Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nisam ja ovdje došao da provociram, samo kažem onaako kako jeste. Liverpool stagnira dok Everton iz sezone u sezonu napreduje. Sto se tiče komparacije Uniteda i Citya mora se napomenuti da je United uvijek u vrhu i konkurent za titulu.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Neo i ti si jedno vrijeme bio normalan sad si opet pobudalio.
@Carlo, eto sad ispade da momak ne radi ništa nego sam vraća lopte u nazad. Dobar je juče bio, mi trebamo brinut šta je sa kapitenom, za Allena ima vremena. Tek su mu 22 godine.

@Carlo, eto sad ispade da momak ne radi ništa nego sam vraća lopte u nazad. Dobar je juče bio, mi trebamo brinut šta je sa kapitenom, za Allena ima vremena. Tek su mu 22 godine.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ja sam fino napisao šta mislim o allenu u prethodnom postu, pročitaj ponovo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma normalan sam ja i dalje XD. Samo sam konstatovao očigledno i iskreno se nadam da grijesim i da ce Liverpool proigrati, možda ne odmah protiv Uniteda ako je moguće xd. Everton igra večeras pa ćemo ih pratiti.neurofunk je napisao/la:Neo i ti si jedno vrijeme bio normalan sad si opet pobudalio.![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Samo su dva velika tima u Liverpool:Liverpool i Liverpoolove rezerve.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
tako svaki navijač kaže za svoj gradSenaid L.F.C je napisao/la:Samo su dva velika tima u Liverpool:Liverpool i Liverpoolove rezerve.

Vođa zna.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
a sta ti bi reko da je Shankly bio u krivu kad je rekao ovo?nedim1993 je napisao/la:tako svaki navijač kaže za svoj gradSenaid L.F.C je napisao/la:Samo su dva velika tima u Liverpool:Liverpool i Liverpoolove rezerve.![]()
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Da li neko zna je li istina da se Armin Hodzic vratio u Zelju , jer sam na fb vidio kod svog rođaka koji igra za Zelju u mladim kategorijama i Armina na utakmici , slike su od utakmice igrane prije 3-4 dana 

Tako blizu, a tako daleko.
Jeste u Zelji na posudbi zato sto nema radnu dozvolu.
- the scouser
- Kontakt:
Hoće li biti negdje tekma sa Young Boysima na tv-u ? Ko uopšte od naših tv kuća sad prenosi EL ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
BHTV i FTV.the scouser je napisao/la:Hoće li biti negdje tekma sa Young Boysima na tv-u ? Ko uopšte od naših tv kuća sad prenosi EL ?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
OBN je sada prešao na Ligu prvaka, tako da sada EL jednodnevno prenose svi javni emiteri u BiH - BHT 1, FTV i RTRS. Eh, vjerujem da će i od Arene biti nešto, a što se tiče ostalih nisam upoznat previše.the scouser je napisao/la:Hoće li biti negdje tekma sa Young Boysima na tv-u ? Ko uopšte od naših tv kuća sad prenosi EL ?
- the scouser
- Kontakt:
Hvala na info. Nadam se da će prenositi 'pool, u tom terminu je jedino Fener-Marseille možda zanimljiviji.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Mark Halsey has been appointed referee for Liverpool v Manchester United on 23/09/12.
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
BHT FTV I RTRS ce prenositi utakmice samo u terminu od 21:00 cetvrtkom i na sva tri kanala ide ista utakmica
ovaj cetvrtak Tottenham-Lazio
Arenasport 1 Cetvrtak 20.09 LIGA EVROPE
19:00 Stutgart-Steaua
21:00 Sporting - Basel
Arenasport 2
19:00 Dnipro - PSV
21:00 Bajer Levekusen - Metalist
Arenasport 3
19:00 Udinese - Anzhi
21:00 Inter - Rubin
Arenasport 4
19:00 Fenerbahce - Marsej
21:00 Twente - Hannover

Arenasport 2
Arenasport 3
Arenasport 4
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Carragher najavio povlačenje iz fudbala na kraju sezone.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
mozda nas ubace na 2 u multiprenosumdss je napisao/la:BHT FTV I RTRS ce prenositi utakmice samo u terminu od 21:00 cetvrtkom i na sva tri kanala ide ista utakmica![]()
ovaj cetvrtak Tottenham-Lazio
Arenasport 2
Arenasport 3
Arenasport 4

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Poprilično mi nerealno izgleda to da niko od naših javnih emitera neće prenosit' LFC ove sedmice u EL. Okay, ima ipak uzbudljivijih mečeva, al' me čudi kako se Arena nije odlučila na taj potez. Sav respekt ide; Dnjipru, Metalistu, Twenteu i ostalim navedenim klubovima, al' ipak LFC se morao također naći u programu. Poprilično nelogičan potez.
I, btw; obradovala me vijest da će Mark Halsey suditi derby susret protiv Scumsa.
I, btw; obradovala me vijest da će Mark Halsey suditi derby susret protiv Scumsa.

This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
- elninho_resTO
- Kontakt:
Pa dobro realno Young Bojs i Liverpool kolko god mi to nezelji priznati nije neki derbi , prenosi ce oni ostale tekme , nebrinite se.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.