiviji duel YB/LFC, nego Bayer/Metalist il' Dnipro/PSV, zar ne?
Being: Liverpool – Episode 1 (16/09/2012)
(http://www.filefactory.com/premium/inde ... ad1c47841)

Al' ipak je mnogo zanimljiviji duel YB/LFC, nego Bayer/Metalist il' Dnipro/PSV, zar ne?
Being: Liverpool – Episode 1 (16/09/2012)
(http://www.filefactory.com/premium/inde ... ad1c47841)

"Being Liverpool" is a Fox Soccer original six-part documentary series debuting Sunday. Consider it an all-access backstage pass to the workings of one of the world's most famous teams.
Liverpool Football Club is considered among the elite of English soccer. The huge fan base defines the word loyalty. Their stadium, Anfield, is a special place. The fans' song, "You'll Never Walk Alone," raises the roof before kickoffs. You can't help but be moved seeing it sung by the Liverpool support.
During the 1970s and '80s, Liverpool dominated English and European soccer. It collected silver, including the European Cup, on several occasions. A vanguard of playing and coaching legends dotted its triumphs. But times changed.
Liverpool flourished when British soccer was a closed shop. Homegrown players dominated the market. Foreign players were rare. Liverpool attracted the best talent the country had to offer. But by the early '90s, Brit soccer had embraced the free market forces revolutionizing the world economy.
Talented foreign players flooded the English game and investment flowed in from overseas. The cream of the crop preferred the lights of flashy, richer London or the badge of greatness offered at Manchester United. Liverpool, a post-industrial working class city, was in decline. Liverpool soccer lost its edge. The team has not been English champion for 20 years.
From the wilderness, the fans plead for a savior. "Being Liverpool" turns the camera on the latest hope, newly appointed head coach Brendan Rogers. The Irishman embraces the city's working class creed.
"We were brought up not by the silver spoon but the silver shovel," he said. "I grew up knowing how to work and what work was."
But is the creed relevant to today's playing culture of money princes and "me" as king?
Painting the Liverpool philosophy is not the only feature of the six-part series. We go inside players' homes, personalizing them through an envious glimpse of what money buys for top-flight athletes. They like to play Monopoly.
Other storylines examine one player's path back from injury and the medical procedures a new player goes through before being hired. There is a culture clash scene when the Liverpool team visits the locker room of the Boston Red Sox. Soccer and baseball, never the twain shall meet unless it is in the boardroom. Fenway Sports Group owns both teams.
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
- TheVerminator
- Kontakt:
Jest, al' tamo igra Ibiševićthe scouser je napisao/la:Pa sigurno je bolja tekma od Stuttgart - Steaua. Ništa, ostaju nam linkovi

Pobjeda bez primljenog gola bi bila odlična, iako je protivnik YB, zbog samopouzdanja igrača.

Sretno vam!
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

svaka čast evertonu, respekt.

tony pulis
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- reds_forever
- Kontakt:
Ma haj za EL inekako, ali da hoce jedna utakmica EPLa u normalnom terminu, da BHT1 prenosi, da barem nesto odgledam kako valja 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- majestic24
- Kontakt:
jbg kad se u 90% slucajeva desi da igraju stoke ili shity u tom terminu pa njih prenosereds_forever je napisao/la:Ma haj za EL inekako, ali da hoce jedna utakmica EPLa u normalnom terminu, da BHT1 prenosi, da barem nesto odgledam kako valja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo za Everton i veliki respekt za njih ali i za sve ostale koji su odali počast zrtvama, lijepe geste diljem otoka.
Bravo za Everton i veliki respekt za njih ali i za sve ostale koji su odali počast zrtvama, lijepe geste diljem otoka.
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
everton se poslije ovoga ne može mrziti
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Vjerovali ili ne, sa 17 golova Luis Suarez je postao 20. najbolji strijelac Liverpoola u Premiershipu svih vremena.
Osim Fowlera i Owena nismo ni imali napdača u Premiershipu. Torres je bio na dobrom putu da to postane a Suarez je sada najbolja nada.

Osim Fowlera i Owena nismo ni imali napdača u Premiershipu. Torres je bio na dobrom putu da to postane a Suarez je sada najbolja nada.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da bi ova dobra izdanja i dobar tim Evertona trebao dati jos vise motiva nasim igracima,da se malo saberu i da progledaju vec jednom kako treba...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 sep 2012, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kakav bi to drama tandem bio Suarez i Torres,Henderson je napisao/la:Vjerovali ili ne, sa 17 golova Luis Suarez je postao 20. najbolji strijelac Liverpoola u Premiershipu svih vremena.![]()

- Paraglajder
- Kontakt:
Djelimično si upravu. Ja ih ne mogu smisliti, ali po strani ostavim navedeno kada vidim ovako nešto. Meni je drago vidjeti da se ljudi ovako civilizovano sjete 96 oduzetih života, nije ovo prvi put da je Everton kao klub podržao inicijativu traganja za pravdom za Hilsborough, svaka im čast. Još jedan primjer da je ljudski život bitniji od bilo kakvog rivalstva.Carlo je napisao/la:everton se poslije ovoga ne može mrziti

YNWA
upravo tako. liverpool kao grad je dokazao da je unikatan grad u svijetu sporta. činjenica da je za vrijeme utakmica liverpoola i evertona na kopu i bilo navijača evertona je zadivljujuća (do kasnih osamdesetih), dakle toliko su ljudi bliski bez obzira na tim za koji navijaju, ne znam kakva je sad situacija, ali sigurno se nije ništa posebno promjenilo.Paraglajder je napisao/la:Djelimično si upravu. Ja ih ne mogu smisliti, ali po strani ostavim navedeno kada vidim ovako nešto. Meni je drago vidjeti da se ljudi ovako civilizovano sjete 96 oduzetih života, nije ovo prvi put da je Everton kao klub podržao inicijativu traganja za pravdom za Hilsborough, svaka im čast. Još jedan primjer da je ljudski život bitniji od bilo kakvog rivalstva.Carlo je napisao/la:everton se poslije ovoga ne može mrziti
" onclick="window.open(this.href);return false;
lijepo bi bilo da svako pogleda ko nije.
pjesma se zove "he ain't heavy, he's my brother", grupa se zove the hollies ako koga interesuje.
Može li mi neko reći koliko bi Live imao bodova prošle godine da su realizovali 60% stvorenih šansi? Jako me to zanima!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
18% šansi smo realizovali, najmanje u ligi. sigurno bi bili u top 4 da smo realizovali barem 35-40% šansi, ali sve je to šta bi bilo kad bi bilo. treba se vratiti u realnost i gurati dalje.DANTES je napisao/la:Može li mi neko reći koliko bi Live imao bodova prošle godine da su realizovali 60% stvorenih šansi? Jako me to zanima!
Znam to... Ali i ove godine sve isto, plus neki disbalans u zadnjoj liniji...Carlo je napisao/la:18% šansi smo realizovali, najmanje u ligi. sigurno bi bili u top 4 da smo realizovali barem 35-40% šansi, ali sve je to šta bi bilo kad bi bilo. treba se vratiti u realnost i gurati dalje.DANTES je napisao/la:Može li mi neko reći koliko bi Live imao bodova prošle godine da su realizovali 60% stvorenih šansi? Jako me to zanima!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.