Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ja bih pokusao sa Vranjesem i Mujdžom na bokovima, Spaha i Pandza centralna dva. Krila, Lulic i Stevanovic. Sredina Salihovic i Zahirovic. Na kraju bi bila dvojba, Miske ili Pjana kao onaj iza Dzeke koji je neupitan. Ja sam za Misimovica jer je Pjanic brzi i njegovim eventualnim ulaskom bi bili jos dinamicniji u slucaju da ganjamo reztultat..
Pandža je jarane ozlijeđen, neće ga biti pola godine na terenima ....samson je napisao/la:Ja bih pokusao sa Vranjesem i Mujdžom na bokovima, Spaha i Pandza centralna dva. Krila, Lulic i Stevanovic. Sredina Salihovic i Zahirovic. Na kraju bi bila dvojba, Miske ili Pjana kao onaj iza Dzeke koji je neupitan. Ja sam za Misimovica jer je Pjanic brzi i njegovim eventualnim ulaskom bi bili jos dinamicniji u slucaju da ganjamo reztultat..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Niko nije rekao da mi ne trebamo graditi napade nego da i malo prepustimo terena da im se otvori Kineski zid(odbrana)...RajKoothrappali je napisao/la:U jednom momentu mi je pala na pamet ideja da ne napadamo uopšte, pa oni nama prebace loptu da organizujemo napad, a onda mi vratimo njihovom golmanu i sve takogringobih je napisao/la:Ma igrati sto zatvorenije i prepustiti Grcima vise loptu...
Ali onda su Lulic i Stevanovic obavezni da mogu istrcavati kontre...Po meni je to jedino rijesenje prptiv poprilicno krutih igraca Grcke...
Ako ih pokusamo nadigrati i dozvolimo im da igraju ono u cemu su najaci crno nam se pise...
Neko je vec rekao nema smisla da im dozvolimo da igraju ono sto najbolje znaju a to je odbrana i kontre...![]()
![]()
. Ali yebes ih kako god i da nema lopte na terenu oni bi opet dali neki šugavi gol

I ovo je vec neko pisao, ako im je odbrana jaci dio tima a napad svi znamo da im je poprilicno tanak(jos ako ne bude Samarasa) logicno je da im damo vise terena da igraju slabijim dijelom tima...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Salihovic je odlican na beku, i to ce bolje odradit od Vranjesa, Kvesica, onog anonimusa iz Hrvatske sto onaj pokemon spominje i od svih ostalih kandidata. Mozda bi bolje igrao u veznom, ali nije posao Susica da nadje najbolju poziciju za Salihovica, nego da ekipa bude sto bolja, i Sejo je najbolja opcija na ljevom beku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
avdiju na beku
Ja bih pozvao Stevanovica (sto ce selektor uraditi 99.99%) i pored njega jos Viscu i Djurica

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I moje je mišljenje isto, samo bih u repki prije Višće volio vidjeti Đurića, ukoliko bi se između njih dvojice biralo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja bih pozvao Stevanovica (sto ce selektor uraditi 99.99%) i pored njega jos Viscu i Djurica
Više mi je " legao " kao igrač.
Samo bi trener amater stavio novog igrac u igru protiv Grcke, znaci moras biti kreten da stavis Cocalica, Zukanovica, Viscu, Kvesica, Ljevakovica, Đurica ...itd. tacnije igrace koji nikad nisu igrali prije sa ostalim momcima za tako vaznu utakmicu. Kad se covjek povede nekom logikom to je jasno kao dan i nece se desiti.
Tako da ne ocekujete nisa spektakularno za Grcku igrat ce ovi sadasnji + Stevanovovic.
Za Litviniju bujrum probati 2-3 nova. Samo je pitanje koja i hoce li ih uopste biti.
Tako da ne ocekujete nisa spektakularno za Grcku igrat ce ovi sadasnji + Stevanovovic.
Za Litviniju bujrum probati 2-3 nova. Samo je pitanje koja i hoce li ih uopste biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa moj @elegant, jesmo li mi napisali da će igrati ? Mi smo samo rekli koga bi voljeli vidjeti kao pozvanoga u " A " repku, ništa više, da znaju da se računa na njih u bliskoj budućnosti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bas tako
Ja sam govorio o tome, da nesto i ne vjerujem da ce Stevanovic poceti. Po izjava Susica o tome kako je bio zadovoljan igrom protiv Latvije, vjerovatno ce poceti sa istim sastavom, s tim sto ce vjerovatno ubaciti u vatru Stevanovica, nesto kasnije, ako rezultat bude nepovoljan.
Kao sto kaze @zizu ako bi se moralo birati izmedju Visce i Djurica, prioritet bi trebao biti Djuric. Prvo zbog nasih dragih komsija, jer nikada se ne zna. A i postoji jos jedan bolji razlog za njegov poziv. Dzeko i Ibisevic su jedini napadaci na spisku. Mada bih ja pozvao i Viscu, mislim da je sredina svakako prenatrpana i ima dosta igraca koji su pokazali svoje kapacitete i koji nisu bas zadovoljili, onda je logicno da je bolje dati priliku Visci koji gori od zelje da se dokaze.

Kao sto kaze @zizu ako bi se moralo birati izmedju Visce i Djurica, prioritet bi trebao biti Djuric. Prvo zbog nasih dragih komsija, jer nikada se ne zna. A i postoji jos jedan bolji razlog za njegov poziv. Dzeko i Ibisevic su jedini napadaci na spisku. Mada bih ja pozvao i Viscu, mislim da je sredina svakako prenatrpana i ima dosta igraca koji su pokazali svoje kapacitete i koji nisu bas zadovoljili, onda je logicno da je bolje dati priliku Visci koji gori od zelje da se dokaze.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Hoce li iko ovim nasim potencionalnim i mladim stoperima objasniti da je vrlo lijepo sto zabijaju,ali da bi bilo mnogo ljepse jos kad bi i bolje sacuvali svoju mrezu.
Trebaju kod Spahe na par casova aksham schulea.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
(Y)harishp je napisao/la:Hoce li iko ovim nasim potencionalnim i mladim stoperima objasniti da je vrlo lijepo sto zabijaju,ali da bi bilo mnogo ljepse jos kad bi i bolje sacuvali svoju mrezu.

- raul-zakon
- Kontakt:
Što mi bolan kontriraš?zizu1991 je napisao/la:@ raule, ja to ne bih tako uradio, ne znam kako bi, al ne bi k'o tiraul-zakon je napisao/la:@Pauleta i @Batko
Drago mi je da ima istomišljenika na forumu.

Ne valja ti to, reći ću te mami !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Sviđa mi se što Sušić govori da u načelu ako se i izgubi u Grčkoj ništa nije gotovo,glavu gore idemo dalje,tako se skida pritisak sa igrača,do sada smo već igrali previše "historijskih" utakmica iz kojih bi redovno izlazili kao poraženi,Sušić ponovno pokazuje veličinu svog genija
No ako i opet izgubimo,isti **** ko i uvjek,bolje da me uhvatila euforija,makar bi bilo zabavnije

No ako i opet izgubimo,isti **** ko i uvjek,bolje da me uhvatila euforija,makar bi bilo zabavnije

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Na taj ''ako''postoji ona stara fudbalerska.Ako zabijemo gol vise pobijedit cemo,ako primimo gol vise izgubit cemo a ako budemo imali isti zbir golova ili ako gol uopste ne bude postignut na tekmi rezultat ce biti nerijesen.
Prosto k'o pasulj sa tim ''ako''.
Prosto k'o pasulj sa tim ''ako''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Šta su ovo ovi iz Kalesije okrenuli ploču
hare jesu ovo dolazili kod tebe na prevaspitavanje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://www.****/sport/fudbal/grci-na ... ube-kompas" onclick="window.open(this.href);return false;
Može li naš državni tim slaviti u Atini? Gdje su Grci ranjivi?
- Nema ekipe na svijetu koja nema mana. Španija je prvak Evrope i svijeta, pa ima svoje mane... Prenijet ću selektoru Safetu Sušiću ono što sam vidio, odnosno šta nas čaka u Atini. Meč će biti odigran na fantastičnom stadionu Olimpijakosa, gdje će biti paklena atmosfera. Znate kako to Grci znaju napraviti svojim poznatim temperamentom... Na tribinama će biti haos, ludnica.
Ipak, što se tiče njihove igre, možete li biti bar malo konkretniji?
- Grci na momente djeluju dosta konfuzno, a na momente dosta dobro. Pokretljivi su i dosta brza ekipa. Što je i logično, imali su više loptu u posjedu. Ipak, oni su kvalitetnija ekipa od Litvanije... To su baš potvrdili u drugom poluvremenu, kada je njihov selektor napravio pomenutu izmjenu i rokadu u timu. Mitroglou je unio dosta pometnje, zabio je gol, a ušao je u još dvije šanse. Jednostavno, bio je dosta nezgodan.
Nema šta, čovjek ih je izanalizirao momački..sad nam je sve jasnije..još kaže da ce prenijet Safetu..e tek kad ovo kaže superinteligentnom Safetu ima čojk da se shebe načisto.. bas mu onda nista nece biti jasno..
Može li naš državni tim slaviti u Atini? Gdje su Grci ranjivi?
- Nema ekipe na svijetu koja nema mana. Španija je prvak Evrope i svijeta, pa ima svoje mane... Prenijet ću selektoru Safetu Sušiću ono što sam vidio, odnosno šta nas čaka u Atini. Meč će biti odigran na fantastičnom stadionu Olimpijakosa, gdje će biti paklena atmosfera. Znate kako to Grci znaju napraviti svojim poznatim temperamentom... Na tribinama će biti haos, ludnica.
Ipak, što se tiče njihove igre, možete li biti bar malo konkretniji?
- Grci na momente djeluju dosta konfuzno, a na momente dosta dobro. Pokretljivi su i dosta brza ekipa. Što je i logično, imali su više loptu u posjedu. Ipak, oni su kvalitetnija ekipa od Litvanije... To su baš potvrdili u drugom poluvremenu, kada je njihov selektor napravio pomenutu izmjenu i rokadu u timu. Mitroglou je unio dosta pometnje, zabio je gol, a ušao je u još dvije šanse. Jednostavno, bio je dosta nezgodan.
Nema šta, čovjek ih je izanalizirao momački..sad nam je sve jasnije..još kaže da ce prenijet Safetu..e tek kad ovo kaže superinteligentnom Safetu ima čojk da se shebe načisto.. bas mu onda nista nece biti jasno..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Moram malo, izvini, necu viseraul-zakon je napisao/la: Što mi bolan kontriraš?![]()
Ne valja ti to, reći ću te mami !![]()

Jel ovo Pandža na 00:51
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- raul-zakon
- Kontakt:
Dobro, držim te za riječ.zizu1991 je napisao/la:Moram malo, izvini, necu viseraul-zakon je napisao/la: Što mi bolan kontriraš?![]()
Ne valja ti to, reći ću te mami !![]()

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
bili moglo ovako (aBd kad bicakcic dobije nase papire):
-------------------BEGOVIC-------------------
MUJDZA--SPAHIC--BICAKCIC--VRANJES
------------BESIC-----ZAHIROVIC------------
LULIC----------PJANIC---------SALIHOVIC
-------------------DZEKO----------------------
PS: ako su gore navedeni igraci u dobroj formi i bicakcic aBd rijesi papire, mislim da je ovo najjaca ekipa koju mozemo sastaviti.
PPS: znam da je vranjes desnjak, ali posto se ionako uvijek krpimo mislim da njega mozemo makar na jednoj od sledecih prijateljskih tu da pokusamo... .
selam
-------------------BEGOVIC-------------------
MUJDZA--SPAHIC--BICAKCIC--VRANJES
------------BESIC-----ZAHIROVIC------------
LULIC----------PJANIC---------SALIHOVIC
-------------------DZEKO----------------------
PS: ako su gore navedeni igraci u dobroj formi i bicakcic aBd rijesi papire, mislim da je ovo najjaca ekipa koju mozemo sastaviti.
PPS: znam da je vranjes desnjak, ali posto se ionako uvijek krpimo mislim da njega mozemo makar na jednoj od sledecih prijateljskih tu da pokusamo... .
selam

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.